Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Принципно нашите след такива мачове обичат да се възгордяват, така че другата седмица като нищо ще сме на другия полюс. Гледам сме четвърти вече, добре е. Тоя мач ако бяхме с Онана вместо Ламенс за мен си беше 4-4 :lol: Съдията и той удари едно рамо второто полувреме след като не свири дузпата срещу Амад.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Иначе Антъни Тейлър изнесе урок по съдийска некадърност. И дебилите във ВАР. Две явни дузпи за нас не даде и не разгледаха, първия гол на Мбемо ни го подариха, защото беше явен фаула на Шоу. На Дало щеше Дънк да му счупи крака, ония дебил и фаул не даде.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Имаше чист фаул на Шоу преди третия ни гол. Много странни решения на съдията. Още сме далеч от постоянство. Слаби резерви за мен. Влезнаха и адски грешки. Тези на Брайтън обърнаха играта.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Факт е, че се раздвижиха нещата и сме в топ 4 сега.
Лягайте спокойни и доволни.
Юнайтед се завръща :twisted:
Бях убеден, че правим уникални трансфери с Мбуемото и Куня
Брентфорд Пуул. 1:0 в 6-та минута 8-)
Лягайте спокойни и доволни.
Юнайтед се завръща :twisted:
Бях убеден, че правим уникални трансфери с Мбуемото и Куня
Брентфорд Пуул. 1:0 в 6-та минута 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Форест и Тотнъм следящите два мача до паузата. Има ли шанс за още точки 8-) :lol:
MASTER_COOL написа:Аморимката започва да запушва устенца 8-) :twisted: :lol:
още преди няколко мача казах, че Аморимката напипва нещо и показват някаква игра ;) както и че без вратар няма как да станат нещата, защото да играеш без вратар носи негативни резултати - оттам пада самочувствието и всичко тръгва и се завърта в негативна посока ;) тогава само го нареждахте Аморимката, но явно поне донякъде съм бил прав, защото след като има по-стабилен вратар и "о, чудо" - взеха по-често да побеждават и се вижда, че се връща желанието, самочувствието и вярата...
не знам дали Аморим е точния човек дългосрочно.... ама който докара Онана за сметка на Де Хеа обрече Юнайтед за няколко сезона според мен - мисля, че на него трябва да благодарите ;)

Онова момче дето прилича на талибан вече трябва най-силно да се моли да вземем следващите два мача. Не знам кога пак ще сме в такава позиция с три поредни победи. Даже не съм сигурен кога последно сме правили толкова.
Аморимката ако успее да обърне сезона го признавам. Аз го бях отписал още срещу Фулъм :lol: Оставам си песимист де, но е факт че се забеляза сериозно подобрение особено в мачовете срещу Съндърланд и Брайтън. Случайно или не това съвпада със захапването в титулярите на Ламенс.
Аморимката ако успее да обърне сезона го признавам. Аз го бях отписал още срещу Фулъм :lol: Оставам си песимист де, но е факт че се забеляза сериозно подобрение особено в мачовете срещу Съндърланд и Брайтън. Случайно или не това съвпада със захапването в титулярите на Ламенс.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
Ламенс нямаше какво да направи при двата гола, но хвана доста удари след 75 минута. Има хляб в това момче.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Може би е топ трансфер също 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Може би е топ трансфер също 8-)
човек ....абе, ти майтап ли си правиш? защо си написал "може би" ???
Юнайтед няколко сезона играе вече без вратар - сега вземат вратар и се питаш дали е топ трансфер ;) това е най-топ и важния трансфер, който можеха да направят.... Онана съвсем буквално не е вратар.... може да се каже, че е изнесен защитник или не знам точно, но обикновено топката му минаваше през ръцете почти всеки път
Сене Ламенс е най-важния трансфер на Юнайтед и който може да обърне сезона ако е здрав
п.п. толкова много усилия хвърлихте да хейтите Аморимката, че имам усещането, че елементарни неща ви убягват :) или поне взаимовръзките - стабилност, психология, самочувствие, вяра, настроение, желание да се тича и т.н.
п.п. 2 - с нормален вратар 3 победи - това вдига ли самочувствието и вярата на отбора? желанието за борба и настроението на играчите? просто тоя път се намери най-после вярното нещо, с което нещата да се завъртят в правилната посока и се чудя как досега се търпяха Онана и Ъгловъндър...