ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 19.10.2025г. | 18:30ч. FT 1:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 19.10.2025г. | 18:30ч. FT 1:2
Що говорите така за Слот... нали спечели титлата не по инерция, а със собствения си гений...
Мача го гледах по немския Скай Де и точно в тази ситуация Шкодран Мустафи(https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0 ... 1%84%D0%B8) изрази мнението, че рекацията на играчите е нормална, тъй като на терена сме имали основно офанзивни футболисти, които в всеки един момент мислят как да се предвижат възможно най-бързо напред ... затова и хладилника беше оставен непокрит!, та няма за какво да виним Слот в тази ситуация!!!Red_Neck написа:... При гола на квадратната глава, Собо и Къртис (ако не се лъжа) престъпно оставиха сам-сами цели трима играчи на Юнайтед на втора греда.
Искрено се надявам да греша, но според мен с големите трансфери дойдоха и големите проблеми и на този етап изглежда, че Слот не успява да се справи с тях....
До сега бях сигурен, че декември ще намерим себе си, вече се надявам да се стегнем и спрем пропадането....

PlamenZ написа:...., която съм виждал само веднъж в световната история, като тактиката на чичо Пенчо през 1993, по-конкретно когато бихме Франция и се класирахме за СП в САЩ. Тогава , след мача някакъв журналист попита Петьо Александров, какви напътствия му е дал Пенев, когато го вкара към края на мача - "Влизай и обръщай мача!"- тактическа насока ала Пенев, цитат П. Александров :-) Та и на Слоти тактиката му е такава, играчите все едно вчера са се видяли за първи път... НО, щом това му харесва, аз сериозно се притеснявам...за втори път от близо 10 години...
С тактиката на Пената за квалификацията за СП в САЩ нямаше никакви драми, защото никой не го очакваше, последен мач на Парк де Пренс, Емо Кодтадинов, петела с коментара "господ е българин" и т.н. ..........................................
Мачът сякаш все още е пред очите ми и си спомням реакциите и коментарите около него ...
По-интесерно беше в САЩ по отношение на тактиката когато нашите бяха на басейна, а Берти Фогс пукаше германците от тактика и тренировки, като капак на всичко и Стефен Ефенберг показа среден пръст с/и Ю.Корея при смяната си .. но това е в миналото, та с две думи - надявам се Слот и екипа му да се осъзнаят ку де са и каво трявба да направят СЕГА!!!!

Момчета Исак нищо не играе, ама нищо! На какво основание Екитике си загуби мястото заради него, Слот дали може да обясни??? Салах твърд титуляр и той, а може да пуска Киеза по-често... Бековете и те плачевни...
Апропо, кво стана с онея - критиците на "критиците"?? Май са се кротнали
an4o_321 написа:Момчета Исак нищо не играе, ама нищо! На какво основание Екитике си загуби мястото заради него, Слот дали може да обясни??? Салах твърд титуляр и той, а може да пуска Киеза по-често... Бековете и те плачевни...
Аз съм потресен, че уж големия талант Керкез е по-зле от Морено навремето
Чета как Слот обяснява загубите напоследък с лисата на спортен шанс, но само срещу Юнайтед може да се оплачем от липсата на такъв. Във всички мачове досега първото полувреме е пропиляно в безкрайни разигравния между защитниите, като че ли водим с 3:0 при това бавно и имам чувството, че този, в който е топката се чуди и мае на кого да я подаде, санким не сбърка. Обикновено се хвърля дълга топка напред, пък, ако стане паса - добре. Топката не стига до нападателите и съответно няма острота в играта. Като си помисля, във всички първи полувремена да сме имали по 1 до 2 положения и то не сто процентови. Второто полувреме обикновено се хвърлят , но половината мач вече е заминал. Тогава почват едни панически смени и рокади в отбора, като да пратиш Собослай на бека или да пуснеш четирима нападатели заедно. В първите 5 мача имахме късмет и ни връзваше на края на мачовете от юруш системата на Слот, но последните 3 се получи точно обратното - господ си взе подаръците, барабар с версиите. Отзад Ван Дайк още е фактор, но и той на моменти не знае къде се намира - пример е първия гол на Юнайтед, при който с балетна стъпка се връщаше назад, а Мбемо стана от земята и го размина като товарен влак. Французина ,пък , не знаеш кога ще стане за смях при отиграванията си. Керкез си е паника, може още да не е свикнал с новите изисквания и винаги играе под напрежение, което е малко повече от необходимото. В средата Макалистър не е във форма, макар да има наченки, че се връща към обичайното си ниво. Салах, не знам сърдит ли е или вече издиша, но от човек, който решева мачове се превръща в такъв, който ги опропастява. От много мачове не може да премине през защитник с финт или нещо подобно , а сега и ударите му са смешни.
Слот си пуска една и съща единадесеторка и не смее да започне с други изпълнители, а ги има в излишък. Айде да видим срещу Франфурт кои ще са титуляри и дали ще рискува да пусне по различна формация. Те, добре, че и те са тантели и сугурно можем да ги победим, но отиваме на Бренфорд и идва Вила, а тези два мача съвсем няма да са леки. Ако играем по същия начин, както до сега можем да станем с шест поредни загуби и извиненията , че много изпускаме вече няма да са в сила.
