Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот jusi » 23 окт 2025 15:52

tmanolov написа:
drvasko98 написа:
mikata написа:
drvasko98 написа:
mikata написа:https://levski.bg/%d0%b8%d0%b7%d1%8f%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%b2-14/

Тия специално далеч от Левски

А турците от Коч?

Ако са участвали във Фенербахче съм ЗА. Едно е да си имал Гранд, друго отборчета като Саутхямптън, Гьозтепе и т.н.

"отборчетата" на Саутхемптън и особено на Гьозтепе, ако ни хванат, ще ни разкостят, с все Хулио начело - редно е поне малко да сме реалисти, нали? Същото отборче има 1/2 финал в ЕКТ - ние колко 1/2 финала имаме?

Щели да не разкостят, леле майко... И кое е това отборче дето има полуфинал?
Ако аз бях на мястото на Сираков, директно щях да откажа разговор с тия, ако наистина преди 3 години са получили пълно право да разглеждат документите в клуба за "дю дилидженс" и са си тръгнали без кажат нищо. И на всичкото отгоре ни откраднаха треньора, след което и до днес има напрежение в левскарската общественост.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 16:32

jusi написа:
Ако аз бях на мястото на Сираков, директно щях да откажа разговор с тия, ако наистина преди 3 години са получили пълно право да разглеждат документите в клуба за "дю дилидженс" и са си тръгнали без кажат нищо. И на всичкото отгоре ни откраднаха треньора, след което и до днес има напрежение в левскарската общественост.

Гьозтепе в бившата УЕФА, т.е. купата на панаирните градове - ние колко 1/2 финала имаме? В Саутхямптън пък имат играчи като Шилтън и Шиърър - първият, да речем, не го знаеш, ама втория? Въобще, хубаво е, като не знаем нещо, да си мълчим, че иначе е малко малоумно. Но все пак форум е, свобода на словото, просто, ако може, само ако може, да има и някаква хигиена
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 окт 2025 16:41

tmanolov написа:
jusi написа:

Гьозтепе в бившата УЕФА, т.е. купата на панаирните градове - ние колко 1/2 финала имаме? В Саутхямптън пък имат играчи като Шилтън и Шиърър - първият, да речем, не го знаеш, ама втория? Въобще, хубаво е, като не знаем нещо, да си мълчим, че иначе е малко малоумно. Но все пак форум е, свобода на словото, просто, ако може, само ако може, да има и някаква хигиена

Това не променя факта че въпросните отборчета през значителна или по-голяма част от историята си се подвизават в Б група. Не виждам прилика с Левски. И въпросната фирма ги управлява по всякакъв друг начин, но не и с цел спортни успехи

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 16:51

drvasko98 написа:
tmanolov написа:
jusi написа:

Това не променя факта че въпросните отборчета през значителна или по-голяма част от историята си се подвизават в Б група. Не виждам прилика с Левски. И въпросната фирма ги управлява по всякакъв друг начин, но не и с цел спортни успехи

Така е, те и Сити бяха много време в Б, ама виж ги сега. Или отбори като Хофенхайм, Ред Бул Залцбург, та дори Пафос или Кайрат - реалностите са други. кажи ми с каква цел насо управлява Левски, та тези ще са по-зле от него?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 23 окт 2025 16:53

tmanolov написа:
jusi написа:

Пропуснал си най-радващият - Мат ле Тисие, незабравим играч, своебразен талант, като нашия Пламен Гетов, но доста по-разнообразен като играч.

Май преди да отиде в Пуул, и ВДК се подвизаваше там и му взеха една торба пари. Нищо против такъв сериозен собствени, със съотвентите гаранции за развитие на клуба разбира се.

Аи да произволен английски клуб ако ни хване ще ни разкости. Видя се каво се случи с АЗ, а английските клубове са по-добри поне на хартия с оглед интензитета на играта.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 окт 2025 16:55

tmanolov написа:
drvasko98 написа:
tmanolov написа:
jusi написа:

Така е, те и Сити бяха много време в Б, ама виж ги сега. Или отбори като Хофенхайм, Ред Бул Залцбург, та дори Пафос или Кайрат - реалностите са други. кажи ми с каква цел насо управлява Левски, та тези ще са по-зле от него?

