efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот futbolqga » 19 окт 2025 20:27

tmanolov написа:
NOMER14 написа:
tmanolov написа:
gdlk написа:Ще ми е интересно да видя сега плодчето и миката какви ще ги бръщолевят..
А според манолката май пак с късмет сме били!

Точно така - 15 години каръшина все някога се обръщат. Бяхме смачкани 75% от времето и вкарахме 2 ултра смешни и късметлийски гола. В друг ден отнасяхме 3:0, а сега бихме. Да биеш черно дере с техния стил тип клатене и мега късмет, е безценно! Много сладка победа

Случайни голове ли, Манолов?
Голове с глава на централни нападатели никога не са случайни, а нарочно търсени. Случайно е, че голове не станаха другите удари с глава на футболистите, но те не са централни наоадатели.

Кройф, ингилизите имат един лаф, който вярвам, че ще разбереш - we don’t see things as they are, we see them as we are. Като казах ингилизите - вижте какво се случва с лузърпул след огромна селекция, подсилване навсякъде и липса на малшанс. И сравнете с миналата гидина с нулева селекция и огромен кАсмет.

Както казах, в друг ден, при липса на малшанс, отнасяхме тройката ние. Някого пишехме на рибарчето - разказвачо, нека приказката продължи, сега би трябвало да казваме - калитарю, нека кАсметът ти никога не свършва. Дано!

Не знам защо продължаваш да се мъчиш да гледаш мачове на Левски, като всяка победа ти носи толкова негативни емоции, че трябва да си търсиш оправдания - късмета, вселената, ретроградния Меркурий, рептилите и т.н.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 19 окт 2025 20:29

tmanolov написа:
gdlk написа:Ще ми е интересно да видя сега плодчето и миката какви ще ги бръщолевят..

Точно така - 15 години каръшина все някога се обръщат. Бяхме смачкани 75% от времето и вкарахме 2 ултра смешни и късметлийски гола. В друг ден отнасяхме 3:0, а сега бихме. Да биеш черно дере с техния стил тип клатене и мега късмет, е безценно! Много сладка победа

Това обяснява на 100% точно какъв си ТИ..........

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 окт 2025 20:30

metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:Не разбра, нали?

Много добре знам за кой мач ми говориш, но пак се правиш на улав.
Ще обясня като на бавен. На седма страница беше края на първото полувреме. Щом тогава си почнал да гледаш, значи не си го гледал. За да разбереш "Тишината" трябва да го гледаш. Капиш?

Добре и аз ти отговарям като на бавен: Какво значение има как сме играли първото полувреме, когато крайният резултат е 1-3?

Нали се чудеше на рязането на вени и после тишината бе Алцхаймер.
На базата на първото полувреме аз лично не смеех да се зарадвам чак до гола на Рупанов. Предполагам и с другите е било така. Тоя мач както бихме с 1:3 така и можехме да паднем с 3:2.
Как да ти го обясня по внятно, че да стоплиш? Не че не стопляш, но по обичайния си начин се правиш на луд.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 19 окт 2025 20:31

Точно пък да кажеш че Ливърпул нямат късмет, явно личи и колко гледаш висшата лига! Те имат 4 или 5 победи в последните секунди на мача...Ама нямали късмет... Съвсем се обърка.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 19 окт 2025 20:32

Мача си беше хубав ставаше за гледане и от неутрален зрител. Евала на Боби Рупанов така се тича като искаш да си титуляр, в който и да е отбор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 окт 2025 20:33

С голямо задоволство искам да отбележа, че днес Левски показа онова, което го е извисило до гранд в надвековната история - характера! И когато този характер е подплатен с нелоша физическа подготовка, то пращаш всички по дупките, докато караш своите да се усмихват и да отварят сладки бири.
Набиваш три парчета на противника, пък съдийчетата нека да си ги побутват къде елегантно, къде безочливо, няма грижи.
Браво на отбора и треньорите! Драматична и сладка победа над доказано и традиционно левскимразещ отбор.
Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 окт 2025 20:44

TristaNNN написа:Набиваш три парчета на противника, пък съдийчетата нека да си ги побутват къде елегантно, къде безочливо, няма грижи.
Браво на отбора и треньорите! Драматична и сладка победа над доказано и традиционно левскимразещ отбор.
Само Левски!

Гадничко е и за вараджиите, когато головете ни са след центрирания и отигравания с глава. Няма ръце, няма крака, няма за какво да се хванат.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 19 окт 2025 20:47

Браво! Много добро второ полувреме. Освен тактическите находки на Хулио, много помогна и характера - влизахме здраво в единоборствата. Голямо е удоволствието след такъв спечелен мач - първото полувреме бяхме надиграни и резултата от него беше реален. Второто ние бяхме много по-добрия отбор и резултата го отразява точно. Ако имахме късмет можеше да влезе гредата и някое от другите положения и да стане петица, но и така е достатъчно сладко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2025 20:49

vvessel написа:
metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:Не разбра, нали?

Много добре знам за кой мач ми говориш, но пак се правиш на улав.
Ще обясня като на бавен. На седма страница беше края на първото полувреме. Щом тогава си почнал да гледаш, значи не си го гледал. За да разбереш "Тишината" трябва да го гледаш. Капиш?

Добре и аз ти отговарям като на бавен: Какво значение има как сме играли първото полувреме, когато крайният резултат е 1-3?

Нали се чудеше на рязането на вени и после тишината бе Алцхаймер.
На базата на първото полувреме аз лично не смеех да се зарадвам чак до гола на Рупанов. Предполагам и с другите е било така. Тоя мач както бихме с 1:3 така и можехме да паднем с 3:2.
Как да ти го обясня по внятно, че да стоплиш? Не че не стопляш, но по обичайния си начин се правиш на луд.

Колко си зле, копче. Ти печелиш. Отваряй шампнското. Не ми се занимава с окапита.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 окт 2025 20:53

tmanolov написа:
NOMER14 написа:
tmanolov написа:

Случайни голове ли, Манолов?
Голове с глава на централни нападатели никога не са случайни, а нарочно търсени. Случайно е, че голове не станаха другите удари с глава на футболистите, но те не са централни наоадатели.

Кройф, ингилизите имат един лаф, който вярвам, че ще разбереш - we don’t see things as they are, we see them as we are. Като казах ингилизите - вижте какво се случва с лузърпул след огромна селекция, подсилване навсякъде и липса на малшанс. И сравнете с миналата гидина с нулева селекция и огромен кАсмет.

Както казах, в друг ден, при липса на малшанс, отнасяхме тройката ние. Някого пишехме на рибарчето - разказвачо, нека приказката продължи, сега би трябвало да казваме - калитарю, нека кАсметът ти никога не свършва. Дано!

вървя си аз обратно към дома от Тича и си викам - е тоя път няма да слушаме от Манолов за късмета на дон Хулио.
Но не би :)

Пак си навлякал котешкия костюм :)

Върни се в “Левски”