futbolqga написа:С левскари като Манолов, защо ли са ни врагове? Наш играч е подложен на целенасочена атака от кучето на Бойко Борисов, инсталирано като треньор на националния по служебен път. Ти първо наричаш момчето "миндил" за абсолютно адекватната му реакция към ситуацията, а днес призоваваш за наказания. Може да считаш, че Вуцов е постъпил грешно във всяка от двете ситуации, но да го обиждаш по най-долния начин и да търсиш средства за сриването на един обещаващ млад футболист, юноша и настоящ играч на Левски, е върха на припощината, пълен резил.
Аз съм и винаги съм жил обективен, а не според зависи тип "моето дете е най-умното, нищо че е олигофренче" или "то просто е свръхактивно, а не невъзпитан борсук" - нещата се казват такива, каквито са, аршинът винаги е един и същ! Да, считам, че не трябваше да се отказва от националния и да, считам, че това срещу агитката на Морето беше провокация, която подлежи на наказание, ако те се оплачат. Това не пречи да считам литъл Урсула за най-добрия ни вратар от олд Урсула насам (с изключение на Миятович, може би) и да го броя за чудесен трансфер. Също така не забравям и задявките му с умрялото дружество, но докато те не му пречат да е достатъчно добър вратар за нашите условия, за мен проблем в тази насока няма. както нямам и с Ради Кирилов. Пробвай се и ти да бъдеш обективен!