Това Сангарето, не е от най умните, ами изчакай пак да тупне топката, тогава ти пада на волето.
Бог не давал с две ръце
Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 16:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 16:30 ч.
Да изкарва Сангарето, няма смисъл да го рискува, Рупанов има нужда от минути
САМО ЛЕВСКИ!
Бурас-Българина :)ananas написа:Трима българи-двама вкараха, а Луков почти направи асистенция(за Хебър). Фабиен и срещу тия не може да изпъкне. Страхотно е, че плащаме глоби и големи суми и заплати за такива туристи.Aronaks написа:Има ли възможност Рилдо да го задържим да бие само ъгловите удари без да играе през останалото време.
Възможно е Фифата да въведат хокейни смени, в опит да съсипят футбола още повече, тогава Рилдо ще бъде полезен. В тая връзка, дали Инфантино се е обрязал, за да угоди на жена си и на новите си господари? Не на расизма и не на кожичките!
Мислович пак не го пускат, Хулио и той голям инат
САМО ЛЕВСКИ!
Фабиен и Рилдо и за това ниво НЕ стават!
Престъпни трансфери!
Престъпни трансфери!
Отстранихме Хебър без усилие (Жадното полегна, на калиткото му вързА ранен гол и т.н.), помня съвсем скорошни инфарктни мачове на този етап за купата. Време е да погледнем към Арда (темата за мача с морето още е активна :mrgreen: ).
Томислав почна да сънува требъли...Ахахаха..Ахахаха.Ааааха..хахаха
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Томислав почна да сънува требъли...Ахахаха..Ахахаха.Ааааха..хахаха
Томислав е повече фен, отколкото журналист и това е пределно ясно на всички. А подобен род тези генерират интерес и ангажираност към видеата му. Въпросът е на теб какво ти е причинил Левски, та периодично минаваш през нашия форум да си излееш душевните терзания. Жив и здрав бъди!
За мача - чудесна победа за самочувствие и генериране на игрова практика от резервите. Купата е коварен турнир, мотивацията не винаги е на ниво, но днес бяхме отлични. За съжаление, Рилдо за пореден (надявам се последен) път доказа, че няма място в отбора. Бурас и Сула отново показаха онзи пас, който ни липсваше години наред. Сангаре заслужаваше да вкара гол (или два), отново игра на много високо ниво.
Единственото ми разочарование е Фабиен, защото още вярвам, че това момче има качества. Сигурно ще ми се смеете (то си звучи абсурдно), но си мисля, че може драстично да подобри играта си, ако играе в няколко поредни мача на лявото крило. Най-силните му изяви в Славия, които съм виждал, са били точно там. В същото време гледам Ради Кирилов на дясното крило в няколко мача от този сезон и (при цялото ми уважение) е кръгла нула, а на лявото е просто невероятен. Сигурно греша, но все ми се иска да го видя да се случи в мачовете с по-леки съперници, ей така - за душевен комфорт.
Единственото ми разочарование е Фабиен, защото още вярвам, че това момче има качества. Сигурно ще ми се смеете (то си звучи абсурдно), но си мисля, че може драстично да подобри играта си, ако играе в няколко поредни мача на лявото крило. Най-силните му изяви в Славия, които съм виждал, са били точно там. В същото време гледам Ради Кирилов на дясното крило в няколко мача от този сезон и (при цялото ми уважение) е кръгла нула, а на лявото е просто невероятен. Сигурно греша, но все ми се иска да го видя да се случи в мачовете с по-леки съперници, ей така - за душевен комфорт.
futbolqga написа:icko65 написа:Томислав почна да сънува требъли...Ахахаха..Ахахаха.Ааааха..хахаха
Томислав е повече фен, отколкото журналист и това е пределно ясно на всички. А подобен род тези генерират интерес и ангажираност към видеата му. Въпросът е на теб какво ти е причинил Левски, та периодично минаваш през нашия форум да си излееш душевните терзания. Жив и здрав бъди!
Нищо..Просто Томислав ме предизвика...И като ваш фен ..реших да споделя неговите терзания..Моите са други..не по темата..Доволен ли си..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България