Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 26 окт 2025 20:28

Задава се голямо дерби с Тотнъм. Пак ли ще ядем бой 8-)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 окт 2025 22:43

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 27 окт 2025 10:11

Хубава победа. Най-вече защото се усещаше, че контролираме мача през по-голямата част от времето. И то го контролирахме агресивно. Имахме доста положения, бяхме опасни, Брайтън знаеха, че могат да бъдат наказани във всеки един момент, когато се изнесат по-напред и бяха на нокти през целият мач.

Въпреки това аз не мога да се радвам много. Имаше тъпи отигравания. Гола на Уелбек Де Хеа го хващаше на 100%. Дори не беше в ъгъла топката. Вторият гол на Брайтън беше странен - много зле подредена защита. Зиркзее проспа изцяло положението. И самият факт, че при комфортно 3-0 допуснахме 2 гола хич не се усещаше добре.

Едно нещо си заслужава да се отбележи, което на мен най-много ми хареса. Имаше отборен дух. Играчите си помагаха. Търсиха взаимодействие. Нямам предивид само пресата, тичането, единоборствата. Топката се разиграваше бързо, защото винаги имаше играч на позиция да я получи. Ако някой сгреши пас или му вземат топката, друг му помага без да се замисли. При третият ни гол колкото и да е слаб Шоу само вижте от къде се затича да посреща противника. Това наистина ми липсваше и много се радвам, че го видях най-накрая.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 10:58

Jackxxx написа:Едно нещо си заслужава да се отбележи, което на мен най-много ми хареса. Имаше отборен дух. Играчите си помагаха. Търсиха взаимодействие. Нямам предивид само пресата, тичането, единоборствата. Топката се разиграваше бързо, защото винаги имаше играч на позиция да я получи. Ако някой сгреши пас или му вземат топката, друг му помага без да се замисли. При третият ни гол колкото и да е слаб Шоу само вижте от къде се затича да посреща противника. Това наистина ми липсваше и много се радвам, че го видях най-накрая.

Това е най-важното. Ако отбора всеки път играе по подобен начин, никой няма да ги критикува тях и мениджъра при лош/и резултат/и
Вече с вратар на вратата , имаме шансове за нещо през този сезон :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 окт 2025 11:33

Привет, банда!
Oтдавна не съм се включвал тук, виждам, че няколко човека поддържате с анализи страницата на отбора, за което поздравления.
Аз къде от липса на време, къде и от тотално разочарование от миналия сезон, участвам само в игрите с прогнози за забавление, и ако трябваше да пиша тук, нямаше откъде да извадя нищо положително за клуба.
Мина бързо лятото, заедно с което и трансферния прозорец. След трансферите, и входящи, и изходящи, бях една идея по-оптимистично настроен за сезона. Разкараха се сериозна плява футболисти, за което евала на Аморим и ръководството. Докараха се звезди, макар и от средняци като Уувлс и Брентфорд, взе се доказан нападател от Германия. Накрая дойде и вратар, който не бях чувал дотогава, но всеки друг е по-добре от Онана и турчина. След мача с Арсенал бях очарован от проведения мач, себераздаването, настроението, играта като цяло, въпреки незаслужената загуба. Причинихме на Арсенал страдание цял мач, приличха на отбор, който сега влиза във Висшата лига. Старата слабост - пропуските бяха фатални, за да не тръгнем мечтано на Олд Трафорд. Бях пределно сигурен, че следващите мачове с Фулъм, Гримсби, Бърнли ще ги вземем без напрежение. И естествено ужасен мач срещу Фулъм, най-вече като игра, освен изтърваната победа, а мачът с Гримсби беше апотеоз на глупостта, кошмар, който мислех, че и в съня няма как да случи.
Взетият с клизма мач с Бърнли допълнително наля още лава под краката на Аморим и играчите. Бях сигурен, че след мачовете със Сити, Челси и Брентфорд - Аморим ще е аут. Резонна загуба от Сити, която за щастие не успях да гледам. След това с Челси имаше някакво прераждане и спечелихме напълно заслужено. И няма да е Манчестър Юнайтед, ако веднага след такъв мач, срещу Брентфорд направихме бивш футболист на Лудогорец звезда и да се заговори за него. Домакинската победа срещу Съндърланд не беше достатъчно за измие срама от това непостоянство. Повратен момент беше тази неочаквана за мнозина(включително и за мен) победа срещу Ливърпул, която сякаш даде криле на играчите и спокойствие на Аморим, за да работи в малко по-нормална обставновка и вече серията на Ливърпул от загуби беше на топа на устата на всички журналисти. Победата, срещу може би най-неудобният съперник в последните години - Брайтън, сега дава искрици надежда за записване на някаква поредица от победи и включване сериозно в битката за челните места.
Гостувания на слабия този сезон Нотингам и летащия с нов треньор - Тотнъм са предизвикателства, които трябва с каквато и да е игра да се вземат, но да пълним с точки кошничката и тези загуби досега на точки от Фулъм, Брентфорд, Сити да се наваксат. Програмата до преди Коледа не е лесна, но в и никакъв случай не е страшна. Напълно реалистична цел е да влезем в коледните празници с още по-голяма увереност и самочувствие, че през новата година ни чакат много положителни моменти и надежди за нещо по-серизоно в класирането.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 окт 2025 11:42

