efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
На 90% съм съгласен с мненията на Манолов, но не мога да го подкрепя за Вуцов. Да, по принцип трябва да го накажат. НО съм адски доволен, че момчето реагира точно по този начин срещу тези субекти, които се наричат агитка на Черно море. Браво на Вуцов за реакцията.
Aronaks написа:На 90% съм съгласен с мненията на Манолов, но не мога да го подкрепя за Вуцов. Да, по принцип трябва да го накажат. НО съм адски доволен, че момчето реагира точно по този начин срещу тези субекти, които се наричат агитка на Черно море. Браво на Вуцов за реакцията.
Това е друго - и аз му се изкефих на маймунджулъците - как беше това с на зла круша, зъл прът :lol: И това, което ми направи хубаво впечатление в края на мача - отидоха и се поддържаха като отбор, като почнаха дърпанията и провокациите, а не всеки да си бие пас и да стои настрана. Може пък и да има някакви наченки на колектив - дано! И дано да не е само заради развързаната в последно време, с неясно какви пари, кесия на 'мажоритаря" - обикновено като има пари, няма драми, хеле пък ако ти вдигнат и заплатката, както се случи с почти всички титуляри напоследък
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа: И дано да не е само заради развързаната в последно време, с неясно какви пари, кесия на 'мажоритаря" - обикновено като има пари, няма драми, хеле пък ако ти вдигнат и заплатката, както се случи с почти всички титуляри напоследък
На колко от титулярите ни са им вдигнати заплатите напоследък? Ако може отговор без алабализми - цитирай информация конкретно за преподписани договори от титулярите ни.
futbolqga написа:tmanolov написа: И дано да не е само заради развързаната в последно време, с неясно какви пари, кесия на 'мажоритаря" - обикновено като има пари, няма драми, хеле пък ако ти вдигнат и заплатката, както се случи с почти всички титуляри напоследък
На колко от титулярите ни са им вдигнати заплатите напоследък? Ако може отговор без алабализми - цитирай информация конкретно за преподписани договори от титулярите ни.
Веднага за последната година:
- Хулио е с нови пари
- Вуцов дойде зимата с нови, по-добри от Славия пари
- Макун - преговаряме
- Майкон - преговаряме
- Димитров - преговаряме
- Алдаир - няма/Камдем - дойде зимата за по-добри пари
- Търдин - дошъл за по-добри пари
- Маринчо - предоговори миналата година, сега си предоговори и цената, вероятно и заплатата
- Сула - дошъл на по-добри пари от Морето (отбор със стабилни заплати, плащани редовно)
- Кирилов - същото като Сула
- Бурас - дошъл за повече пари и с трансфер
- Бала - откупен зимата, нов договор за повече пари
- Цунами - преговаряме
- Серафимов - дошъл за повече пари от Видеотон
ха, ми то май е целият отбор - скоро ще го видиш в отчета за 2025 - да не се скриеш тогава.
П.С. Забравих, че удължихме и на Охене - пак на по-добри пари :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ма тва че в предишните си отбори са вземали по-малко е едно, под "да са им вдигнали парите" се разбира съвсем друго.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

е стига де :)
пак си нахлузил котешкия костюм :)
tmanolov написа:futbolqga написа:tmanolov написа: И дано да не е само заради развързаната в последно време, с неясно какви пари, кесия на 'мажоритаря" - обикновено като има пари, няма драми, хеле пък ако ти вдигнат и заплатката, както се случи с почти всички титуляри напоследък
Веднага за последната година:
- Хулио е с нови пари
- Вуцов дойде зимата с нови, по-добри от Славия пари
- Макун - преговаряме
- Майкон - преговаряме
- Димитров - преговаряме
- Алдаир - няма/Камдем - дойде зимата за по-добри пари
- Търдин - дошъл за по-добри пари
- Маринчо - предоговори миналата година, сега си предоговори и цената, вероятно и заплатата
- Сула - дошъл на по-добри пари от Морето (отбор със стабилни заплати, плащани редовно)
- Кирилов - същото като Сула
- Бурас - дошъл за повече пари и с трансфер
- Бала - откупен зимата, нов договор за повече пари
- Цунами - преговаряме
- Серафимов - дошъл за повече пари от Видеотон
ха, ми то май е целият отбор - скоро ще го видиш в отчета за 2025 - да не се скриеш тогава.
П.С. Забравих, че удължихме и на Охене - пак на по-добри пари :geek:
Хайде сега задраскай целия писквил глупости с "преговаряме", "дошъл за повече пари" и подобни глупости.
Цитирам те отново - "ако ти вдигнат и заплатката, както се случи с почти всички титуляри напоследък". Думата "напоследък" не кореспондира със събития от миналия сезон. Вдигната заплата няма нищо общо с възнаграждението, което някой предполагаемо е вземал в предходен отбор. И какво става? Няма един играч, чиято ситуация да отговаря на твърдението ти.
rhaegar написа:Ма тва че в предишните си отбори са вземали по-малко е едно, под "да са им вдигнали парите" се разбира съвсем друго.
е, как да е друго - като ти вдигнат парите те държи хепи поне 5-6 месеца, особено пък на ново място. Отделно, самият клуб си го каза, като даде отчет -
Паралелно с обслужването на стари задължения част от постъпленията се инвестират в клубни подобрения и инфраструктура, както и в подобрени условия за ключови фигури от спортно-техническия щаб и състава
Къде и колко - да изчакаме отчета. За капак имаше бонуси, платени неясно от кого, и за второто място, и за мачовете в ЕКТ. Накрая пак ще има едно съобщение в нищото от типа "най-милото ни Мило даде 5 милиона лични пари, щото е голям пич"
Непринуден написа:
tmanolov написа:rhaegar написа:Ма тва че в предишните си отбори са вземали по-малко е едно, под "да са им вдигнали парите" се разбира съвсем друго.
е, как да е друго - като ти вдигнат парите те държи хепи поне 5-6 месеца, особено пък на ново място. Отделно, самият клуб си го каза, като даде отчет -
Ами друго е. 99% от хората ще го разберат като увеличение на заплатата от сегашен работодател, не да се спазариш на повече на друго място. Защото реално на новото място не си взимал нищо, което да се увеличава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

helic написа:е стига де :)
с кое?
С футбол лягащия - ще дадеш ли инфо, или пак да пишем едносрично кОр и твай - мисля, че пределно ясно съм казал какво ще се случи - заплатите и осигуровките за 2025 ще са над милион на месец, т.е. над 12 милиона на година, като няма да се учудя да са и 15 милиона. Ол ин сме отвсякъде и ако няма някакви тайни канали, по които да идват пари, направо сме го закъсали още в към май месец. А на 100% ще го закъсаме, ако не влезем в групи в ЕКТ или чудодейно не повторим трансферите от 2024
Непринуден написа: