Няма и ден без тъпотии тук ! :))))
Темата си е за ключ, перманентен !
Опитах се днес с хубава цветна картинка да поговорим за Футбол.
Уви братче - ТРОЛ ДО ТРОЛ :lol:
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Няма и ден без тъпотии тук ! :))))
Темата си е за ключ, перманентен !
Опитах се днес с хубава цветна картинка да поговорим за Футбол.
Уви братче - ТРОЛ ДО ТРОЛ :lol:
koe не ти хареса - видях картинката, обсъдихме. после някакъв оранжев трол идва и вика, че цесека било живо - живо е, колкото е жив и Милко Балев - как да не му теглиш една?
А най-хубавите картинки ги пуска 1914.1902 - ма не се сърди, ако не ги коментираме :mrgreen: Е, днес не ми хареса плажа, че е доста каменист, ама нищо, ще ръби и пак ще стане работата :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:цесека умре, феновете на умрялото дружество са некрофили, а феновете на литекс са си фенове на литекс - имате огромен кАсмет, че сините припоци са повече и от Аранжевите
Отговора ти е несъстоятелен, но имаш право да изразиш мнението си публично.
Нещо като оплакването на синьото ръководство пред УЕФА че гола на Малтийския гранд Хамрун не бил редовен щото преди изпълнението на центъра някакъв играч си чесал мъдиде. Нещо такова беше доколкото си спомням.
Напълно несъстоятелно като твоето мнение. Те така им и отговориха от УЕФАта че искането им е несъстоятелно. Един вид не струва.
Вече ти обясних и на всички тука отдавна съм им обяснил че дружествата и административните хватки не са важни.
Това е спорт! Спорта е за публиката!
ЦСКА играе за великата Армейска публика от София, страната и чужбина.
Това е любов. Това е начин на живот.
Не някакво си дружество.
Ама вие тука двамата с Тристанов все за дружество се хващате, щото няма за кво друго и повтаряте във всеки пост припоци и припощини. Еми щом така се чувствате щастливи.. Това е вашият начин на живот.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Не съм на работа този понеделник и имам малко време да дискутираме припощините и призраците в главите на тази специална част от синята публика дето ползва форума за утеха.
4x4 написа:tmanolov написа:цесека умре, феновете на умрялото дружество са некрофили, а феновете на литекс са си фенове на литекс - имате огромен кАсмет, че сините припоци са повече и от Аранжевите
Отговора ти е несъстоятелен, но имаш право да изразиш мнението си публично.
Нещо като оплакването на синьото ръководство пред УЕФА че гола на Малтийския гранд Хамрун не бил редовен щото преди изпълнението на центъра някакъв играч си чесал мъдиде. Нещо такова беше доколкото си спомням.
Напълно несъстоятелно като твоето мнение. Те така им и отговориха от УЕФАта че искането им е несъстоятелно. Един вид не струва.
Вече ти обясних и на всички тука отдавна съм им обяснил че дружествата и административните хватки не са важни.
Това е спорт! Спорта е за публиката!
ЦСКА играе за великата Армейска публика от София, страната и чужбина.
Това е любов. Това е начин на живот.
Не някакво си дружество.
Ама вие тука двамата с Тристанов все за дружество се хващате, щото няма за кво друго и повтаряте във всеки пост припоци и припощини. Еми щом така се чувствате щастливи.. Това е вашият начин на живот.
В "тази държава" има закони и правила, а не "на мен така ми харесва" -знам, че е трудно да го разбереш, но какво да се прави :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Много ме е яд, защото можеше да сме истинското ЦСКА с 31 титли, а в сайта на УЕФА сме записани ЦСКА-София с историята на Литекс - 4 шампионски титли. Може би щяхме да спечелим Суперкупата на България през 2016г, ако бяхме играли с Лудогорец и не бяхме фалирали истинското ЦСКА чрез лицензите на Ботев (Луковит) и Литекс (Ловеч) и взимането на тяхната история. 1 година ни оставаше път, за да се завърнем в А група, но ние нашите фенове (на истинското ЦСКА) псуваха своите юноши и пикаеха по плочките на легендите на Армията. Цялата държава ни е такава продажна - никога повече няма да стъпя на мач на това фалшиво ЦСКА, докато не се изплатят 20-те милиона! Жалко, много жалко, говедата ни демонстрираха как се спасява клуб, а ние вместо да спасим нашия си, го довършихме, апропо и за един рейс събрахме смешните 50-60лв! Много ме е яд, но миналото не може да се промени!
Като гледам отбора на всички власти как спазва закона и как "навреме" си плаща данъците за да няма административни пречки почва да ми става ясно за кого са законите в тази държава
Трола е болен от яко раздвоение на говеждата си същност :))))
Най-големият срам беше, когато феновете на Литекс псуваха и замеряха със седалки в сектор А - Стойчо, Любо, Ради Здравков, все хора, които са останали в златните страници на автентичното и оригинално ЦСКА до 2016г. Дано един ден си върнем отбора на истинските армейски фенове, защото това е безобразие и срам. Станахме същите като Велбъжд и Металик, за жалост!
- obi4am_pirin
- Контакти:
https://youtu.be/jEhowXLd0xQ?si=W_gRBRkmDLRg7MVt
Само армеец може да играе на такова ниво с такъв противник и такива съотборници!
От другата страна резерви в Рен или Коджаелиспор...
Само армеец може да играе на такова ниво с такъв противник и такива съотборници!
От другата страна резерви в Рен или Коджаелиспор...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции