Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот scooool » 16 окт 2025 23:21

[tweet][/tweet]
TristaNNN написа:Не разбирам защо назоваването на нещата с истинските им имена често се приема за расизъм.
Циганинът е циганин, негърът е негър, а Винету е индианец. Оловото е ковък метал. ЦСКА-София е пребоядисан Литекс. Китарата е струнен музикален инструмент.
Най-обикновени констатации.

Няма какво да добавя - +1

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 17 окт 2025 09:55

Признавам ти, поне си забавен. Трябва да закрият онова тъпо предаване "Комиците" и да те сложат теб да говориш. Хартата вика, ООН, марката и харизмата. Къде щяхме да бъдем, ако не ни крепяха те...

Друго си е едни територии където бият различните и си искат съответния свят ама само за тях си, цензурират и бастисват политическите си пртивници. Може и да се живее добре там, но стига да не си от страната на булката. Честно казано предпочитам страни като Холандия и Швейцария пред онези.

Интересно защо псевдонационалистичета и тумбач чифтак патриотарчета все си мислят, че са нещо повече от другите. И да мискинлъците са ми правени от българи - къде от завист къде от вродена тъпотия.

Апропо никъде не съм каазал че мразя България, точно обратното и навсякъде по света ме знаят че съм Българин от МИФИ та до университета в Маноа.

И накрая не е лошо да го осмислиш ако можеш долното, макар че май си от онези 80%, които каза че преобладват на територията онзи идиот псевдопрофесорин.

„Целта ни в Българско е братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност; ръката си подаваме всекиму, който желае да пролива кръв с нас заедно за живот и свобода човешка.“
Последна промяна от olimpi на 17 окт 2025 13:29, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 окт 2025 11:33

TristaNNN написа:Не разбирам защо назоваването на нещата с истинските им имена често се приема за расизъм.
Циганинът е циганин, негърът е негър, а Винету е индианец. Оловото е ковък метал. ЦСКА-София е пребоядисан Литекс. Китарата е струнен музикален инструмент.

Аз пък не разбирам защо когато се държим човешки, а не като психопати и наричаме нещата с истинските им имена се приема за либерализъм т.е. расизма е расизъм и носи смърт, негъра е негър, не е маймуна, а човек, геноцида е геноцид, а не специална операция, убийството е убийство, а не освобождение, лицемерието е лицемерие, а не истина и т.н.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 17 окт 2025 11:50

Тема за мача с морето дали ще има, че мача наближи?

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 17 окт 2025 13:30

realno написа:

Аз пък не разбирам защо когато се държим човешки, а не като психопати и наричаме нещата с истинските им имена се приема за либерализъм т.е. расизма е расизъм и носи смърт, негъра е негър, не е маймуна, а човек, геноцида е геноцид, а не специална операция, убийството е убийство, а не освобождение, лицемерието е лицемерие, а не истина и т.н.

Ето това е за 1+, не предходното

На линия
ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 17 окт 2025 13:31

olimpi написа:Друго си е едни територии където бият различните и си искат съответния свят ама само за тях си. Цензурират и бастисват политическите си пртивници... Честно казано предпочитам страни като Холандия и Швейцария пред онези.

ЗападО изобщо не цензурира, нали? Там може да те убият, да те изключат от всички банки, за да не можеш да имаш дебитна карта, да ти забранят партията по смешни причини, да те следят постоянно службите и разните леви организацийки, които са вързани към тях. Както и да ти натрапят милиони чужденци, без изобщо да те питат. Точно прогресивните настоявате целя свят да споделя вашето мнение! Аз нямам проблем арабите и негрите да ги има и да си живеят както искат, просто не в Европа. Колко ще ти харесват Холандия и Швейцария, ако населението им бъде изцяло подменено с пакита, паштуни, шиптъри и сенегалци?

Апропо никъде не съм каазал че мразя България, точно обратното

Не е нужно да го казваш, очевидно е. Само плюеш и ясно се обявяваш за антирасист/антинационалист/интернационалист. Това автоматично те прави антибългарин. Унищожението на националните държави и самите етноси е логичният завършек, когато това се приложи на практика. Всеки антирасист е антибългарин и не само. На теория противник на всички нации и техните държави, на практика повече на белите такива. За всеки такъв нациите са нещо между досадна отживелица, която трябва постепенно да бъде заличена и абсолютно зло, което трябва да бъде унищожено час по-скоро.
Ти пламенно защитаваш организации и документи, които са крайно антибългарски. Подмяната на населението на Европа е част от програмата на ООН, а разните споразумения за "човешки права" са в основата на правната защита на цялата система с "бежанците". Те ни задължават да приемаме афганистанци. Ти нямаш нищо против такъв геноцид, стига да стане по "мирен път". И имаш наглостта да го отричаш.

