metodito написа:Най-краткия виц: Расисти в Париж. :lol:
https://www.facebook.com/reel/1013089137564206
Няма спасение вече за (А)Фр(ик)анция ..... бъдещето й е предопределено - черна и арабизирана кочина. Потенциален халифат някой ден.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
metodito написа:Най-краткия виц: Расисти в Париж. :lol:
ReBorn1982 написа:metodito написа:Най-краткия виц: Расисти в Париж. :lol:
Няма спасение вече за (А)Фр(ик)анция ..... бъдещето й е предопределено - черна и арабизирана кочина. Потенциален халифат някой ден.
metodito написа:Аз не съм западноевропеец. Не съм наследник на кръволоци, а наследник на потиснати и угнетени.
Стига, на Иван Костов му пукаше много за българският народ... ;)metodito написа:Както Иван Костов, Бойко и Шиши явно са наказанието на България и българите за нещо.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Eminem написа:metodito написа:Аз не съм западноевропеец. Не съм наследник на кръволоци, а наследник на потиснати и угнетени.
Поне от гледна точка на това, че каквото ще е там, такова ще е и при нас, НЕ би трябвало да поддържаш умнокрасивите опорки.
"Либералите" със същите "причини" ни убеждават и нас, как трябва да ги приемем тук.
metodito написа:Виж това на т.нар. "бизнес" да внася нископлатени инджикитайци и да оставя българите без препитание е зло. Нямам против да се внасят украинци например. Една кръв сме. Но непалци, таджики и азери - не.
ReBorn1982 написа:Thsmith написа:Че какво се е променило? Освен, че трябваше още при Пустинна буря да го обесят?
Ох, забравих. Като всеки бандит ти е пръв приятел : ) :lol:
По-голям бандит от САЩ няма. Държава, която е решила, че целият свят трябва да й е подчинен и да й слугува.
metodito написа:Eminem написа:metodito написа:Eminem написа:Поздравления за тези хора, но късно реагират на превземането на държавата им.
Не е расизъм да се бориш за страната си!
След като са съсипали цяла Африка и половината Близък Изток, това заслужават.
Франция е рядко изключение, че има вселенаска справедливост. Германия нямат колонии, но са правили други магарии.
Стига с този малоумен, умнокрасив """довод""".
Това не е оправдание, Европа да бъде унищожена!
Арабите/мюсюлманите, черните малко ли зверства имат? Монголци, китайци? Те какво заслужават?
Коя раса няма своите моменти? Но все белите са виновни за всичко и само те трябва да носят отговорност...
Много малоумно, просто и глупаво мислене. Само човек, негоден за живота разсъждава по този начин. То затова и бялата раса изчезва.
Аз не съм Грета Тунберг. Това в момента не е завоевание. Това е карма. Както Иван Костов, Бойко и Шиши явно са наказанието на България и българите за нещо. Да речем "Народния" съд.
goshev написа:....И една малка подробност - смъртната присъда на принц Кирил е поискана и наложена от инцестките "наблюдатели"
Thsmith написа:Ами искрено се надявам да трябва да живееш в едно гето заедно с любимите ти палестинци, всички останали Аладиновци, ....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта