efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот futbolqga » 20 окт 2025 17:45

drvasko98 написа:
gdlk написа:Може и по качествена 10ка да се намери някъде по ниската земя.
За мен Сула все още е длъжник. За сега не съм го видял да се "вози" по топката, както го правеше един Тасевски или Бедоя, Бурабия и т н.

По принцип на всеки пост могат да се намерят вероятно по стотина играчи по-добри от нашите. С лекота, е и с...пари

Един гол и пет асистенции за 617 минути игрово време не мисля, че е лош показател. Сигурен съм, че може още по-добре, но все пак е нов футболист, който се адаптира към изискванията на треньора в движение и наваксва с подготовката. Между другото, Сула изигра страхотна роля за адаптацията на Бурас, който наистина е чудесно откритие, както беше отбелязано по-горе.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 окт 2025 18:36

Сула не искаше да вкара гол на Ч.море. Все едно, че беше със зелената фланелка. :) :) :)

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 20 окт 2025 19:37

Напълно нормална човешка реакция от страна на Сула.Той беше основен играч на Черно море доста години,нито е изгонен,нито се е карал с някого,предполагам.Много е грозно да излезеш срещу бившия си отбор и да се хвърлиш "на нож" както правят някои бивши играчи на Левски,знаете кои са...Никак не бях очарован от обидното поведение на малкия Вуцов към публиката на домакините.Може да са му подвиквали нещо,но нямаше нужда от тези демонстрации.Можеше да научи някои по-полезни неща от Гошо Петков,а не тези маймунджулуци.Например да избива топката към тъча или далеч от връхлитащите нападатели.Млад е,дано узрее.Не е лошо и малко да полъска пейката.Луков ще забрави занаята...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 окт 2025 20:14

Ако искате ме хранете, ако искате не, но това си беше класическа обръщалка марка А група :lol: Всички са се учили от чичо Венци, няма как :mrgreen: Който вярва, че този мач се е играл честно, явно не е гледал български футбол в последните 20-30 години :lol: :idea: :arrow:
Изображение

Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 окт 2025 20:18

CSKA69 написа:Ако искате ме хранете, ако искате не, но това си беше класическа обръщалка марка А група :lol: Всички са се учили от чичо Венци, няма как :mrgreen: Който вярва, че този мач се е играл честно, явно не е гледал български футбол в последните 20-30 години :lol: :idea: :arrow:

Аз пък не разбирам, като ги вярвате тия работи, защо го гледате това първенство. Ако аз го мислех, моментално спирам да се вълнувам. По-добре си пуснете КЕЧ

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 20:19

helic написа:
NOMER14 написа:
NOMER14 написа:Имат да ни връщат - направихме ги трети.

Имаше обръщалка на полувремето.
При първия гол двама бивши наши футболисти се сблъскаха. Сула не искаше той да вкара головете, демек сигурен, че ще има. Дори Вар се намеси при втория им гол, макар че 2 метра засада.
К'о става? И аз мога да пиша щуротии за чудноватости във футбола.
Сега сериозно. Головете ни са след отигравания с глава. Личи си, че в Морето липсва Димов и ще им липсва много, дори и в нападение.
Стана въпрос за камерите на стадиона. Как работи Вар, като от екрана ние не виждаме има ли изобщо тъч линия в северния сектор. Топката беше ли в игра тогава при гола им? Отвратително излъчване на мача. Второто полувреме бродирахме в северната част на терна и не се виждаше как върви топката - все едно сум седнал на пистата. Някой говореше за лицензии.

то ние на стадиона не я виждахме тая тъч линия, ти за телевизионното предаване говориш.
Варна заслужава наистина читав стадион, ама както казах...... ще стане след като е готова и магистрала Хемус :)

Защо го събориха изобщо. Централната трибуна въпреки голямата писта със своя наклон даваше прекрасен изглед към терена и морето.
На просторно място в града.
Оксфорд, Нотингам (толкова милиционери с кучета не бях виждал на едно място) и младия Емо Костадинов съм гледал на него.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 20:23

Highlander написа:
drvasko98 написа: Влизането на Акрам Бурас и сядането на пейката на Костадинов промени напълно балансът на играта в халфовата линия, която се отразява изключително върху играта на...централния нападател, който направи най-добрия си мач с много взети топки, влизания в коридор, три потенциални голови паса и двата гола. Има още какво да се желае от крилата, както и от спокойствието в разиграването и изнасянето на топката.

Много точно мнение, право в целта. Акрам Бургас, това е човекът, който преобрази Левски. Не случайно според някой от най-великите треньори в историята опорният халф е най-важния футболист във всеки отбор. Този Бурас е така наречения box to box, играещ добре и в защита, и в нападение, един от най-ценните профили във футбола. Бурас заедно с Търдин и Сула на терена + Жоро Костадинов и Асен Митков, Бала като резерви, това е може би най-добрата халфова линия в България. За крилата освен Костадинов и да речем Бала, ние друго читаво крило нямаме. Ако и Уелтън беше наличен към този отбор, щях да съм над 90% сигурен, че ще станем шампиони.
Защита ми се вижда напълно комплектована, както и вратарския пост. Имаме и треньор. Този сезон, ако не станем шампиони, не знам кога.

Не съм бил велик треньор, но винаги съм го казвал тук - Кажи ми кой ти е номер 6 (опорен халф), за да разбера какъв ти е отборът.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 окт 2025 20:45

CSKA69 написа:Ако искате ме хранете, ако искате не, но това си беше класическа обръщалка марка А група :lol: Всички са се учили от чичо Венци, няма как :mrgreen: Който вярва, че този мач се е играл честно, явно не е гледал български футбол в последните 20-30 години :lol: :idea: :arrow:
Според мен и Лудогорец нарочно не спечелиха мача си, за да може да ни върнат вересиите.
Въобще, цялата галактика се е договорила Левски най-накрая да взема Титлата, че инак ще ни закрият и ще трябва по вашият почин да припознаваме.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 окт 2025 20:54

SANSIRO7 написа:

Аз пък не разбирам, като ги вярвате тия работи, защо го гледате това първенство. Ако аз го мислех, моментално спирам да се вълнувам. По-добре си пуснете КЕЧ

Те хванаха официално над 50 човека които пряко са замесени с футбола у нас, че са залагали, така че в тази дива Индия в каквато се превърна България абсолютно всичко е възможно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 окт 2025 20:58

NOMER14 написа:Не съм бил велик треньор, но винаги съм го казвал тук - Кажи ми кой ти е номер 6 (опорен халф), за да разбера какъв ти е отборът.

2002-ра Жилберто Силва срещу Дитмар Хаман.
Силва беше по-добър "номер 6" ли беше от Хаман?
Или Дунга от Албертини през 1994-та?

Върни се в “Левски”