Слот си пуска една и съща единадесеторка и не смее да започне с други изпълнители, а ги има в излишък. Айде да видим срещу Франфурт кои ще са титуляри и дали ще рискува да пусне по различна формация. Те, добре, че и те са тантели и сугурно можем да ги победим, но отиваме на Бренфорд и идва Вила, а тези два мача съвсем няма да са леки. Ако играем по същия начин, както до сега можем да станем с шест поредни загуби и извиненията , че много изпускаме вече няма да са в сила.
kadett1 написа:Чета как Слот обяснява загубите напоследък с лисата на спортен шанс, но само срещу Юнайтед може да се оплачем от липсата на такъв. Във всички мачове досега първото полувреме е пропиляно в безкрайни разигравния между защитниите, като че ли водим с 3:0 при това бавно и имам чувството, че този, в който е топката се чуди и мае на кого да я подаде, санким не сбърка. Обикновено се хвърля дълга топка напред, пък, ако стане паса - добре. Топката не стига до нападателите и съответно няма острота в играта. Като си помисля, във всички първи полувремена да сме имали по 1 до 2 положения и то не сто процентови. Второто полувреме обикновено се хвърлят , но половината мач вече е заминал. Тогава почват едни панически смени и рокади в отбора, като да пратиш Собослай на бека или да пуснеш четирима нападатели заедно. В първите 5 мача имахме късмет и ни връзваше на края на мачовете от юруш системата на Слот, но последните 3 се получи точно обратното - господ си взе подаръците, барабар с версиите. Отзад Ван Дайк още е фактор, но и той на моменти не знае къде се намира - пример е първия гол на Юнайтед, при който с балетна стъпка се връщаше назад, а Мбемо стана от земята и го размина като товарен влак. Французина ,пък , не знаеш кога ще стане за смях при отиграванията си. Керкез си е паника, може още да не е свикнал с новите изисквания и винаги играе под напрежение, което е малко повече от необходимото. В средата Макалистър не е във форма, макар да има наченки, че се връща към обичайното си ниво. Салах, не знам сърдит ли е или вече издиша, но от човек, който решева мачове се превръща в такъв, който ги опропастява. От много мачове не може да премине през защитник с финт или нещо подобно , а сега и ударите му са смешни.
Като си замина Желко Бувач на който Клоп според някои хора му редеше конусите, не само не се сринахме а даже тръгнахме нагоре. Като си тръгна Хейтинга, системата на Слот направо се разпадна случайно или не. И тактически и при корнерите пред двете врати и особено откъм смени.
zdravkos написа:По-интесерно беше в САЩ по отношение на тактиката когато нашите бяха на басейна, а Берти Фогс пукаше германците от тактика и тренировки, като капак на всичко и Стефен Ефенберг показа среден пръст с/и Ю.Корея при смяната си .. но това е в миналото, та с две думи - надявам се Слот и екипа му да се осъзнаят ку де са и каво трявба да направят СЕГА!!!!
Бях на мача в София, когато от 0-2 обърнахме тевтонците с 3-2. Заклевам се, на полувремето само аз обяснявах на всички наоколо, че сме по-добри и няма начин да не ги врътнем. Наскоро май Лечков беше казал, че и преди тоя мач са се прибрали сутринта от дискотека... :-)
А сега за Слот - притеснява ме, че Слот не осъзнава къде е (както точно си написал), та затова не очаквам да направи каквото трябва (както пак точно си написал). То и да е осъзнат, пак не се знае какво ще направи. Може да е стиснал "като умрял свещ" някаква негова си схема и да не иска да мисли изобщо за вариант Б. Кофти е, че май сме 200% импотентни в момента (имаше виц, че един бил 300% импотентен, защото не го вдигал, а и при падане си счупил ръцете и си прехарап езика). Едното 100% е защото няма никаква игра като отбор, а другото 100% е, защото и почти всички играчи в момента не са във форма. За това, че постоянно грешат елементарни пасове и на моменти дават добри извеждащи подавания, ама на противника, не можем да виним треньора. Много ще се радвам, ако бъда опроверган и наредиме рекордно количество победи, съберем 3-4 купи и да бъда заклеймен като черногледец и хейтър... :lol:
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1
- Liverpool_EC
- Контакти:
wolf написа:Като си замина Желко Бувач на който Клоп според някои хора му редеше конусите, не само не се сринахме а даже тръгнахме нагоре. Като си тръгна Хейтинга, системата на Слот направо се разпадна случайно или не. И тактически и при корнерите пред двете врати и особено откъм смени.
Той Хейтинга е пред уволнение в Аякс, досега е спечелил само 4 мача срещу 4те дънни риби в Холандия и това е. В ШЛ са разгромявани.
По-скоро да е водил сесиите по пилатес, че сега като се махна и ни налегнаха контузии, а уж щаба пазел играчите да не се контузват :roll: :roll: :roll: