Dust написа:Всеки ден четем тук във форума колко лош е и колко лошо се живее в ЕС, но никой не споделя къде се живее добре и няма тези пороци на ЕС за да погледнем и ориентираме натам.
В Москва 8-)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dust написа:Всеки ден четем тук във форума колко лош е и колко лошо се живее в ЕС, но никой не споделя къде се живее добре и няма тези пороци на ЕС за да погледнем и ориентираме натам.
delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа: Никога не съм подкрепял какъвто и да е Аладин, никъде.
Е, с изключение на колонката в бензиностанциите :lol:
Колонката на бензиностанцията трябва да се управлява от губернатор-генерал.
И България на три морета като едно време... :lol:
Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа: Никога не съм подкрепял какъвто и да е Аладин, никъде.
Е, с изключение на колонката в бензиностанциите :lol:
Колонката на бензиностанцията трябва да се управлява от губернатор-генерал.
И България на три морета като едно време... :lol:
Няма нужда и така сме си добре. : )
Bet_Expert написа:nghcvth написа:Bet_Expert написа:Знаеш ли къде щеше да е сега България, ако от 1944 до 1989(че и после) не беше под пряко подчинение на Москва и КПСС?
Аз знам- с граница до Стара планина на юг и част от Западна България в сръбско владение. Добре, че беше лошият Сталин.
Е, щом ти харесва Джугашвили(самопровъзгласил се за Сталин), ок.
Спорът е излишен.
Някой ден очаквам да обявите и Хитлер за светец.
А Ердоган за спасителя на Родопите и освободител на угнетените.
Не е истина какви хора живеят в оскотяла Чалгария.
Ама така е, като медиите бълват по 16 пъти на ден Боко, Делян, Биг Брадър, Ергенът и т.н.
На България врагове не й трябват.
Ние сами ще се унищожим.
Доживях да чета хвалебствия за Йосиф Сталин тук.
Е*аси майката!!!
Drunken_Master написа:Над 200 000 души на демонстрация в защита на Виктор Орбан в държава, която е 9 милиона. Има ли смисъл, да коментираме повече... Единственият адекватен сред европейските лидери.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта