BRF написа:damyanov1963 написа:BRF написа:MASTER_COOL написа:Абсолютно излишен и дори спор за малоумни!
Напълно съм съгласен!Да не говорим за символичната бройка публика на всички стадиони!Вчера гледах папагалите във Варна,нямаха 50 човека.а бившите ювентинци под 100 в София!Домакините на тия мачове даже няма да ги коментирам ,особено Спартак които уж спасяват клуба си!Същите ще са и нашите приятели от Герена при 2-3 слаби резултата!Просто стадионите ни са празни и всеки си търси оправдание да не прусъства на мачовете!
Пък как ще ме обиждат говедата или другите ми е през ……..!Пък кой ме признавал още повече,морал от вечно ведомствените ,Велбъжд,Металик,Олимпик Тетевен,Пирин 19,Спартак 16 ,……..няма нужда!Просто такива сме ние ,такава ни е държавата!
А вие с ваща посещаемост и дори бойкоти на другите мачове заради силни резулти ли са?
И кога сме били под 100 и под 50 човека, та знаеш, че ще сме същите?
Това ти казвам,не е нормално Ботев и Локо да имат по под 100 човека на гостуване!2-3 слаби мача и пак ще сте 3 хиляди на Герена!Влияем се всички от резултатите и времето !Миналата седмица бях на мач на Ривър плейт ,съперника не го бях чувал Сармиенто ,започна да вали към 20- та Мин на мача ,на стадиона над 80 хиляди при капацитет под 85 и лоша форма на Ривър!Ние футболните фенове в България сме си едни и същи !
И ние и вие, колкото и да сме слаби, винаги пълним стадионите при гостуванията и клетките за гости винаги са пълни.