ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 19.10.2025г. | 18:30ч. FT 1:2

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 19.10.2025г. | 18:30ч.

Мнениеот Liverpool_EC » 19 окт 2025 21:13

slash1912 написа:Сезона отиде в канала :arrow:
500 милиона за трансфери и да се върнем към Брендън Роджърс :evil:
Слот въобще не знае къде се намира и какво прави.

Точно си мислех, че паузата ще му помогне да си избистри главата и днес още по-голяма каша от предния мач...даже не ми се коментира цялата въртележка на играчи. Треньора буквално се опитва да бъде по-гениален отколкото някой някога е очаквал или искал от него. Време е да се събуди и вместо да бистри състава на бъдещето, спешно да погледне какво става в настоящето, че гледката хич не е окуражаваща :!:

CSKArforever
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 19.10.2025г. | 18:30ч. FT 1:2

Мнениеот CSKArforever » 19 окт 2025 21:18

Аз още от юли месец си лафя, че с тази защита няма да го бъде, но Исак, та Исак...
Почти винаги тези многомилионни трансфери на играчи с много завишени цени се оказват провали, ние три такива тренсфера направихме за един прозорец и продадохме най-осторото си крило. От тримата към момента единствено Ететике оправдава донякъде парите дадени за него.
Бекчетата също са тотален леш, особено Керкеза,
но не мисля, че играчи, които са се представяли на много високо ниво в предишните си клубове изведнъж идват при нас и магически се превръщат в неможачи и некадърници. Вината според мен е на Слот. Имаш страхотно наследство от Клоп, дават ти 500 милиона за харчене и накрая записваш серия от загуби и те бие най-жалкия Юнайтед насред Анфийлд.
Не знам какво тренират и Слот какви тактически революции се опитва да прилага, но или да се стяга, или да вземаме треньора на Борнемут докато е още време.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 окт 2025 21:22

CSKArforever написа:Аз още от юли месец си лафя, че с тази защита няма да го бъде, но Исак, та Исак...
Почти винаги тези многомилионни трансфери на играчи с много завишени цени се оказват провали, ние три такива тренсфера направихме за един прозорец и продадохме най-осторото си крило. От тримата към момента единствено Ететике оправдава донякъде парите дадени за него.
Бекчетата също са тотален леш, особено Керкеза,
но не мисля, че играчи, които са се представяли на много високо ниво в предишните си клубове изведнъж идват при нас и магически се превръщат в неможачи и некадърници. Вината според мен е на Слот. Имаш страхотно наследство от Клоп, дават ти 500 милиона за харчене и накрая записваш серия от загуби и те бие най-жалкия Юнайтед насред Анфийлд.
Не знам какво тренират и Слот какви тактически революции се опитва да прилага, но или да се стяга, или да вземаме треньора на Борнемут докато е още време.

Силно ме притеснява, че не играят играчите във форма. И отношението към Киеза е поне за мен покъртително предвид колко пъти допринася тоя сезон за жалкото количество минути. Екитике да е резерва на Исак към момента също е смехотворно

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 окт 2025 21:28

Liverpool_EC написа:

Точно си мислех, че паузата ще му помогне да си избистри главата и днес още по-голяма каша от предния мач...даже не ми се коментира цялата въртележка на играчи. Треньора буквално се опитва да бъде по-гениален отколкото някой някога е очаквал или искал от него. Време е да се събуди и вместо да бистри състава на бъдещето, спешно да погледне какво става в настоящето, че гледката хич не е окуражаваща :!:

Ще чакаме следващата пауза явно. :(
Напролет скачаме здраво в ШЛ,ако междувременно не сме направили и там поредни загуби и отпаднем в групите.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 19 окт 2025 21:50

Ами следващата , поредна ще е от Айнтрахт след 2-3 дни.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 окт 2025 22:32

slash1912 написа:
Liverpool_EC написа:

Ще чакаме следващата пауза явно. :(
Напролет скачаме здраво в ШЛ,ако междувременно не сме направили и там поредни загуби и отпаднем в групите.

Нямам против да направим сезон ала ПСЖ с разликата, че и с жалка и умряла игра там няма кой да ги бутне от първото място във Франция, или айде, почти няма. Есента - тотал щета, пролетта - убийство на всички отбори. Ама, как? от къде ще дойде тази искра? При тях беше привличането на Кварацхелия, а при нас от къде ще дойде? Просто не виждам начин да спасим този сезон при текущата ситуация. Висшата лига е ясно, че замина. За 3 кръга от 5 точки напред сме 4 точки назад и разликата определено ще се увеличава стремглаво до Нова година... Декември месец вече като нищо ще сме аут от битката за титлата, дано поне се вдигне тоя умрял отбор и напролет успеем да направим нещо в ШЛ, ако дотогава не сме аут и от там, естествено. Още в сряда очаквам нова "лекция" от Айнтрахт, които хич не са слаби, нищо че последния път Атлетико им писа 5.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 окт 2025 09:54

zdravkos написа:Неприятна загуба, най-вече поради факта, че дойде от съперник, който беше доста по-разклатен от нас преди паузата...
Трите греди на Хакпо и неадекватното съдийство на клоуна Оливър не може да служи по никакъв начин за оправдание на отбора. Влизането на Вирц промени вялата ни игра, но не стигна за нищо повече от един гол.

