olimpi написа:Друго си е едни територии където бият различните и си искат съответния свят ама само за тях си. Цензурират и бастисват политическите си пртивници... Честно казано предпочитам страни като Холандия и Швейцария пред онези.
ЗападО изобщо не цензурира, нали? Там може да те убият, да те изключат от всички банки, за да не можеш да имаш дебитна карта, да ти забранят партията по смешни причини, да те следят постоянно службите и разните леви организацийки, които са вързани към тях. Както и да ти натрапят милиони чужденци, без изобщо да те питат. Точно прогресивните настоявате целя свят да споделя вашето мнение! Аз нямам проблем арабите и негрите да ги има и да си живеят както искат, просто не в Европа. Колко ще ти харесват Холандия и Швейцария, ако населението им бъде изцяло подменено с пакита, паштуни, шиптъри и сенегалци?
Апропо никъде не съм каазал че мразя България, точно обратното
Не е нужно да го казваш, очевидно е. Само плюеш и ясно се обявяваш за антирасист/антинационалист/интернационалист. Това автоматично те прави антибългарин. Унищожението на националните държави и самите етноси е логичният завършек, когато това се приложи на практика.
Всеки антирасист е антибългарин и не само. На теория противник на всички нации и техните държави, на практика повече на белите такива. За всеки такъв нациите са нещо между досадна отживелица, която трябва постепенно да бъде заличена и абсолютно зло, което трябва да бъде унищожено час по-скоро.
Ти пламенно защитаваш организации и документи, които са крайно антибългарски. Подмяната на населението на Европа е част от програмата на ООН, а разните споразумения за "човешки права" са в основата на правната защита на цялата система с "бежанците". Те ни задължават да приемаме афганистанци. Ти нямаш нищо против такъв геноцид, стига да стане по "мирен път". И имаш наглостта да го отричаш.
Не ми давай избирателни цитатчета, аз също мога с такива, както и с примери за деяния на въпросните хора. Но не искам да ти падам на нивото и да петня Апостола, като говоря от негово име и обяснявам от кой отбор и коя партия щял да бъде, ако беше жив. Можеш обаче да се досетиш какво щяха да мислят основателите на Арсенал или Реал М. , ако можеха да видят сегашните състави. Както и мнозинството от войниците срещу злия Хитлер, ако видеха на какво приличат сега страните им, които уж са победители във велика война.
Убеден съм, че при продажба на клуба ни на някакъв турчин, много като тебе биха казали, че няма проблем, щото Апостола искал равни права за турчаците в републиката. И всъщност е много прогресивно и знак за напредък, че фк Левски е собственост на такъв.