Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 24 окт 2025 13:23

BRF написа:Лесно ви е на вас по отъпкана пътека да се правите на спасители!Времената са различни и ситуациите също ,както и финансовото състояние на всеки от нас!Нашите неща се развиваха 8 години ,а кампанията я правише мошеник номер 1 в държавата!Това ни бяха приготвили Боко и ко,след всичките мизерии от титани,манджуковци и тем подобни!Заблуждаваха,че минаване през В група чисти дружеството и тем подобни неща!
Вие с цялата положителва кампания в медии и на всякъде ако си мислиш,че сте спасили клуба ви с ваши усилея,не вярвам да си толкова наивен!
Ние си подкрепяме отбора дори и във В група,а към днешна дата продължаваме да сме повече от вас!Лесно проверимо е с посещение на мачовете на финалите за купата!
п.п. Понеже взех акции,да ти кажа и самия процес на закупуване не беше толкова лесен!

Аз наистина не разбирам колко пък трудно е да кажеш: "ЦСКА умре - борихме се, прецакаха ни, подлъга ни Григорий и сега припознахме Литекс. Но пък за сметка на това сега имаме нов стадион, който ще е най-модерният у нас". Защо и кому е нужно да се лъже и да се измислят глупости, особено от сорта на това, как сте били повече от нас! Да го каже онзи Конан-а, да го разбера, щото той си е имбецил, ама ти? Поне пробвай като Делянка - мое сме курви, ама имаме пари, яд ли ви е, говеда :mrgreen:

За другото имаш доста наченки на истина - да, ситуацията е различна 6-7-8 години по-късно и да, по-трудно беше с ИПО, ама вие и на даренията не наблягахте много. факт е и лошата репутация на Лупи, не че на наш насо ануса е много по-добра. И все пак бяхте и сте мноооого далеч от нас. За пореден път ще го кажа - левскарите през 2020 закрепиха клуба (плюс дарението на свинята - да не го отричаме). През 2021 изкарахме с парите на Щрабаг и Белфрай до лятото и после нямаше нищо - фалитът беше абсолютно реална опция, както и изпадането от А, но по спортен път. Тогава дойде Мъри (и затова го уважавам безкрайно) и точно тогава се отприщи цялата левскарска любов - не 2020, а есента на 2021 и пролетта на 2021, когато се изкупваха всякакви боклуци на Хома (аз имам 3 скъсани артикула, дошли скъсани, които при нормална покупка, шях да върна с луд скандал).

Та така за нас и вас - нас ни има, вие припознахте. Лошото е, че и масата левскари ви припознаха -разбира се, с активната намеса на мисирките
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 24 окт 2025 13:28

TristaNNN написа:Това е някаква нова припошка ариметметика. Сиреч, за посещаемост и подкрепа се броят само финалите за купата. :mrgreen:

Ами да, не знаеш ли, че най-важно е колко има на годишната манифестация? Кой го интересува колко са продадените билети, екипи и карти през сезона и на каква цена са те?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 окт 2025 13:37

MASTER_COOL написа:Пели,
Умствената му дейност е нарушена под влиянието на доминиращи константи като злоба, омраза и породените от тях комплекси.
Жалко, че се е оставил в това положение.
Язък , защото момчето е с потенциал иначе.

Не спорете с Пели. Докато ви мисля за Литекс, значи съм добре. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 24 окт 2025 14:32

Сираков с позиция - Sport Republic иска Левски, клубът с едно условие и седем въпроса

https://dsport.bg/sirakov-s-pozicia-sport-republic-iska-levski-klubat-s-edno-uslovie-i-sedem-vaprosa~213153.html#parent=tagSection

Нещо не коментирате Наско как е разкарал Sport Republic? По-скоро въпросът е един, а условията седем.
Do Something Different!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2025 14:39

TristaNNN написа:
BRF написа:...
Ние си подкрепяме отбора дори и във В група,а към днешна дата продължаваме да сме повече от вас!Лесно проверимо е с посещение на мачовете на финалите за купата!...

Това е някаква нова припошка ариметметика. Сиреч, за посещаемост и подкрепа се броят само финалите за купата. :mrgreen:

Еми тогава се вижда истинския потенциял на публиката!Едно е ясно,че сте повече в София и това води до по-голяма посещаемост на домакинските мачове и да не забравяме,че сте в подем!Ще минат няколко месеца и ще се видят нещата!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2025 14:44

BRF написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:...
Ние си подкрепяме отбора дори и във В група,а към днешна дата продължаваме да сме повече от вас!Лесно проверимо е с посещение на мачовете на финалите за купата!...

Това е някаква нова припошка ариметметика. Сиреч, за посещаемост и подкрепа се броят само финалите за купата. :mrgreen:

Еми тогава се вижда истинския потенциял на публиката!Едно е ясно,че сте повече в София и това води до по-голяма посещаемост на домакинските мачове и да не забравяме,че сте в подем!Ще минат няколко месеца и ще се видят нещата!

