С две думи ако закрепим положението и просто не се осираме грандиозно - Хулио и Мажо са богове и нито звук , нито стон не трябва да издаваме , освен въздишки на успокоение , че ги имаме.
Ясно :)
Имаше един забавен сериал преди години Arrested Development
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
За мен проблем на Веласкес е липсата на младежи в първия отбор. Трябва да се внедрява по малко и не се знае от кой храст ще изскочи заека. Но той изглежда не обича да играе с млади. И футболистите които се привличат откакто той е треньор са 25-6-7 годишни. Да не споменаваме и двамата над 33. Не знам до колко зависи от него какви футболисти се привличат, но още като дойде бяха питали Срьод Арс, който е работил с него за мнения и той каза, че Веласкес не работи с млади футболисти, което се потвърждава до момента. Реално ние нямаме някоя млада надежда на която да разчитаме. Всичко ще се купува за в бъдеще.
- metodito
- Контакти:
LoveAndPeace написа:С две думи ако закрепим положението и просто не се осираме грандиозно - Хулио и Мажо са богове и нито звук , нито стон не трябва да издаваме , освен въздишки на успокоение , че ги имаме.
Не знам защо така интерпретираш думите ми. В резултатите показваме стабилност, а в съблекалнята има настроение. Нещо, което липсваше, както при Костов, така и при Генчо, че и в края на престоя на Мъри. Аз за Вельо мнението си няма да пиша през три страници. Не е съвсем положително.
Това, което пише vessel също му е слабост, но нито Генчо, нито Костов интегрираха някой от школата. Асенча почнаха да го пускат май преди Мъри. Всъщност Рупанов е пускан. Така че...
Последна промяна от metodito на 18 окт 2025 15:25, променено общо 1 път.
LoveAndPeace написа:С две думи ако закрепим положението и просто не се осираме грандиозно - Хулио и Мажо са богове и нито звук , нито стон не трябва да издаваме , освен въздишки на успокоение , че ги имаме.
Това ли успя да измислиш. Очаквах да дадеш алтернатива.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- LoveAndPeace
- Контакти:
realno написа:LoveAndPeace написа:С две думи ако закрепим положението и просто не се осираме грандиозно - Хулио и Мажо са богове и нито звук , нито стон не трябва да издаваме , освен въздишки на успокоение , че ги имаме.
Това ли успя да измислиш. Очаквах да дадеш алтернатива.
ТМанолов президент :lol: :lol:
Ами със сигурност е по-успял и умен от Сираков.
Ръководството се обявило срещу расизма.
Щяло да сезира компетентните органи за обиди в социални медии, за да защити скъпоценните си негри от лек емоционален дискомфорт. Подканва левскари да топят други левскари за ужасното престъпление "расизъм", бил той истински или въображаем.
Това е като делкарация на антифа организация, изявление на Коминтерна или некоя комисия на ЕС.
Тотално падение, лазене по земята, копаене дълбоко под нея и т.н. Така става, когато лайното Сираков е напълнило Левски с умнокрасиви антибългари. Вече няма нужда да ги натиска Уефа или некой друг, те сами си действат.
Тия боклуци работят здраво, за да не остане един българин в отбора и няколко предатели по трибуните.
Щяло да сезира компетентните органи за обиди в социални медии, за да защити скъпоценните си негри от лек емоционален дискомфорт. Подканва левскари да топят други левскари за ужасното престъпление "расизъм", бил той истински или въображаем.
Това е като делкарация на антифа организация, изявление на Коминтерна или некоя комисия на ЕС.
Тотално падение, лазене по земята, копаене дълбоко под нея и т.н. Така става, когато лайното Сираков е напълнило Левски с умнокрасиви антибългари. Вече няма нужда да ги натиска Уефа или некой друг, те сами си действат.
Тия боклуци работят здраво, за да не остане един българин в отбора и няколко предатели по трибуните.
Бахти боклуците...
ДС в действие! Утайки! Връщат доносническите методи.
Призоваваме всички, които станат свидетели или разполагат с информация за подобни прояви срещу наши футболисти, да ни информират чрез официалните канали на клуба.
ДС в действие! Утайки! Връщат доносническите методи.
Едно време ме беше срам, когато Левски беше подпиран от съдиите или падахме от чорбата или разни белгийски и финландски анонимници. Ех, какви добри времена бяха!
Сегашните "спасители" чупят всички рекорди. Никога не ме било срам да съм левскар повече, отколкото в два случая тоя сезон. Първият беше обявяването, че Левски не иска да играе дори само с 4 българи, а ще си плаща глоба, за да ползва всякакви некадърни цигани от цял свят, че даже и допълнително платиха. Вторият беше, когато прочетох тая комуноидна повърня днеска. Еничари на еничарите.
Голият гъз е готов да продаде цяла България за 5 гроша и възможността да се кланя на разни "йофута" и глобалистката Уефа.
Сегашните "спасители" чупят всички рекорди. Никога не ме било срам да съм левскар повече, отколкото в два случая тоя сезон. Първият беше обявяването, че Левски не иска да играе дори само с 4 българи, а ще си плаща глоба, за да ползва всякакви некадърни цигани от цял свят, че даже и допълнително платиха. Вторият беше, когато прочетох тая комуноидна повърня днеска. Еничари на еничарите.
Голият гъз е готов да продаде цяла България за 5 гроша и възможността да се кланя на разни "йофута" и глобалистката Уефа.
Много приятна впечатление ми прави отбора на Спартак Варна с треньор Гьоко Хаджиевски. Треньор от старата школа, който практикува разнообразен и атакуващ футбол. Не се води от някакви модни тенденции с безумни разигравания между защитници и вратар и безсмислено владеене на топката, не играе глуха защита като гост срещу Лц и забелязвам, че организира много добре контрите си, за разлика от нас. Честно казано гледах само последните 30 мин, но това което видях ми хареса.
А съдията беше безобразен с измислени фалове и картони в полза на Лц, разбира се.
Що се отнася до измислените расистки проблеми искам да припомня един скандал между Стоичков и Десаи при който Десаи се оплалал, че Стоичков го нарекъл негър. Като питали Стоичков дали ще му се извини, Стоичков казал - ако докаже, че не е негър, ще му се извиня :)))
А съдията беше безобразен с измислени фалове и картони в полза на Лц, разбира се.
Що се отнася до измислените расистки проблеми искам да припомня един скандал между Стоичков и Десаи при който Десаи се оплалал, че Стоичков го нарекъл негър. Като питали Стоичков дали ще му се извини, Стоичков казал - ако докаже, че не е негър, ще му се извиня :)))