Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот an4o_321 » 26 окт 2025 20:49

Не знам, но освен срещу Палас, нямаме право на повече лоши резултати. Слот си изгърмя всички патрони. Трябва задължително да спечели, и срещу Вила, и срещу Реал, и срещу Сити! Нещо, което разбира се е абсолютно невъзможно!!! Така че, какво ще правим???

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 26 окт 2025 21:56

ЕС хареса ми какво си написал, но искам да добавя и че защитата ни е "хващана по бели гащи" защото всъщност й липсва класа. Конате, а и Ван Дайк правят груби грешки и то не малко - трябва вече да си отворим очите за това! Друго - как така миналия сезон тандема в средата на терена беше изключителен и направи на пихтия цялата ВЛ, а тази година "без Вирц няма нужната креативност"??? Проблема би трябвало да е в "задволанното устройство" както се казва и новите начини по които ги кара да играят. Тези промени ни доведоха до тук, че сме опряни до стената и в безизходица.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 окт 2025 23:34

an4o_321 написа:Не знам, но освен срещу Палас, нямаме право на повече лоши резултати. Слот си изгърмя всички патрони. Трябва задължително да спечели, и срещу Вила, и срещу Реал, и срещу Сити! Нещо, което разбира се е абсолютно невъзможно!!! Така че, какво ще правим???

С тази игра не само че ще бъдем бити а срещу Сити и Реал ще има погроми

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 27 окт 2025 00:57

Е, знам! Нали виждам, че съвсем, съвсем скоро ще се борим с Брайтън и Брентфорд за място в топ 10. А това значи, че уволнението на бачи Арне изглежда въпрос на време. Нали за това питам "а сега на къде"?
Освен да стане някакво чудо и да не го уволнят през ноември...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 окт 2025 02:20

an4o_321 написа:ЕС хареса ми какво си написал, но искам да добавя и че защитата ни е "хващана по бели гащи" защото всъщност й липсва класа. Конате, а и Ван Дайк правят груби грешки и то не малко - трябва вече да си отворим очите за това! Друго - как така миналия сезон тандема в средата на терена беше изключителен и направи на пихтия цялата ВЛ, а тази година "без Вирц няма нужната креативност"??? Проблема би трябвало да е в "задволанното устройство" както се казва и новите начини по които ги кара да играят. Тези промени ни доведоха до тук, че сме опряни до стената и в безизходица.

Конате за съжаление си остава на периоди, серия от силни мачове и серия от слаби, този сезон още чакаме силната. Ван Дайк е ясно, че с годините няма как да не сваля нивото, но като цяло е добре. Бековете са проблем и 4те са слаби в защита, а напред нищо особено. Но големия проблем да ги хващат по бели гащи е, че Слот тази година почна да ползва Гравенберх, като 8ца, а не 6. Миналата година той освен че изнасяше перфектно, адски много помагаше на централните защитници със страхотни намеси в нашето нак поле. Тази година това не го виждам, липсва този класически дефанзивен, който да помага на защитата и да спира контри и ни минават мнг лесно в полузащита. Не знам на кои двама от тримата викаш тандем, но те и тримата ни хафа от мин година по принцип са доста универсални и в защита и в атака, но не са класически 10ки. Затова се взе Вирц, понеже ние такъв халф не сме имали дефакто от Коутиньо насам. Неговата работа се вършеше от Салах и Арнолд при Клоп. Сега Слот реши, че ще играе с 10ка, но май не прецени момента, че ще загубим борбеност в центъра. Макалистър започна късно подготовка, но вече два месеца минаха и не е и близо до халф, който беше предните 2 сезона. И остана един Собослай, който е най-добрият ни играч този сезон, ама един Собослай полузащита не прави...особено, като го натирят на бека. Всичко това си е в градината на треньора, ние загубихме всякаква острота напред и всякаква устойчивост пред защитата. Просто не виждам как може да спечелим средата в моментното състояние на халфовете, освен с количество. Затова го споменах това 4-4-2, колкото и да знам че едва ли ще го ползва. Но имаме перфектните изпълнители за него
---------------Гравенберх (Ендо) -----------
Собослай (Фримпонг) ---------- Макалистър (Джоунс)
------------------Вирц (Киеза) -------------------
-------- Исак (Салах) ---------Екитике (Гакпо)
Не знам, но просто е очевадно, че Салах изведнъж стана излишен, но никой не смее да му го каже. И не става дума за пропуските му, той и друг път е пропускал, но просто вече играта не минава през него и всичко затъна, а Слот се омотава все повече в собствените си въртележки...А извинението, че не са сработени някой да го каже на Съндърланд, че с 14 нови играчи са пред нас в класирането вече...баси ташака :oops:

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 27 окт 2025 23:21

Нашите 4 следващи срещи:

Crystal Palace (Carabao Cup)
Aston Villa (Premier League)
Real Madrid (Champions League)
Man City (Premier League)

Изображение

В последните няколко седмици се плюе постоянно в/у треньора и отбора!
Един въпрос:
На какво основание имате право да изисквате оставки?