Включвай се по-често. Останахме няколко тотални мазохиста във форума :)))

Показателно как ще се движи сезона, ще са мачовете с Гората и новият кошмар Тотнъм. 4 точки ще е много добър актив. Всичко останало ще е връщане към статуквото от началото на кампанията.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 29 окт 2025 11:52

Иво си е легенда за тоя подфорум, ще се радваме да се включваш редовно :twisted:
Сега като се замисля и на ЕТХ сякаш един мач с Ливърпул беше повратен момент - тогава май пак бяхме стартирали кошмарно с 3 загуби или нещо от сорта и след това взехме мача с Ливърпул в четвъртия кръг и нещата потръгнаха поне за първия му сезон. На Аморим му пожелавам да не приключва като предшественика си и да спечели повече и по-престижни трофеи. Лошото е, че този отбор последните десетина години вече ни е научил след всяка малко по-добра серия от мачове да следват поне 3 месеца мъка :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 окт 2025 13:14

Аз го провокирах :twisted:
Добре дошъл отново у дома 8-)

Страхотен анализ за изминалото време от началото на сезона.
Припокрива се на 100% с моите виждания.

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 30 окт 2025 13:58

Този състав вече няма нищо общо със състава от предишните сезони. Напред не сме с Хойлунд, Рашфорд и Антони. Сега сме с Куня, Шешко и Мбумо. На вратата нямаме дантели, на които само гол между ушите не им вкараха. Имаме Ламенс. Важна разлика е и че Де Лихт се възроди и играе като в Аякс. Прибавяме и Мазрауи, Бруно, Магуайър от старият състав и работата е зверска. Каземиро излезе от летаргията. По дяволите, и Маунт играе добре. Само ме е яд, че изгониха позорно Де Хеа и МакТоминей. Ламенс се представя добре засега, но въпреки всичко е млад и ме е страх да не рухне под напрежението. Също така забелязвам, че и контузиите намаляха.

Изобщо, много разлики има и според това идва от треньора: твърд, безкомпромисен, отстояващ на своето. Няма ги вече отровите в съблекалнята, което води до колективен дух в съблекалнята и ма терена и това се вижда този сезон. Ясно е, ще има и слаби мове, след които пак ще уволняват Аморим, но опредлено започва да напипва играта. След още един трансферен прозорец, според мен може дори и за борба за титла да се говори.

Така че да, ако беше съставът от миналият сезон, щях да се притеснявам. Сега, обаче, съм изпълнен с позитивизъм.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 окт 2025 17:14

Да си призная и аз :twisted:
Но сега предстоят два ключови мача. 4 точки - задължително !
Без право на отстъпление.

Върни се в “Манчестър Ю”