Скоулси
Аз съм съгласен до голяма степен с теб. Дори аз му исках оставката ( принципно давам голям кредит на доверие на мениджърите)
Но има и нещо друго. Постоянната смяна на тренери не гарантира нищо. Справка ЦСКА и съответно справка Левски. Хулио изкара голям късмет при равенствата 2:2 с нас и 3:3 със Славия. Бъдете сигурни, че при две загуби, които бяха на 95% изхвърчаше. Виждаме сега къде е испанчето - на върха в Ефбета.
Футбола уж е проста игра, но се иска и късмет.
Нищо чудно Аморим да направи фурор, защото е непримирим и доста луд. Просто не се отказва от принципите си. За което има ЕВАЛА от мен
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Няма да лъжа кеф ми е да гледам мачове като тези със Съндърланд и Брайтън. Не си спомням кога последно съм очаквал с нетърпение следващия мач на отбора. Но си спомням такива периоди и при ЕТХ, и при Оле и след тях изведнъж пада някаква бомба и почват да играят все едно се виждат за първи път. Силно се надявам да не е това случая и да продължим с добрите игри, но за момента не бързам да се радвам прекалено много. Футболът е доста непредвидим и виждаме много нелогични промени във формата на отборите за супер кратко време. Ако не Нотингам, после имаме мач с кошмара от миналия сезон и там ще се види дали ще ядем дежурните шамари от тях :lol:
Аз също бих отличил Аморим заради това, че не се отказва от философията си, колкото и да не ми харесва. На обратния полюс беше ЕТХ и го видяхме каква я свърши.
Аз също бих отличил Аморим заради това, че не се отказва от философията си, колкото и да не ми харесва. На обратния полюс беше ЕТХ и го видяхме каква я свърши.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Има кой да хваща топката, има и кой да бележи. Поправиха се немалко дупки. Остават средните хора. Спекулациите са, че се търсят два халфа. Сигурен съм, че Аморим търси добичета като Мбумо за центъра. Хем мощ, хем и да се пипа топката. Но трябва да се махне това скопено 3-4-3. Голям инат е португалецът.
- Scholesy93
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Скоулси
Аз съм съгласен до голяма степен с теб. Дори аз му исках оставката ( принципно давам голям кредит на доверие на мениджърите)
Но има и нещо друго. Постоянната смяна на тренери не гарантира нищо. Справка ЦСКА и съответно справка Левски. Хулио изкара голям късмет при равенствата 2:2 с нас и 3:3 със Славия. Бъдете сигурни, че при две загуби, които бяха на 95% изхвърчаше. Виждаме сега къде е испанчето - на върха в Ефбета.
Футбола уж е проста игра, но се иска и късмет.
Нищо чудно Аморим да направи фурор, защото е непримирим и доста луд. Просто не се отказва от принципите си. За което има ЕВАЛА от мен
Аз принципно не съм нито левскар, нито цскар. Но подкрепата за дон Хулио откъм Левски е едно от малкото добри решения на който и да е от двата гранда през последните сигурно десет години. Но не забравяй Сираков и Боримиров кога взеха това решение-когато Генчев печелеше мачове със зор и със схема, която не вещае нищо хубаво за гранд. И тъкмо двамата ръководителя казаха-победи има, но бъдеще с тая игра няма. Естествено голяма част от сините фенове тип лумпени скочиха на Дон Хулио рано рано, защото нямало да може да им докара титла при назначение по средата на сезона, никакви трансфери и девет точки изоставане от Лудогорец. А сега играят най-читавия футбол в България. Но при Левски първо изоставиха точките за сметка на стила. И сега и резултатите идват. Помня Кристиан Димитров като подари гол на ЦСКА заради един пас от дълбочина и му скачаха на Хулио сините тъпаци що ги карал да я подават по земя от защитата още. Сега естествено са в екстаз. При Аморим сега е обратното- затваряме си очите за стила, защото направи три победки. Просто Аморим няма право да се ядосва, че го критикуват като няма резултати. Той друго не носи. А и те резултатите...ние се държим все едно е Жозе през 2004 година. Три поредни победи не са титли или купи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Изгледах пълен запис на мача, тъй като не можах да го гледам наживо. И трябва да кажа, че играта беше топ в поне 70 мин от времето. Нямам никакви забележки.
От началото на сезона Олд Трафорд е познатата крепост. Първи сме, ако се гледат спечелените точки като домакин!
От началото на сезона Олд Трафорд е познатата крепост. Първи сме, ако се гледат спечелените точки като домакин!
Man Utd have WON more DUELS than any other team in the Premier League this season.
Това е видима промяна - борба за първа и втора топка. И повече преса поне първото полувреме.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Какъв кръг за нас.
К за Ч, Л и С! 8-) :mrgreen:
MASTER_COOL написа:Какъв кръг за нас.
We are so fucking back :lol:
Почваме ли да гледаме къде са Арсенал в класирането :mrgreen:
Свободния гледам днес са го пуснали в 29-тата минута и го вадят в 70-тата :lol: :lol:
Рашо с асистенция срещу Реал, ама Барса нещо страдат сякаш като играе
Рашо с асистенция срещу Реал, ама Барса нещо страдат сякаш като играе