Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
КГБейците не се и крият вече! :mrgreen:

Как строят руснаците срещу как строят германците. Или как Германия създаде Русия, но тя предпочетя да се развива към външна тоалетна.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
В този ред на мисли, развитието на СССР/Русия през годините срещу всяка една западна страна е нещо подобно.

Приемам факта, че Русия е огромна територия, но в провинцията има места където времето все едно е спряло, докато където и да съм обикалял из Европа на такива места не съм попадал.

Приемам факта, че Русия е огромна територия, но в провинцията има места където времето все едно е спряло, докато където и да съм обикалял из Европа на такива места не съм попадал.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Drunken_Master
- Контакти:
Тук много загрижени имало за руснаците... Особено от тия, дето са УЖ безпристрастни...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Ако нещо е перфектно, не го пипаш. По примера с УАЗ-ките де.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Те искат, но не могат.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
pomiqrat написа:Как строят руснаците срещу как строят германците. Или как Германия създаде Русия, но тя предпочетя да се развива към външна тоалетна.

-
Drunken_Master написа:Тук много загрижени имало за руснаците... Особено от тия, дето са УЖ безпристрастни...
Да, Безпристрастния с поредното си "безпристрастно" мнение ..... той е неутрален иначе ....
ReBorn1982 написа:pomiqrat написа:Как строят руснаците срещу как строят германците. Или как Германия създаде Русия, но тя предпочетя да се развива към външна тоалетна.
И прибягват към германски, британски, американси архитекти, защото сами... сградите ще паднат.
-
Доколкото си спомням, последно в Маями падна цял един блок, докато си спят хората нощем ..... в Русия не съм срещал подобна новина.