На 90% съм съгласен с твоето мнение, но и ти трябва да се съгласиш, че няма как да спечелиш много мачове, ако удариш 3 греди и за капак най-добрите ти нападатели изтърват 3 чисти гола от и около вратарското поле и за цял мач не успеят да преминат дори през един защитник ек на ек.
Майната ѝ на загубата, ..... мачове се печелят и губят, част от играта е, а сезон няма как да го задраскаме с дебелия флумастер още през октомври и изоставане от 4-5 точки. Друго за мен е притеснително.
Колкото и да се подготвяш за един мач, меко казано несериозно е да получиш гол преди да са изминали 60 секунди игра след нелепо неразбирателство между двама от най-постоянните футболисти (по принцип) и първия пас зад гърба на централните защитници. При гола на квадратната глава, Собо и Къртис (ако не се лъжа) престъпно оставиха сам-сами цели трима играчи на Юнайтед на втора греда.
Искрено се надявам да греша, но според мен с големите трансфери дойдоха и големите проблеми и на този етап изглежда, че Слот не успява да се справи с тях.
През годините (за разлика от много други тук) винаги съм твърдял, че големи трансферни суми по никакъв начин не могат да са гаранция за подобряване на отбора и че колективът е и винаги трябва да бъде много над отделните индивиди.
За съжаление напоследък аз лично не виждам колективът, който вдигна 20-тата.
Това ме тревожи, а не 4-те поредни загуби.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 20 окт 2025 10:01

Псоледните изречения от мението ми от 6.10.2025 в темата за мача с Челси - "А сега бием с класа, падаме с клизма, като при всички случаи игра няма. По пътя на логиката, излиза, че класа и клизма са синоними... Дано да греша, но ни чака сезон на клизми от класа..." . Продължавам нататък, дотук не греша, пак ни направиха клизма, ама готина, с Голямата глава (точно тоя паляк да ни вкара за 2-1...). Изключая дреболии, които се случват мач за мач, през последните години има два момента, при които ми е светвала червената лампа. Такива, дето биха повлияли и то негативно на десетки и стотици мачове.
Първият - когато Клоп стана жертва на собствения си успех, шампион 7 кръга преди края. Тогава Клопо казваше, че въпреки силния сезон и отбор, трябват лятни трансфери, да освежава, надгражда, да има широчина и т.н. Тогава собствениците се изказаха - Аааа, следващия сезон Лалана ще е оздравял от контузията, те ти трансфер, те ти широчина в средата... Какво ли са мислили? Че с отбор, дето е станал шампион 7 кръга преди края, дори и карък да ни понатисне, ще станем шампиони някъде 3 кръга преди края, пък и Лалана все пак ще е на линия... И впоследствие, мъчиха Клопо да прави боя с пръдня. Е, той не е имал 4 загуби подред, защото наследи в средата на сезона един отбор със звезди като Миньоле, Клайн, Ловрен, Морено, Джо Алън, Лейва, Джордън Айб, Бентеке, Стъридж...дето всички всички заедно струват по-малко от Вирц, а тези, които напуснаха Ливърпул направиха такива кариери, че за да ги видиш, ти трябва заповед за ексхумация...Да, имаше един, дето му забравих името и прогресира до резерва в Арда Кърджали, факт!
Вторият - не мога да цитирам точно, ама Слот след мача с Челси (а и 1-2 пъти след някои от предишните мачове), се изказваше нещо от сорта - "второто полувреме заиграхме, създадохме много положения, за повече от 1 гол, ама последния пас малко куцаше и т.н." Демек, вярва си, че играеме ДОБРЕ и само някакъв чутовен малшанс ни пречи... Та голямата ми червена лампа сега е, че ако тоя Слотчо, наистина си вярва на оптимистичните приказки и анализи на играта, нищо добро не ни чака, защото той няма нужда (и не може?) да променя нещо в такава добре смазана машина, която ей сега, от следващия мач ще наниже 20-25 поредни победи и ще отчая конкуренцията. А ние играем така - по 70 минути се пипаме пред публика, след това грандизони смени, с които се изсипва всичко офанзивно на терена и докарваме до някаква схема (ако има такава изобщо) 3-2-5, която съм виждал само веднъж в световната история, като тактиката на чичо Пенчо през 1993, по-конкретно когато бихме Франция и се класирахме за СП в САЩ. Тогава , след мача някакъв журналист попита Петьо Александров, какви напътствия му е дал Пенев, когато го вкара към края на мача - "Влизай и обръщай мача!"- тактическа насока ала Пенев, цитат П. Александров :-) Та и на Слоти тактиката му е такава, играчите все едно вчера са се видяли за първи път... НО, щом това му харесва, аз сериозно се притеснявам...за втори път от близо 10 години...
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 20 окт 2025 10:42

Нашичкия, отново - "“Do we lose confidence? I cannot see it yet, because every single game we’ve lost we were able to create in the second half an unbelievable amount of chances.

“If you look at the three games we lost in the Premier League, if you put all the highlights behind each other you would say it is hardly possible that they lose this game.

“So, if we can keep producing what we are doing and do a few things a little bit better, then there is every reason to expect that we start to win football games again.”
Тоя гледа някакви фруги мачове и си вярва...Много мъка ще ни причини, за съжаление...
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 окт 2025 11:43

PlamenZ написа:Нашичкия, отново - "“Do we lose confidence? I cannot see it yet, because every single game we’ve lost we were able to create in the second half an unbelievable amount of chances.

“If you look at the three games we lost in the Premier League, if you put all the highlights behind each other you would say it is hardly possible that they lose this game.

“So, if we can keep producing what we are doing and do a few things a little bit better, then there is every reason to expect that we start to win football games again.”
Тоя гледа някакви фруги мачове и си вярва...Много мъка ще ни причини, за съжаление...

Аууу роднина на "Играли сме добро, немали сме шансо". Ясно, бита карта. Като паднем още 2-3 пъти поред на всички ще им светне а Слот ще счупи 70-80 годишни рекорди

Върни се в “Ливърпул”