efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот ElCochino » 21 окт 2025 16:27

futbolqga написа:С левскари като Манолов, защо ли са ни врагове? Наш играч е подложен на целенасочена атака от кучето на Бойко Борисов, инсталирано като треньор на националния по служебен път. Ти първо наричаш момчето "миндил" за абсолютно адекватната му реакция към ситуацията, а днес призоваваш за наказания. Може да считаш, че Вуцов е постъпил грешно във всяка от двете ситуации, но да го обиждаш по най-долния начин и да търсиш средства за сриването на един обещаващ млад футболист, юноша и настоящ играч на Левски, е върха на припощината, пълен резил.

Почва да му лъсва г.з. на манолката лека полека, да навляза в неговата реторика.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 21 окт 2025 16:29

noo написа:А случаят с измисления национален треньор едва ли смисъл да се коментира. Ще посоча само няколко факти. Единственият ни играч във ВЛ на Англия не го пуска, най-добрите защитници в нашето първенство (Димитров и Недялков) не играят, най-креативният ни футболист (Ф. Кръстев) също е рядко в състава.
Някой може ли да обясни, защо някакви лапештаци от Славия играят постоянно в отбора? И каква е връзката между Шкембето и сегашния национален треньор?

Вили, ти ли си?
Тези думи са 1:1 с думите на Вили Вуцов в неговия блог след втория мач с Испания. Няма лошо, споделям мнението.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 21 окт 2025 16:33

tmanolov написа:
futbolqga написа:С левскари като Манолов, защо ли са ни врагове? Наш играч е подложен на целенасочена атака от кучето на Бойко Борисов, инсталирано като треньор на националния по служебен път. Ти първо наричаш момчето "миндил" за абсолютно адекватната му реакция към ситуацията, а днес призоваваш за наказания. Може да считаш, че Вуцов е постъпил грешно във всяка от двете ситуации, но да го обиждаш по най-долния начин и да търсиш средства за сриването на един обещаващ млад футболист, юноша и настоящ играч на Левски, е върха на припощината, пълен резил.

Аз съм и винаги съм жил обективен, а не според зависи тип "моето дете е най-умното, нищо че е олигофренче" или "то просто е свръхактивно, а не невъзпитан борсук" - нещата се казват такива, каквито са, аршинът винаги е един и същ! Да, считам, че не трябваше да се отказва от националния и да, считам, че това срещу агитката на Морето беше провокация която подлежи на наказание, ако те се оплачат. Това не пречи да считам литъл Урсула за най-добрия ни вратар от олд Урсула насам (с изключение на Миятович, може би) и да го броя за чудесен трансфер. Също така не забравям и задявките му с умрялото дружество, но докато те не му пречат да е достатъчно добър вратар за нашите условия, за мен проблем в тази насока няма. както нямам и с Ради Кирилов. Пробвай се и ти да бъдеш обективен!

Съвсем съм наясно какво викаме на вратарите на противниковите отбори ние (агитката на морето надали са членове на някой културен дом), така че това е просто несериозно. По-културно и елегантно не можеше да им върне жеста. Относно Моци - ами, той отива да се радва след гол пред противниковата агитка и това навсякъде се санкционира, нищо общо нямат двете ситуации.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 окт 2025 16:34

Я се дръжте малко!
Какво наказание???
Двата мургавелчовци на домакините трябва да бъдат наказани, че го блъскаха след последния сигнал

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2025 16:44

helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:не го оправдавам, само казвам че реакцията му е разбираема. Нито е първия, нито е последния в професионалния футбол, който прави това. (Отделно сме виждали далеч по тежки случаи от два-три поклона.)
Но и не възприемам тезата, че понеже публиката си плащала, ще им цепи басма.

