Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 10:05

Aronaks написа:Гледам, че и Янев говори за уважание към противника и т.н. Познати думи, явно разговора по време на полета до Варна с Дон Хулио му е повлиял добре. :lol: Имахте късмет, че отбора ви летя с Левски в един самолет, за да почнете да биете :lol:

Майсторски се шегуваш :) Приемам ти закачката с добро настроение :twisted:
Дори и така да е - аз съм доволен - важно е да отлепим ютията от дъното :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 10:15

MASTER_COOL написа:
Aronaks написа:Гледам, че и Янев говори за уважание към противника и т.н. Познати думи, явно разговора по време на полета до Варна с Дон Хулио му е повлиял добре. :lol: Имахте късмет, че отбора ви летя с Левски в един самолет, за да почнете да биете :lol:

Майсторски се шегуваш :) Приемам ти закачката с добро настроение :twisted:
Дори и така да е - аз съм доволен - важно е да отлепим ютията от дъното :lol:

Вие пък какво мрънкате - очеизвадно е, че в момента имате значително по-качествен отбор от нас, просто ви беше наредено да играете така, както играхте, заради финансовия феърплей. Точно както е наредено на Кирцата да не уволнява тоталното дърво Мота - преди такива хич не ги моташе след 1 издънка, вече имат поне 5 такива, а Мота си стои - що ли? Ако му дадат на джуджака свобода, то със сигурност няма да ви бием - лично мнение.

Апропо, не съм гледал мачове на Добруджа, може и така да си играят, но пичовете си дойдоха на Герена и играха изключително отворено през цялото време, което е крайно нетипично за отбор на псоелдно място в ефбати лигата - всъчшност даже делиорманци играха по-затворено от тях. Да не говорим какъв шанс имаше един от техните, когато само трябваше да я копне и да стане 0:1, ама не я копна - да речем, щото е накадърен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 10:19

tmanolov написа:очеизвадно е, че в момента имате значително по-качествен отбор от нас, просто ви беше наредено да играете така, както играхте, заради финансовия феърплей.

Добър ден г-н Манолов,

Желая да се обосновеш пост по пост от 1-ви до 11-ти номер, защо и с какво сме по-добри от вас ? :oops:

Благодаря предварително !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 10:30

MASTER_COOL написа:
tmanolov написа:очеизвадно е, че в момента имате значително по-качествен отбор от нас, просто ви беше наредено да играете така, както играхте, заради финансовия феърплей.

Добър ден г-н Манолов,

Желая да се обосновеш пост по пост от 1-ви до 11-ти номер, защо и с какво сме по-добри от вас ? :oops:

A, за такива търсиш хондата (без да иронимзирам - той е най-запознат), пък и не ви гледам, за да знам кой и къде играе. Достатъчно ми е да видя трансферите на Питас и Годой - ние нямаме никой, който да се доближава до тях като стойност. Други са нещата при вас и не зависят от вас, точно както и при нас - попски е доказал, че когото са му поискали, го е купил. Както и Кирцата. Докато ние хем нямаме пари да купуваме, хем търсим трета цедка, щото за другото не се класираме. Единственият ни качествен играч е Макун и евентуално Бурас, всичко друго е плява, случайно блеснала по една или друга причина
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 10:37

Не ми е необходим Хондата. Направил съм си вече труда ;)

Изображение

*източник : transfermarkt

И какво излиза сега:

Във всяка една линия сте с предимство и то значително, с леко изключение на атаката.
И не е важно за каква сума си закупил футболист, а как се представя в даден отбор.
По оценка на сайта : общата сума на играчите ви, както и средната стойност на един играч са доста по-високи.
Всеки си прави справки в този сайт и мисля, че имам право да го цитирам тук.
Последна промяна от MASTER_COOL на 27 окт 2025 10:52, променено общо 3 пъти.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 10:41

MASTER_COOL написа:Не ми е необходим Хондата. Направил съм си вече труда ;)

Изображение

Изображение

ахахаха, на Маринчо откупната му клауза е 1.3 милиона евро, ама струвал 3.5 милиона - дооообре, няма да споря. нещата хич не са безоблачни при нас, но засега първото място е достатъчно, за да замаже проблемите. И дано си останем на първото, че това ние горе-долу единственият реалистичен шанс да прескочим трапа
Непринуден написа:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 окт 2025 10:56

Най-забавната цена е 2 млн за Кико.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 10:59

drvasko98 написа:Най-забавната цена е 2 млн за Кико.

Ако не вярваш влез в сайта и виж. Може би Левскар е редактора :lol: :oops: :mrgreen:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 27 окт 2025 10:59

tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:

Добър ден г-н Манолов,

A, за такива търсиш хондата (без да иронимзирам - той е най-запознат), пък и не ви гледам, за да знам кой и къде играе. Достатъчно ми е да видя трансферите на Питас и Годой - ние нямаме никой, който да се доближава до тях като стойност. Други са нещата при вас и не зависят от вас, точно както и при нас - попски е доказал, че когото са му поискали, го е купил. Както и Кирцата. Докато ние хем нямаме пари да купуваме, хем търсим трета цедка, щото за другото не се класираме. Единственият ни качествен играч е Макун и евентуално Бурас, всичко друго е плява, случайно блеснала по една или друга причина

На мен ми се вижда странно, че още не са започнали да ни режат съдиите. Нито срещу Морето, нито срещу Добруджа имаше някакви тесли от чернодрешковците. Да не говорим, че Морето играха прекалено миролюбиво откъм агресия и нарушения, а знаем каква корида се случва всеки път като сме гости там. Първото полувреме ни попиляха, второто все едно излезе друг отбор. Май совите не са това, което са!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 27 окт 2025 11:37

На мен ми се вижда странно, че още не са започнали да ни режат съдиите. Нито срещу Морето, нито срещу Добруджа имаше някакви тесли от чернодрешковците. Да не говорим, че Морето играха прекалено миролюбиво откъм агресия и нарушения, а знаем каква корида се случва всеки път като сме гости там. Първото полувреме ни попиляха, второто все едно излезе друг отбор. Май совите не са това, което са!

Резнаха ни срешу каузата, но там са ни резали и по-сериозно, гледали сме през годините.

Да с Морета второто с оглед на първото изглешдаше странно, но дон Хулио рискува и сполучо.

И е верно, ако искаха да ни режат, можещше да е страшно, дорина мача с Добруджа, някой като Никиту, и в по ново време като кучеглавите или пластамасов щяха да изгонят Рупанката (втори жк срещу портиерето), но при 2 за нас едва лищеше да повлияе.

Очаквам тесли срещу без тире и Славия.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”