The_Miz написа:Честита титла на Левски
Левски е само на 3 точки от 1948 и с далеч по-беден собственик от червените от Бистрица.
Не бързай.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
The_Miz написа:Честита титла на Левски
Bet_Expert написа:MASTER_COOL написа:Dust написа:1948 шампион.
Нямат за цел титла. В случая са като снегорин :mrgreen:
Не отписвай Лудогорец.
Нов треньор, вероятно и нови играчи след 2 месеца и литват.
Имат мач по-малко. А разлика от 6 точки с Левски е нищо.
А Левски на зима ще продава, това е сигурно.
Искам да ти кажа, че поредица от 14 титли и 15-та на ръка разстояние не се изпускат лесно.
Да не говорим, че като шампион Лц шмат гарантирани групи в ЕКТ.
Докато като втори или трети, нещата стават доста по-сложни и несигурни в Европа.
Ясно е, че отборът притежава сериозни финанси, че имат и може би най-добрият състав в Лигата и дълга скамейка.
Остава само смяна на треньора и с един като Йовичевич за нула време ще почнат да газят наред.
Да не забравяме, че и контузените им основни играчи ще се върнат.
Аз лично не бих отписал толкова рано Лц.
Твоето мнение какво е по темата?
Интересно ми е.
Bet_Expert написа:The_Miz написа:Честита титла на Левски
Левски е само на 3 точки от 1948 и с далеч по-беден собственик от червените от Бистрица.
Не бързай.
Halo написа:С Падт сякаш не получиха 7 гола от Нордселанд и то от 7 точни удара. Нямат вратар от доста време.
Halo написа:obi4am_pirin написа:Halo написа:Прави впечатление, че в психодиспансера на obi4am_pirin интернета не прекъсва. Но си е истина, че лекарствата не помагат в много от случаите, само повреждат още повече болния. Т.н. армейци са все откраднати играчи от други отбори/школи. Някои им е много смешно, че играчи от школата на Левски, защото те са много повече от тези в покойното ЦСКА, са стигнали предимно до Турция.
Надявам се на реакция от модераторите на форума...
И аз. Особено на хората от психодиспансера.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, honda и 22 госта