Сравни публиката на мачовете в ЕКТ в квалификациите и групите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2025 14:45

BRF
Стадион Васил Левски не е критерии. Моите приятели не стъпват на този стадион, просто не го харесват.
Реално, за да има атмосфера на него - трябва да присъстват над 20 000 души. Безкрайно неподходящ за футбол, поради отдалечеността на трибуните от терена.
Аз също ходя рядко на този стадион.
Междудругото Левски едно време домакинстваше на националният стадион и честно казано не си спомням и при тях да беше нещо УаУ като посещаемост. И те си тачат и искат само Герена.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2025 14:47

tmanolov написа:
BRF написа:Лесно ви е на вас по отъпкана пътека да се правите на спасители!Времената са различни и ситуациите също ,както и финансовото състояние на всеки от нас!Нашите неща се развиваха 8 години ,а кампанията я правише мошеник номер 1 в държавата!Това ни бяха приготвили Боко и ко,след всичките мизерии от титани,манджуковци и тем подобни!Заблуждаваха,че минаване през В група чисти дружеството и тем подобни неща!
Вие с цялата положителва кампания в медии и на всякъде ако си мислиш,че сте спасили клуба ви с ваши усилея,не вярвам да си толкова наивен!
Ние си подкрепяме отбора дори и във В група,а към днешна дата продължаваме да сме повече от вас!Лесно проверимо е с посещение на мачовете на финалите за купата!
п.п. Понеже взех акции,да ти кажа и самия процес на закупуване не беше толкова лесен!

Аз наистина не разбирам колко пък трудно е да кажеш: "ЦСКА умре - борихме се, прецакаха ни, подлъга ни Григорий и сега припознахме Литекс. Но пък за сметка на това сега имаме нов стадион, който ще е най-модерният у нас". Защо и кому е нужно да се лъже и да се измислят глупости, особено от сорта на това, как сте били повече от нас! Да го каже онзи Конан-а, да го разбера, щото той си е имбецил, ама ти? Поне пробвай като Делянка - мое сме курви, ама имаме пари, яд ли ви е, говеда :mrgreen:

За другото имаш доста наченки на истина - да, ситуацията е различна 6-7-8 години по-късно и да, по-трудно беше с ИПО, ама вие и на даренията не наблягахте много. факт е и лошата репутация на Лупи, не че на наш насо ануса е много по-добра. И все пак бяхте и сте мноооого далеч от нас. За пореден път ще го кажа - левскарите през 2020 закрепиха клуба (плюс дарението на свинята - да не го отричаме). През 2021 изкарахме с парите на Щрабаг и Белфрай до лятото и после нямаше нищо - фалитът беше абсолютно реална опция, както и изпадането от А, но по спортен път. Тогава дойде Мъри (и затова го уважавам безкрайно) и точно тогава се отприщи цялата левскарска любов - не 2020, а есента на 2021 и пролетта на 2021, когато се изкупваха всякакви боклуци на Хома (аз имам 3 скъсани артикула, дошли скъсани, които при нормална покупка, шях да върна с луд скандал).

Та така за нас и вас - нас ни има, вие припознахте. Лошото е, че и масата левскари ви припознаха -разбира се, с активната намеса на мисирките

Нямам нужда да го казвам и не виждам смисъл!В държава където прасетата решават кой да го има и кой да го няма и се гаврят с всякакви хора,неща,институции и решението кой ,кога и как да го взимат боко и шиши и нямам нужда!
Понеже съм ти казвал,че те уважавам теб и мнението ти ,ако искаш това от мен трябва ти да си признаеш следното:унищожиха ми отбора мутрите и го затриха и се гаврят постоянно с нас като ни пращат най-противните да ни подържат живи за да мога да се смея на прасетата от Сектор Г, а реално клубът е морално мъртъв и съществува на база на неспазени много закони!
Даже вече не ми се връща толкова назад,защото не виждам никакъв смисъл!
Мога да ти споделя за мачовете на които бях в Аржентина,ама верно ми омръзнаха тия български футболни глупости!Едвам успява един отбор да влезе в някакви групи,националния отбор е за тотално посмешище и вече спорим с Фариорски острови,стадионите ни са тотално празни навсякъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2025 14:51

MASTER_COOL написа:BRF
Стадион Васил Левски не е критерии. Моите приятели не стъпват на този стадион, просто не го харесват.
Реално, за да има атмосфера на него - трябва да присъстват над 20 000 души. Безкрайно неподходящ за футбол, поради отдалечеността на трибуните от терена.
Аз също ходя рядко на този стадион.
Междудругото Левски едно време домакинстваше на националният стадион и честно казано не си спомням и при тях да беше нещо УаУ като посещаемост. И те си тачат и искат само Герена.

Тогава всичките мачове в групите на ЛЕ ги играеше пред около 40 000. Ващо най-голямо посещение беше с Лутън, и целия сектор Б беше празен на него.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2025 15:09

Уважаеми г-н Дамянов,

Говоря за мачовете от първенството ;)
Имам спомени, че за известно време играехте мачове от А група на него.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”