Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dust » 29 окт 2025 18:24

MASTER_COOL написа:Коментирай си "Армейците" от Бистрица ;)
Не ни интерсува тук - твоето мнение.
Наистина не си добре дошъл в нашите теми.
НЕ и с манипулативната ти маска.
Ако мислиш да кажеш нещо реално и нормално - заповядай.
Иначе ЧАО

Добре шерифе.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 29 окт 2025 19:19

ivo55 написа:Много възможно.
Но да не се забравя и да бъде записано в аналиите на клуба с болтнат текст - всички правилни решения бяха генерирани и подсказани от четири човека в този форум :)))
Новите да слушкат повечко и ще изкараме автобуса от водата, където го бутнаха цяла сюрия непослушни или злонамерени глупаци.

Ще ми е интересно да чуя какво точно визираш под "правилните решения" и кои точно са четиримата потребители в този форум, на които трябва да сме благодарни? :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 окт 2025 21:05

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 окт 2025 09:04

На мен Златков няма да ми липсва, но съжалявам, че така се развиха нещата и с него. Имам предвид най-вече, че не му се получи с хода с Нога. Чисто като визия, перспектива и план това бе силен ход, но по една или друга причина не се получи. Това му изяде и главата в голяма степен.

Иначе, колкото и да бъде оплюван, все пак той свърши някаква работа в клуба с това, че успя да минимизира част от щетите, нанесени от предното ръководство.

Имам предвид раздялата с доста от ненужните играчи, но най-вече с тези с раздутите заплати. Това бе буквално като цъкаща бомба с часовников механизъм, заложена в клуба.

Сега нещата са малко по-добре регулирани и на тази база може да почне да се надгражда. Категоричен съм, че политиката с таван на заплати и нормирани такива според качествата и портфолиото на играча трябва да продължат. Т.е. трябва си ни човек вещ точно в тази област- финанси, счетоводство и т.н. и заплатите на новите футболисти да минават през неговото одобрение и изобщо всички клаузи, залегнали в договорните отношения.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 окт 2025 10:29

danko_sot написа:На мен Златков няма да ми липсва, но съжалявам, че така се развиха нещата и с него. Имам предвид най-вече, че не му се получи с хода с Нога. Чисто като визия, перспектива и план това бе силен ход, но по една или друга причина не се получи. Това му изяде и главата в голяма степен.

Иначе, колкото и да бъде оплюван, все пак той свърши някаква работа в клуба с това, че успя да минимизира част от щетите, нанесени от предното ръководство.

Имам предвид раздялата с доста от ненужните играчи, но най-вече с тези с раздутите заплати. Това бе буквално като цъкаща бомба с часовников механизъм, заложена в клуба.

Сега нещата са малко по-добре регулирани и на тази база може да почне да се надгражда. Категоричен съм, че политиката с таван на заплати и нормирани такива според качествата и портфолиото на играча трябва да продължат. Т.е. трябва си ни човек вещ точно в тази област- финанси, счетоводство и т.н. и заплатите на новите футболисти да минават през неговото одобрение и изобщо всички клаузи, залегнали в договорните отношения.

Нещата се развиха така с него/нея, защото работеше зле, независимо дали беше от некадърност или умишлено спъваше нещата.

Ходът с Немога беше ПР ход, прах в очите и нищо повече. Няма как да си тотално неподготвен (както златка, така и Немога) и да очакваш да сработят нещата. Колко силен ход е да привлечеш за СД човек, който отказва да припари до първия отбор, освен ако не става въпрос да се снима с ново попълнение. Задълженията на определен служител се уточняват предварително, а аматьорската/саботажната златка въобще не беше уточнил някакви адекватни изисквания към Немога. Никак не е случайно, че някакви португалци бяха изумени, че немога работи като СД, хората си го знаят, че не може това, само златка не беше наясно.

Отстраняването на ненужни и вредни играчи бе катализирано от Бойко Величков. Неадекватната златка имаше лесната задача да проведе елементарни преговори по прекратяване на договори на играчи, на които им е ясно, че нямат никакво бъдеще при нас.

След финала за купата златка каза, че в ЦСКА предстоят много промени. Такива промени обаче не настъпиха до идването на Бойко Величков. Напротив, сезонът започна с даване на шанс на всички доказали се като ментета футболисти.

Привличането на нови футболисти се бавеше брутално, защото е некадърна в преговорите. Плащаше си за оневиняващи статии. Лъжеше, че не е отговорна за преговорите, само подписвала вече уточнените договори (не стана ясно от кого). Гениалната в организацията златка направи така, че в първия домакински мач за сезона нямахме работещ фен магазин и рекламните пана на стадиона не светеха (апогей на некадърността). Накрая сама си написа декларация как заставала зад себе си.

От все сърце желая всичко най-лошо на златка и повече никога да не припарва до любимия ЦСКА!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 окт 2025 10:33

Подреждаме си къщичката стъпка по стъпка.
Имаме издигнато знаме над сектор А :twisted:
Христо Янев постепeнно стабилизира отбора.
Достатъчно поводи да започнем да се усмихваме и ние.

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 окт 2025 11:04

Да ни е честит новият изпълнителен директор. Успех на Вангел Вангелов.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 окт 2025 11:08

Tony_CSKA написа:Да ни е честит новият изпълнителен директор. Успех на Вангел Вангелов.

Познах го на 100 %
То си беше и напълно логично.
Съвсем скоро ще има анонс и за другият ни любимец Метката :lol:

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 окт 2025 11:11

MASTER_COOL написа:
Tony_CSKA написа:Да ни е честит новият изпълнителен директор. Успех на Вангел Вангелов.

Познах го на 100 %
То си беше и напълно логично.
Съвсем скоро ще има анонс и за другият ни любимец Метката :lol:

Вече със сигурност изправяме курса в правилната посока и нещата само и единствено ще се подобряват във всяко едно отношение.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 30 окт 2025 11:26

Някой да ми припомни кой е тоя, дето го сложиха за изпълнителен директор, щото за пръв път го виждам и чувам. :lol:

Върни се в “ЦСКА”