efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Чак пък смачкани- с три удара отдалеч. Просто Морето играят на ръба и ние до 30 мин не влезнахме в боя. След това вече мастър клас от Хулио, Илиан се усети, чак като стана 1:2. Рядко говоря за съдията, но този първото свиреше откровено за Морето, чак коментаторите от Диемата се изненада на 2-3 пъти и се изтърва :)
metodito написа:Не разбра, нали?
Много добре знам за кой мач ми говориш, но пак се правиш на улав.
Ще обясня като на бавен. На седма страница беше края на първото полувреме. Щом тогава си почнал да гледаш, значи не си го гледал. За да разбереш "Тишината" трябва да го гледаш. Капиш?
Ще помоля за прилично държание, за да няма бананови острови след победа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Дано на Сангарето маската да му е пречела
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Че сякаш гола на морето не е с късмет? Избита топка точно в краката на моряка, от възможни 180 градуса
При гола в нашата врата освен Цунами, груба грешка направи и Вуцов. Вратар с претенции не може да избиват по този начин топката.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:vlong написа:Че сякаш гола на морето не е с късмет? Избита топка точно в краката на моряка, от възможни 180 градуса
При гола в нашата врата освен Цунами, груба грешка направи и Вуцов. Вратар с претенции не може да избиват по този начин топката.
Кофти беше избиването, ама и ударът беше коварен.
NOMER14 написа:tmanolov написа:gdlk написа:Ще ми е интересно да видя сега плодчето и миката какви ще ги бръщолевят..
А според манолката май пак с късмет сме били!
Точно така - 15 години каръшина все някога се обръщат. Бяхме смачкани 75% от времето и вкарахме 2 ултра смешни и късметлийски гола. В друг ден отнасяхме 3:0, а сега бихме. Да биеш черно дере с техния стил тип клатене и мега късмет, е безценно! Много сладка победа
Случайни голове ли, Манолов?
Голове с глава на централни нападатели никога не са случайни, а нарочно търсени. Случайно е, че голове не станаха другите удари с глава на футболистите, но те не са централни наоадатели.
Кройф, ингилизите имат един лаф, който вярвам, че ще разбереш - we don’t see things as they are, we see them as we are. Като казах ингилизите - вижте какво се случва с лузърпул след огромна селекция, подсилване навсякъде и липса на малшанс. И сравнете с миналата гидина с нулева селекция и огромен кАсмет.
Както казах, в друг ден, при липса на малшанс, отнасяхме тройката ние. Някого пишехме на рибарчето - разказвачо, нека приказката продължи, сега би трябвало да казваме - калитарю, нека кАсметът ти никога не свършва. Дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Вуцата ме изкефи как театрално се поклони на зелената плява, които цял мач го псуваха. Дано не го накаже синьото БФС, защото доста са му набрали.
Последна промяна от vvessel на 19 окт 2025 20:23, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:metodito написа:Не разбра, нали?
Много добре знам за кой мач ми говориш, но пак се правиш на улав.
Ще обясня като на бавен. На седма страница беше края на първото полувреме. Щом тогава си почнал да гледаш, значи не си го гледал. За да разбереш "Тишината" трябва да го гледаш. Капиш?
Добре и аз ти отговарям като на бавен: Какво значение има как сме играли първото полувреме, когато крайният резултат е 1-3?
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
Сладка победа срещу безкрайно антипатичен съперник. Добре би било, разбира се, да е 0:5 в наша полза, на избирам да нямам особени забележки. 8-)
Само "Левски"!