Dust написа:W84me написа:Страшен порнак.
По-скоро да. От няколко дни хора от ъндърграунда ми споделят некои неща и не им вярвах, но всичко случващо се върви в тази посока.
Да видим само как ще се преборят с "Майстора"
Между другото избора Александър Димитров да е национален селекционер е ББ
Това за Александър Димитров и ББ го знаят и катеричките в Борисовата градина.
За мен Лудогорец имат несъмнено най-добрия състав като играчи,но в момента нямат отбор. Отделен е въпроса ,че на Кирил Домусчиев в момента ФК Лудогорец определено не му е приоритет , а Георги Домсучиев ( от известно време той реално е шефа в Разград) не е такъв нарцис като брат си и не е голям почитател на хвърлянето на луди пари само за задоволяване на егото .
Цеката има всички шансове за титлата ,но не см сигурен дали играчите и треньора ще издържат дори и психически.
Левски са студио Х . Там не е ясно дали няма да има смяна на собствеността. Това ,че Н.Сираков е отказал на "Спорт републик" най-вероятно значи ,,че има друг кандидат. На всеки е ясно,че благополучието на Левски не основния приритет на Левски и при едно евентуално "поемане" на Левски от "Спорт републик" може да си осигури една заплатка от 15000 евро на месец за следващите няколко години , без да броим "облизването на пръстите" . Така че единственото обяснение ,,което имам че някой друг му е предложил повече.
Последното нещо ,което може да се каже за Сираков е ,че глупав и наивен ( за разлика от Боримиров,за който не съм сигурен ,че може да си напише вярно името 3 пъти подред) и на него му е ясно ,че при един евентуален неуспех ( липса на шампионска титла)( нещо което е много вероятно според мен) , той ще обере всички негативи . Не е ли много по-разумно от негова страна да даде левски на Шолак и да си осигури една синекура длъжност и много прилични доходи без да носи никаква отговорност и да бде в позиция уин-уин . При една такава ситуация той си спечелва ореола на "спасителя" на Левски ,,поел Левски в ситуация на практически фалит и извел го трудностите и предал го на "крупен чуждестранен инвеститор" , като си осигури и старините,ако вече не го е направил ,за което съм сигурен ;) ,отделно ако отбора не върви ще "Наско без пари можеше, тези и с пари не могат" ,което да гали егото му. Та затова за мен този отказ е много нелогичен.
Ако евентуално "Коч холдинг" вземат Левски , то на всеки е ясно ,че като финансови възможности ,няма кой да им се опре, но също така и най-вероятно никой от настоящия отбор - и играчи, и треньори няма да останат.