1914.1902 написа:realno написа:1914.1902 написа:Ето какво предстои за Левски до края на годината в първенството:
едно домакинство на ''Герена''
едно домакинство на стадиона на съперника
четири гостувания
Арда - Левски
Левски - ЦСКА-София
Монтана - Левски
Левски - Септември
Славия - Левски
Спартак Варна - Левски
Нещо ми се струва, че грешките ще бъдат повече от победите. :oops: :cry:
В класирането без Спартак Варна, който има финансови проблеми, всички други отбори са в зоната за изпадане. На хартия срещите изглеждат лесни, но практиката показва, че точно такива отбори поради една или друга причина ни създават ядове. Дано успеем да завършим годината подобаващо. За сега успяваме да нарушим традицията губейки точки през октомври месец.
През октомври ни остана само гостуването на Хебър за Купата, в което можем да провалим много от постигнатото до този момент и да вкараме много негативност около Веласкес и компания.
В момента сме в серия от четири поредни победи, което означава, че тя трудно ще продължи още дълго време.
Гостуването на Арда - ясно е какво ще се говори, ако паднем от селекцията на Тунчев, в която присъстват предимно български футболисти.
Домакинството на стадиона на ЦСКА-София - тук ще се започнат конспирациите относно залози и коефициенти. Честно казано ми се струва, че ще сбъркаме в този мач, тъй като мобилизацията при тях е предимно за тази среща до края на полусезона. Направо не ми се мисли какво ще се пише в паузата за националите след това. :oops: Нотката малък оптимизъм е, че сме спечелили всичките си мачове на 8 ноември през ХХI век.
Монтана - не помня да сме бъркали срещу тях като гост през този век в шампионата. При домакинствата е друго, даже едно такова ни коства ценни точки в борбата за титлата през 2013 г.
Септември - домакинството срещу тях трябва да бъде взето на всяка цена, дори да е с най-грозната победа в историята на футбола.
Славия - абсолютен ужас и кошмар за Левски, както и шанс за говорене за залози и коефициенти, подобно на мача с ЦСКА-София.
Спартак Варна - мисля, че гостуването на този отбор се пада на 6 декември. Припомням, че на тази дата през 2023 г. паднахме от Хебър за Купата, който беше в състояние подобно на тяхното. Царе сме на такива издънки.
Сериозно ли се страхуваш от този умрял Хебър в това насипно състояние?
Верно, че ни биха, ама тогава бяха отбор и треньор им беше Пенев.
В момента са айрян без мляко - гола вода.
Хебър няма никакъв шанс срещу Левски!
Независимо как, Левски продължава.