ananas написа:honda написа:Роналдо се представя много успешно в Ростов ясно се вижда ,че е твърд титуляр с много сериозен принос. Затова,че за теб Роналдо е посредствен футболист - съжалявам ,че трябва да го напиша, но доколко разбираш от футбол. Роналдо беше единствения ни играч,който имаше физическата подготовка и скоростна техника необходима да играе на по-високо ниво от нашето първенство.
Осака гамба определено не са доволни от Уелтон дори го бяха извадили от състава си . Още докато и двамата играеха в Левски написах ,че Роналдо има качества да играе в много по-силно първенство от нашето ,докато Уелтон няма качества да играе на сериозно ниво .
Много успешно се представя, има подобна(посредствена) статистика като в България. А тоя сезон е вкарал или асистирал само в един мач. Той и в Левски беше титуляр, но ми късаше нервите всяка седмица. Имал техника, че и скоростна даже. Ростов са средняк и даже по-скоро са слезли надолу, откакто е там, а Левски се е изкачил в класирането, откакто го няма. Не ми каза, ти би ли купил Роналдо за 2 млн. евро?
Не ми обяснявай колко разбирам, ти стана за смях като твърдеше, че Бала бил най-добрият в ефбета и имало поне 1 млн. евро оферта за него. Сигурно е щял да бъде титуляр за сметка на Видал, Текпетей, Маркус, Станич, Чочев, Камра, Дуарте...аххахааха
Е, дори Бала може би е по-добър от Роналдо, пак е нещо. А Русев и Иванов колко по-добри са...
Искаш ли да чуеш нещо забавно за Уелтън? Той има по-добра статистика дори в Гамба, отколкото Роналдо в Ростов, включително през настоящия сезон. Така беше и в България, така е било и в Бразилия. А то в Левски беше очевидно кой е по-добър.
Ако левскарите нямало с какво да се гордеят от престоя си в Левски, защо играха по-добре от Роналдо и той трябва ли да се гордее с неговия?
Какъв Бачев имаме, като е пратен в изгнание, както и Стоянчов? Махнаме ги и не взехме български нападател, за да може да отказваме оферта за Сангаре, да плащаме глоба за чуденци и да оставяме Рилдо извън групата. Ако скъпоценната чернилка не се беше контузила, Рупанов едва ли щеше да има и половината от сегашното си малко игрово време.
Ето статистиката на Роналдо и Уелтон след като напуснаха Левски
https://www.transfermarkt.com/ronaldo/l ... ler/866670https://www.transfermarkt.com/welton/le ... ler/858213Относно Роналдо дали бих платил 2млн евро ,ако бях собственик на клуба - да,бих. Вече ти писах ,че от Ростов са много доволни от този трансфер.
Като едва ли има място за сравнение между Руската Премиер лига и Японската Джей лига . На всеки е известно ,че руското първенство е несравнимо по-силно ( оценено около 4 пъти по-високо) . Познавам Жоро Русев и Стаси Иванов още от времето когато играеха в една и съща формация ( заедно със Ил.Стефанов , Жоро Янев( за мен той беше най-големия талант от всички в тази формация , но играеше и на най-трудната позиция) малкия Боримиров, Ат.Кабов, Ас.Чандъров(преди да отидат заедно със Русев и Бастунов в ДИТ( сега Септември)) . Ами когато отидоха да играят в чужбина им се видяха качествата . Как може да сравняваме Роналдо и Жоро Русев - единия играе с успех в най-високото ниво на руското първенство , другия игра ( много силно казано -беше дълбока резерва в ....швейцарската Втора дивизия), като руското първенство е оценено около 20 пъти по-високо от швейцарската втора дивизия.
Роналдо след престоя си в Левски премина в отбор и първенство на по-високо ниво срещу много по-добри финансови параметри и за него и за клуба.
На всеки един от изброените от теб играчи след Левски кариерата му продължи в низходяща посока. Приятно или не това е факт.
За Бала и Лудогорец разбирам,че се опитваш да се правиш на много духовит , но се съмнявам да си по-информиран от мен по въпроси свързани с Лудогорец . Все пак бате ти хонда , е първия човек в настоящия форум споменал името Кирил Домусчиев и какво ще се случи след неговото влизане в българския футбол , тогава такива като теб ми препоръчваха да си сменя дилра или да си пия редовно шапчетата .... Вече е ясно ,кой стана за смях. Та да се върнем към Бала и Лудогорец - преди точно една година Текпетей беше със счупена подбедрица и много неясни перспективи относно по-нататъшната му кариера. Такава контузия много често значи край на активната състезателна кариера на един професионален спортист. Станич в онзи момент не беше играч на Лудогорец и по-късно беше привлечен за 2.5 млн евро . Това значи ,че Лудогорец са търсили играч с точно такъв профил ( общо взето с подобен профил е и Бала- играч с много добър контрол на топката , можещ да изпълнява статични положения , да може да дава добри пасове,да стреля от средна и дълга дистанция, да може да дриблира и да преодолява противников играч при игра един на един, да може бъде използван на няколко позиции .) За никой не е тайна ,че след Марселиньо,който е със статут на полубожество в Лудогорец, там търсят играч с подобен профил. Чочев е играч със съвсем друг профил, отделно отдавна е приключил за футбол на сериозно ниво след 3 месеца става на 33 години . Камара и Дуарте са пък съвсем друг тип играчи . Видал си е чисто крило, както и Текпетей.
Как ще коментираш първия гол на Бала вчера? Колко от нашите юноши може да направи такъв финт и да завърши по този начин?
За Стивън Стоянчов - имаш ли идея каква му е титулярната позиция , без значение че висок на 190см.? В момчето има много хляб , но навърши 18 години наскоро ,в момента не е готов за първия отбор и според мен е много по-добре да играе на по-ниско ниво отколкото да тренира с първия отбор( в настоящия момент не може да понесе натоварванията в първия отбор) и да играе с дублиращия отбор , и да гледа мачовете на първия отбор.
На няколко пъти съм те питал ,доколко си запознат с правилото за 4-ма българи на терена, защото много често го споменаваш ,но не съм сигурен доколко си запознат с него? За мен това правило е толкова безумно ,че поставя отборите ,които го спазват в неравностойно положение спрямо тези ,които не го спазват.