Ми чудесно, праскат му наказание, понася си го и после пак се прави на циркаджия - не е проблем и не виждам каква драма има, освен на някои форумци, че сме им скапвали душиците нежни, все едно да си дете на Вили Овч не е диагноза само по себе си :geek:

е мен, ако съм дете на Овчеглавия, щеше доста повече да ме пере сачмата отколкото Светльо :) , за това се отнасям снизходително към него :)

факт :) Иначе е отличен вратар и в топ 3 на смислените трансфери на г.з.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 окт 2025 17:20

ElCochino написа:
noo написа:А случаят с измисления национален треньор едва ли смисъл да се коментира. Ще посоча само няколко факти. Единственият ни играч във ВЛ на Англия не го пуска, най-добрите защитници в нашето първенство (Димитров и Недялков) не играят, най-креативният ни футболист (Ф. Кръстев) също е рядко в състава.
Някой може ли да обясни, защо някакви лапештаци от Славия играят постоянно в отбора? И каква е връзката между Шкембето и сегашния национален треньор?

Вили, ти ли си?
Тези думи са 1:1 с думите на Вили Вуцов в неговия блог след втория мач с Испания. Няма лошо, споделям мнението.

Не трябва да си Вили, за да виждаш очебийното. Аз и за Ил. Илиев нямам добро мнение като треньор. Пълнеше отбора с негови протежета. Основната му идея бе да не паднем, независимо с кого играем. А ако паднем, да не е с много. Най-големият срам бе домакинството ни с Люксембург. За по 10-20 минути не минавахме центъра.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2025 17:37

noo написа:Изритването в тъч бе само веднъж. Когато те пресират е много по-трудно да изиграеш топката. Като ни напънаха преди нашия трети гол, в продължение на 5 минути никой не можеше да изрита напред топката - пробваха се Димитров, Сангаре, Кирилов, Майкон, Цунами и т. н. Уж лесна работа, ама никой не успяваше да изрита топката зад центъра, отборът да се придвижи поне 20-30 метра напред. А ти обвиняваш Вуцов, след като му връщат топката назад, и след като го пресират, да изиграе прекрасно положението. И то на този терен, където нямаше футболист, който да не се подхлъзне поне веднъж.

Никого не обвинявам. Просто констатирам, че Вуцов НЕ Е добър в играта с крака. Това е.
Добър в играта с крака е Едерсон. Например... Който от вратата прави асистенции.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 окт 2025 17:52

Тук сериозно се коментира наказание за Вуцов? За поклон? Според мен е нелепо изобщо да става дума за такива неща. Все едно да накажат актьор, че се е поклонил на публиката. Ако се наказваме за ирония, да спират и футбола и да приемат закона на ИТН, ебаси, стига. Нищо общо с репченето на Моци от типа "вижте ме кой съм" пред Б.
Киселякът пък мрънка за лоша игра с крака на нИва, а като раздаваше най-добрите пасове (особено диагонали) от целия отбор срещу Брага, Бер Шева и Сабах беше добър с крака, сега не е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 окт 2025 18:04

blue avalanche написа:
noo написа:Изритването в тъч бе само веднъж. Когато те пресират е много по-трудно да изиграеш топката. Като ни напънаха преди нашия трети гол, в продължение на 5 минути никой не можеше да изрита напред топката - пробваха се Димитров, Сангаре, Кирилов, Майкон, Цунами и т. н. Уж лесна работа, ама никой не успяваше да изрита топката зад центъра, отборът да се придвижи поне 20-30 метра напред. А ти обвиняваш Вуцов, след като му връщат топката назад, и след като го пресират, да изиграе прекрасно положението. И то на този терен, където нямаше футболист, който да не се подхлъзне поне веднъж.

Никого не обвинявам. Просто констатирам, че Вуцов НЕ Е добър в играта с крака. Това е.
Добър в играта с крака е Едерсон. Например... Който от вратата прави асистенции.

И Едерсон на тази нива ще е дупка. А еталон за игра е Нойер, останалите имат доста да се учат.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 18:19

rhaegar написа:Тук сериозно се коментира наказание за Вуцов? За поклон? Според мен е нелепо изобщо да става дума за такива неща.

Че беше провокация спор няма. Че вече е късно за наказания също. На терен съдията спокойно можеше да му покаже жълт картон, защото той не се спря и след самия мач, та се наложи Митрев да се намесва.
Ако не си овладее емоцията и промени поведението, колкото и дарба да има нищо няма да стане от него.
Предполагам днес си слушал/чел интервюто с Кривия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”