Thsmith написа:Мда, интересни са коментарите на Делянчо за чалгаря сега, след това пламенно защитаване. Ще е интересно и онзи другия дето реве по същия начин по безличие какво ще говори след някоя и друга година.delqnski47 написа:Thsmith написа:Брей, на свещи сме били. Чудно на какво сме били почти век по рано, когато Лондон прави метро, има няма 80 години преди Ватенките :lol:
Жалко, че губим войната и се налага да се "освободим" от съветите, преди да си направим и нашето.
За Лондонстан (бивш Лондон), да, даже мисля че те бяха първите, но нещо не разбрах какво общо има това с разговора. От коментара ми ясно се разбира, че става въпрос за България, а не за на майка си там .... :lol:
Аз вярно, че не следя сериозно разговора ви, но нещата не тръгнаха ли от някакви сравнения на германски коли и руски таратайки, после как строили немците и накрая ти се включи да кажеш, че в българия били на свещи докато ватенките били правили еди какво си :lol:
Все пак уж се сравняваха империи май, май :lol: Не че от това следва каквото и да било и по някакъв начин влияе на живота ни днес, кой какво бил направил преди 2 века или преди 1 век друг : )
Ее, връщаш ме много назад, не мога да се напрягам чак толкова. :lol: