Посрещаме Старозагорци в Неделя 17.15ч. на Националния стадион в борбата за 7 мото място в класирането.
Христо Янев се опитва да направи отбор от футболистите с които разполага.
Нямаме време да чакаме
Искаме Победа!
ЦСКА - Берое 26.10. 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА - Берое 26.10. 2025
Последна промяна от 4x4 на 26 окт 2025 11:06, променено общо 2 пъти.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
Re: ЦСКА - Берое 26.10. 2025
Всичко друго освен победа ще е изненада , посрещаме отборът на Берое пълен с знайни и незнайни туристи , събирани от аматьорските дивизии , най добрият им играч и голмайстор е контузен и няма да играе , очаквам категорична победа на природения от Янев отбор на ЦСКА с 3:0
- MASTER_COOL
- Контакти:
Удобен съперник са Берое, но ни очаква труден мач.
Иска ми се да покажем игра вече, но и само на победа ще съм доволен
Иска ми се да покажем игра вече, но и само на победа ще съм доволен
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
След предната победа е време и за такава но с по-голям резултат!Надявам се на 3:0!
Не само победа! Трябва да живнем малко.
Покрай тези безлични игри и слаби резултати, съчетани с дългите паузи за националните отбори, просто феновете губим интерес и тръпката някакси и тя изчезва.
А това според мен е най-лошото! Просто клубът трябва да реагира. Те също трябва да поддържат този интерес у феновете, дори и когато няма мачове. Най-вече става с играта на терена. Но.......Има си и маркетинг отдел, пи ар отдел, медиен отдел. Те трябва също да работят и да бъдат креативни и инициативни, а не само да лапат пари. Просто дори и в това състояние те трябва да измислят различни инициативи и кампании, да организират някакви мероприятия и т.н.
В момента просто сме заспали, а това няма как да се отрази добре нито финансово, нито като набиране на популярност и нови фенове за клуба.
Покрай тези безлични игри и слаби резултати, съчетани с дългите паузи за националните отбори, просто феновете губим интерес и тръпката някакси и тя изчезва.
А това според мен е най-лошото! Просто клубът трябва да реагира. Те също трябва да поддържат този интерес у феновете, дори и когато няма мачове. Най-вече става с играта на терена. Но.......Има си и маркетинг отдел, пи ар отдел, медиен отдел. Те трябва също да работят и да бъдат креативни и инициативни, а не само да лапат пари. Просто дори и в това състояние те трябва да измислят различни инициативи и кампании, да организират някакви мероприятия и т.н.
В момента просто сме заспали, а това няма как да се отрази добре нито финансово, нито като набиране на популярност и нови фенове за клуба.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Берое слабички ама нашите мърди дето вземат по една шапка пари да разхождат фланелката и не могат да ходят последните 15 минути ако им вкарат един случаен гол не могат да обърнат двубоя.
Добруджа ги попиля второто полувреме и Лапоухов стана играч на мача.
Пак трябва да треперим ако вкараме първи, да не ни изравнят.
Айде няма да ги обиждаме предварително ама очакваме вече да видим стабилна защита и острота в атака дето прилягат на името и традициите на 31 кратния шампион, гранд на България, признат и все още познат в Европа.
И на 1:0 ще съм доволен ама всичко по - надолу означава пълен провал на селекцията и някой трябва да изхвърчи от " Армията " бързо и надалеко.
Добруджа ги попиля второто полувреме и Лапоухов стана играч на мача.
Пак трябва да треперим ако вкараме първи, да не ни изравнят.
Айде няма да ги обиждаме предварително ама очакваме вече да видим стабилна защита и острота в атака дето прилягат на името и традициите на 31 кратния шампион, гранд на България, признат и все още познат в Европа.
И на 1:0 ще съм доволен ама всичко по - надолу означава пълен провал на селекцията и някой трябва да изхвърчи от " Армията " бързо и надалеко.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Възможно най-скапаното време за мач.
След една година обаче и това няма да ни е пречка ;) 8-)
Относно състава за днес, идея си нямам :roll:
Ицо е въвел информационно затъмнение, което донякъде приветствам.
След една година обаче и това няма да ни е пречка ;) 8-)
Относно състава за днес, идея си нямам :roll:
Ицо е въвел информационно затъмнение, което донякъде приветствам.
Надявам се на някакви проблясъци..
Ако някой се надява да започнем да играем някакъв смислен футбол, без КРИЛА е в голяма грешка. Две години се опитваме да излъжем футбола и трети треньор е на път да го отнесе без вина.
Ако някой се надява да започнем да играем някакъв смислен футбол, без КРИЛА е в голяма грешка. Две години се опитваме да излъжем футбола и трети треньор е на път да го отнесе без вина.
И да вметна само че гледаме мач за мач .
Първо днешния е най - важен.
После ще мислим и ще се готвим за тежкото гостуване в Севлиево за Купата и чак след това можем да погледнем към сблъсъка с Монтана.
Първо днешния е най - важен.
После ще мислим и ще се готвим за тежкото гостуване в Севлиево за Купата и чак след това можем да погледнем към сблъсъка с Монтана.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Sens85 написа:без КРИЛА е в голяма грешка. Две години се опитваме да излъжем футбола и трети треньор е на път да го отнесе без вина.
Това ни е големият проблем категорично.
Томаш главно, заради него изгоря.
Керкез , защото беше не на място при нас.
Надявам се Янев да получи така бленуваните крила през зимата.
За всичко обвинявам Фичо и Томанов. Явно Папаза е добродушко. Друго читаво обяснение за търпението му няма