Ежедневното ходене намалява риска от рак на простатата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Ежедневното ходене намалява риска от рак на простатата

Мнениеот ros » 03 мар 2010 17:25

monster1011 написа:А като имаш предвид ,че половината "град" Шумен се прекосява за 10 мин мисля че не е толкова ходенето. Според мен не редовното ходене а редовното е*ане пази от рак повече

Твоя лек помага до едно време - после вече не върши работа. това е чиста физиология ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 03 мар 2010 17:36

полезна тема, хубаво е да сме по-добре информирани по такива проблеми.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 03 мар 2010 18:03

ros написа:
monster1011 написа:А като имаш предвид ,че половината "град" Шумен се прекосява за 10 мин мисля че не е толкова ходенето. Според мен не редовното ходене а редовното е*ане пази от рак повече

Твоя лек помага до едно време - после вече не върши работа. това е чиста физиология ;)[/quote

Е то до 90 да помогне,па после ще му мислим

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 03 мар 2010 18:07

Националният селекционер на България Станимир Стоилов предпочете да изведе на разходка своите футболисти, вместо кратка тренировка преди мача с Полша.

Домакините бяха готови да предоставят терен с изкуствена тревна настилка, което също не може да се определи, като очарователен жест от тяхна страна. Както вече стана ясно, мачът между Полша и България ще се играе на калпав терен, каквото е игрището на стадион „Полония”.

Селекционерът планираше да проведе занимание, но най-вероятно лошото време го накара да размисли. Бербатов и компания направиха бърза разходка из центъра на Варшава, като целият отбор бе заложил на зимни шапки и дебели шуби, заради неприятният вятър и студеното време в полската столица.

Българите могат да се похвалят с нова екипировка, която ще сефтосат довечера срещу „Дружина полск

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 мар 2010 18:08

Трябва да са им широки шортите, за да има ефект... Ама да не би да им ги напълнят... Лоша работа. :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 мар 2010 18:27

Проблема с простатата е,когато се прави секс без любов и когато мъжът сам се...Простатата става голяма и уринирането е трудно.Възможно е с времето да се получи и рак.Съвсем сериозно пиша,няма "грам" ирония в думите ми. ;)
Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”