Не ми давай избирателни цитатчета, аз също мога с такива, както и с примери за деяния на въпросните хора. Но не искам да ти падам на нивото и да петня Апостола, като говоря от негово име и обяснявам от кой отбор и коя партия щял да бъде, ако беше жив. Можеш обаче да се досетиш какво щяха да мислят основателите на Арсенал или Реал М. , ако можеха да видят сегашните състави. Както и мнозинството от войниците срещу злия Хитлер, ако видеха на какво приличат сега страните им, които уж са победители във велика война.

Убеден съм, че при продажба на клуба ни на някакъв турчин, много като тебе биха казали, че няма проблем, щото Апостола искал равни права за турчаците в републиката. И всъщност е много прогресивно и знак за напредък, че фк Левски е собственост на такъв.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 окт 2025 13:51

Ей, този форум е велик. Всяка седмица тук се решава нов цивилизационен проблем, а някои от нас сме седнали да мислим бъдещето на Левски.

Все пак, с риск да прекъсна важната дискусия, ще вметна, че из жълтите спортни медии се прокрадват информации, че Веласкес е подписал договор до 2028 г. Потвърждение от клуба все още няма, но силно се надявам да дойде съвсем скоро, защото определено виждам резултат от работата на целия треньорски щаб (тактически, кондиционно, психологически и каквото още се сетите).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2025 13:53

Изображение

Идеите за унищожението на националните държави е сигурно поне от 90-те години на миналия век. ЕС се оказа ефективен инструмент за това. Националното все още може да се види в провинцията в много държави. Но не и в големите градове. Където живее днес по-голямата част от населението.

Всеки антирасист е антибългарин и не само.

Това е глупост.
Българинът традиционно е толерантен. Последният пример ми е от това лято, когато в малък град в близост до Търново се видях с позната женена за тъмнокож във Франция. Бяха си дошли за малко и се събрахме. От 15-ина човека, имаше един расист. И то не съм сигурен дали не отправяше расистки забележки към пича, защото не ревнува. Тоя "расистът" бачка по строежи в Испания и се чуват през ден с най-добрия му приятел в Севиля - нигериец. Научил го да пие ракия, да яде шопска и да харесва чалга. :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 окт 2025 14:03

futbolqga написа:Ей, този форум е велик. Всяка седмица тук се решава нов цивилизационен проблем, а някои от нас сме седнали да мислим бъдещето на Левски.

Все пак, с риск да прекъсна важната дискусия, ще вметна, че из жълтите спортни медии се прокрадват информации, че Веласкес е подписал договор до 2028 г. Потвърждение от клуба все още няма, но силно се надявам да дойде съвсем скоро, защото определено виждам резултат от работата на целия треньорски щаб (тактически, кондиционно, психологически и каквото още се сетите).

Чак цивилизационни едва ли, но умствени със сигурност, макар, че няма ефект. :)))
Ако това за Хулио е вярно ще е супер новина.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 окт 2025 14:12

metodito написа:Изображение

Идеите за унищожението на националните държави е сигурно поне от 90-те години на миналия век. ЕС се оказа ефективен инструмент за това. Националното все още може да се види в провинцията в много държави. Но не и в големите градове. Където живее днес по-голямата част от населението.

Всеки антирасист е антибългарин и не само.

Това е глупост.
Българинът традиционно е толерантен. Последният пример ми е от това лято, когато в малък град в близост до Търново се видях с позната женена за тъмнокож във Франция. Бяха си дошли за малко и се събрахме. От 15-ина човека, имаше един расист. И то не съм сигурен дали не отправяше расистки забележки към пича, защото не ревнува. Тоя "расистът" бачка по строежи в Испания и се чуват през ден с най-добрия му приятел в Севиля - нигериец. Научил го да пие ракия, да яде шопска и да харесва чалга. :lol:

дали националните държави са нещо лошо, дали някой се стреми към унищожаването им лично на мен ми е много трудно да кажа. Може да са просто едната страна на люшкащото се махало.
Но все пак отбелязвам, че реално в по-голямата си част от "писаната" история Европа и кажи речи всичко до Индия и Атлантическия океан е прекарала в многонационални такива, т.е. в империи.

Върни се в “Левски”