Един-двaма от вас дори не желаят да си платят за диема и просят за линкове за да гледат на аванта!!!
С какво подпомагате отбора, че да имате очи за каквото и да било, че и наглеете на всичкото отгоре с оставки!!!
Ебахти мрънкачите сте, дори и на шампионската ни титла не се зарадвахте ... по инерция била, конуси се редили и т.н.
Кой от вас подпомога Ливърпул парично, или ходи редовно на мачове ни?
Членски внос, членска карта, клубна телевизия, ютуб премиум за мембъри, покупки от лицензиран магазан и т.н.?
Излезте и покажете с какво стойте зад клуба!
Половината тук дори и една оригинална значка сигурно нямат .... не казвам, че трява да имат и че това ще ги направи по-голeми фенове от други, но поне малко вяра да имат.

Колко от вас в края на миналия сезон искаха нападател, полузащитник и нова защита!
Е получихме ги и сега ще трябва време.

Черните котки сега са пред нас, но в края на шампионата ще са м/у 15 и 19 място. Търпение му е майката @Liverpool_EC Изображение Ние ще сме в топ 5, това е и целта, иначе нямаше да продадем половин отбор!

Играем с 6 нови играча, Диого Жота ни напусна за съжаление предсрочно, Хейтинга замина към Аякс .. че това си е почти един нов отбор, бе пичове! Дръжте топката по тревата, стига сте летели из облаците.
К'во ви става, че само след 4 поредни загуби във ВЛ и почнахте да се вайкате и ревете като монахиня за .уй ???

Ей, хора, айде малко вяра!
Това е Ливърпул, не някакъв случаен клуб от долната половина!

Да, имаме слаб период, но това не е краят на света. Всеки голям отбор минава през такива моменти – въпросът е как реагираш след това. А нашият Ливърпул винаги се връща по-силен, винаги! Да, има й спад, и да – Слот тепърва търси баланса, но кой не е минал през труден период? Клопо също стартира колебливо, после промени всичко.

Слот тепърва гради нещо ново – нужно е време, не чудеса за една нощ. Не се вижда идеята, но се вижда желанието, вижда се натискът и духът. Детайлите липсват, но и те ще дойдат. И когато тръгнем пак по победния път – всички тия, дето днес искат оставки, ще пеят първи „You’ll Never Walk Alone“. Изображение

Така че, глава горе! Истинските фенове не обръщат гръб след няколко трудни мача.
Ние сме Ливърпул – отборът, който не спира да вярва. Изображение

Видно е, че играта не ни върви в момента, но имайте малко търпение!
Декември ще мачкаме отново - бъдете сигурни!

YNWA

Изображение
Изображение Изображение

Angel_A
Контакти:

Мнениеот Angel_A » 28 окт 2025 09:27

Браво! Супер мнение от един истински фен.
Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен !!!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 окт 2025 11:21

Здраво, нямам време да ти отговарям на глупостите кой какъв фен бил при все че се изсипват стотици милиони спонсорски договори всяка година, само ще ти кажа че откакто ПСЖ ни убиха от игра и двата мача и конкретно от мача с Тотнъм края на миналия сезон този отбор е тотал щета. И не опира до това колко нови има, а до факта че тоя на тъча хабер си няма какво прави и как да нагоди играчите съм собствената си тактика (а не обратното както би трябвало да е). Слот си купи Екитике, видя се че пасна от първия мач и въпреки това настоя да се вземе и Исак който и за клуб и за националния е потресаващ. Слобо се праща да играе на всяка позиция но не на неговата, основния ни играч в 90% от времето е изолиран от играта. Били сме паднали 4 мача, голяма работа. Да, със следващата загуба утре влизаме в 70 годишни рекорди. Ако ти си толкова кон с капаци да видиш че няма никакви наченки на подобрение и всеки мач го почваме от 0-1 и после нямаме идея как да го обърнем това си е твой проблем. Не става дума да ни е трудно, това са играчи за стотици милиони които не могат топката да си спрат като белите хора, играчи със стотици мачове в професионалния футбол на високо ниво, не 18 годишни юноши.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 окт 2025 13:17

Слот вярно ли няма да е на мача? Какво ще прави в Дубай?

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 28 окт 2025 20:02

Наистина???
Какво ли ще прави=търси Слот в Дубай по това време?

За коментара ми преди това - надявам се никой да не се е обидил на лична основа!!
(Вълчо правилно е отразил мнението ми), но всички ние да се замислим кои сме ние, и какво точно искаме и имаме ли право да изискваме ....

Лека вечер и се надявам утре да направим една победа с 2 гола разлика!
YNWA
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”