За мен е повече от ясно какво следва за вашият клуб.
Вълчан вчера изплю камъчето.
Доколкото съм запознат има обща приказка с Наско твоя любимец  :lol:
Най-вероятно от сезон 26/27 ще домакинствате на Васил Левски за два сезона   :)

Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
						- LoveAndPeace
- Контакти:
kostko написа:LoveAndPeace написа:honda написа:LoveAndPeace написа:Колко ЛЕВСКИта има в България , че е нужно това София отдолу ??
При време имаше 9 ФК Левски ,членове на БФС
Ясно. За да не ни объркат , че Левски Карлово идва и сме изпукали София.
Звучи логично.
Много от тук пишещите на сте били родени, когато се пееше за ЛЕВСКИ СОФИЯ. Това беше преди да ни лепнат спартак.
То и Левски Европейски се пеело и се пее.
Не знам дали се променят нещата ,ама никой не споменава ,че фтобусът е на лизинг

САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Не знам дали се променят нещата ,ама никой не споменава ,че фтобусът е на лизинг
Ако е така, доста неща се променят - да. Това значи, че вярно сме ол ин, като дърт покерджия, и че няма никой с големите пари отзад. Гледаме мача, но лизинг не звучи добре, поне за мен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:vlong написа:Не знам дали се променят нещата ,ама никой не споменава ,че фтобусът е на лизинг
Ако е така, доста неща се променят - да. Това значи, че вярно сме ол ин, като дърт покерджия, и че няма никой с големите пари отзад. Гледаме мача, но лизинг не звучи добре, поне за мен
Е как да не звучи добре, ти имаш ли поне малка представа от оперативен лизинг, защо е предпочитан и т.н.? Как влияе счетоводно, че е 80% предпочитан вариант за покупка на недълготраен актив (разбирай автомобил)....
csimoen2 написа:tmanolov написа:vlong написа:Не знам дали се променят нещата ,ама никой не споменава ,че фтобусът е на лизинг
Е как да не звучи добре, ти имаш ли поне малка представа от оперативен лизинг, защо е предпочитан и т.н.? Как влияе счетоводно, че е 80% предпочитан вариант за покупка на недълготраен актив (разбирай автомобил)....
отлично знам какво е и оперативен, и финансов лизинг, знам и как влияе, знам му и плюсовете, и минусите (някога, преди 25+лета завърших средното си образование със специалност "икономист-счетоводител с разширено изучаване на английски език"). И затова казвам, че не е ок за това, което всички очакваме, а именно човек с пари. Иначе е като да "купиш" мега-скъпата-ултра-тузарско-хипер-супер-дупер кола на поредното курве, за да си разтвори максимално г.з., а като ѝ се наситиш, просто да си я прибереш, щото е на лизинг - с минимум усилия и средства, получваш максимум резултат :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:csimoen2 написа:tmanolov написа:vlong написа:Не знам дали се променят нещата ,ама никой не споменава ,че фтобусът е на лизинг
отлично знам какво е и оперативен, и финансов лизинг, знам и как влияе, знам му и плюсовете, и минусите (някога, преди 25+лета завърших средното си образование със специалност "икономист-счетоводител с разширено изучаване на английски език"). И затова казвам, че не е ок за това, което всички очакваме, а именно човек с пари. Иначе е като да "купиш" мега-скъпата-ултра-тузарско-хипер-супер-дупер кола на поредното курве, за да си разтвори максимално г.з., а като ѝ се наситиш, просто да си я прибереш, щото е на лизинг - с минимум усилия и средства, получваш максимум резултат :mrgreen:
правилно ли схванах мнението ти, т.е. че намекваш, че покупката на автобус на лизинг не е ок за евентуален бъдещ купувач с пари?
helic написа:правилно ли схванах мнението ти, т.е. че намекваш, че покупката на автобус на лизинг не е ок за евентуален бъдещ купувач с пари?
нйе, казвам, че ако имаше чиляк с пари зад ол ин-а на насо ануса, нямаше да се вземе рейс на лизинг, а щеше да се плати кеш парасъ тук и сега. Ерго, ако е вярно, за пореден път подчертавам, че нямам идея как е купен, за колко пари и т.н., то зад Насо няма чиляк с пари, а е едно абсолютно излишно изхвърляне. Това е моето лично мнение и може и да греша, но така чета сигналите.
Иначе номер СВ1914ХО е повече от скандален - мисля, че всички са наясно какво значи ХО на инглизки (ок де, има 2 значения, но изключвам пиячите на коняк)
Непринуден написа:
tmanolov написа:helic написа:правилно ли схванах мнението ти, т.е. че намекваш, че покупката на автобус на лизинг не е ок за евентуален бъдещ купувач с пари?
нйе, казвам, че ако имаше чиляк с пари зад ол ин-а на насо ануса, нямаше да се вземе рейс на лизинг, а щеше да се плати кеш парасъ тук и сега. Ерго, ако е вярно, за пореден път подчертавам, че нямам идея как е купен, за колко пари и т.н., то зад Насо няма чиляк с пари, а е едно абсолютно излишно изхвърляне. Това е моето лично мнение и може и да греша, но така чета сигналите.
Иначе номер СВ1914ХО е повече от скандален - мисля, че всички са наясно какво значи ХО на инглизки (ок де, има 2 значения, но изключвам пиячите на коняк)
е па аз не знам някой тука дето да твърди, че зад Мажоритаря има човек с пари.
Макар че внасям уточнение, под "човек с пари" разбирам някой, на когото да му се дават пари :) , щото иначе тоя дет стои зад НС пари има :) , но пари не дава, а взима :)
П.С. - аз лично знам поне три (на прима виста) значения на XO съкращението - executive office, second in command, hugs&kisses.
П.С.С - на мен също от една страна новия автобус ми изглежда малко като на гол тумбак чифте пищове, но от друга страна, за да имаме успехи, както във всяка една нормална фирма, то служителите и трябва да са щастливи и обгрижвани и да се чувстват щастливи на работа, т.е. не като при някои други треньори - да ходиш нещастен на работа :)
Преди десетина години пътуваме към София командировчица за един курс. Някъде след Севлиево изкача насреща старият син автобус, но не можах да снимам.