Сити преди арабите бяха в топ 8 ол Тайм. Мантрите на разни дето следят футбол от 15 години не минават през мен. Насо управлява както може. Опитва клубът да върви и да има за него, както винаги го е правил

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 16:57

olimpi написа:

Пропуснал си най-радващият - Мат ле Тисие, незабравим играч, своебразен талант, като нашия Пламен Гетов, но доста по-разнообразен като играч.

Май преди да отиде в Пуул, и ВДК се подвизаваше там и му взеха една торба пари. Нищо против такъв сериозен собствени, със съотвентите гаранции за развитие на клуба разбира се.

Льо тисие беше строхотен - факт. да, и Ван Дайк отиде от там в Пуул, май и някакви други дървета вървяха по оста, от типа на Дани Ингс. Имаха и уникален талант като тео Уолкот, ма той бързо залезе...
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 17:07

drvasko98 написа:
Сити преди арабите бяха в топ 8 ол Тайм. Мантрите на разни дето следят футбол от 15 години не минават през мен. Насо управлява както може. Опитва клубът да върви и да има за него, както винаги го е правил

да, но средняк, по-скоро тип Берое, хайде Локо Пд - 2 титли до арабите, т.е. на нивото на Дарби и Бърнли. То ид елиорманци не бяха играли в А група до 2011, ама...

За насо си имам мнение - няма да се повтарям
Непринуден написа:

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 23 окт 2025 18:01

Ширър е юноша на Саутхемтън, колкото Рупанов е на Левски. Моля никога повече не сравнявай Левски със измислени отборчета като РБ Залцбург и Хофенхейм (другите два споменати не ги познавам много, а и не ме интересуват). Хофенхейм като Хоп почине, най- вероятно ще се отидат по оберлигите или дори крайслигите. А Залцбург изобщо не ми се коментира. Нямам желание любимия ми отбор да се преименува на примерно ФК Персил София.
Не ни трябват някакви хеджфондове, на които единствената цел е да изцедят каквото се може и да препродадат.

Един потенциален нов собственик на Левски според мен трябва да бъде по договор задължен, да постои нов стадион (т.е. да вложи едни 100 милиона лева за порядъка на да кажем 5 години)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 23 окт 2025 18:31

Много смесени емоции предизвиква това текстче, което някой е написал от името на Сираков.

От една страна, Спорт Републик постъпиха супер некоректно и няма как да очакват, че ще ги посрещнем с червения килим - просто в бизнеса не работят така нещата. Чета исканията на Сираков и, колкото и да е изненадващо, ми се виждат доста разумни - ангажимент да не се превърнем в сателит на третодивизионни чуждестранни тимове, обяснение как ще се процедира при класиране в европейски турнир на повече от един отбор от групата, някаква инвестиционна рамка и т.н. Ако имат реален интерес към нас, не виждам защо от 3 месеца не могат да отговорят на тези не толкова сложни въпроси.

От друга страна, Левски няма да постигне нещо съществено, без сериозна финансова подкрепа от собственика си. Живеем в 21 век, футболът е пари - толкова е просто. Със Сираков можем само да мечтаем за постигането на устойчиви успехи. Отделно имаме и дефицити в управленския капацитет в определени сфери, което може да се реши с присъединяването към една голяма структура с организационен опит в западни държави.

Направих си обаче труда да видя какво е положението на отборите в групата на Спорт Републик. Саутхемптън затъват зверски, като този сезон са пълен средняк в Чемпиъншип, който изобщо не е изключено да поеме и към Лига 1. Валансиен изпадат и се превръщат в пълнеж в трета френска. Само Гьозтепе има някакво позитивно развитие, откакто е част от групата, но отборът е превърнат в сергия - Спорт Републик изглежда не налива пари, а всеки приличен играч се продава при първа възможност. С две думи, Спорт Републик няма намерение да дойде и да инвестира пари в Левски, а ще иска да печели чрез трансфери (което означава и липса на сериозни спортни цели).

Върни се в “Левски”