Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот helic » 15 окт 2025 22:29

ananas написа:
helic написа:не съм много убеден, че точно въпросния му е клиент, но определено смятам, че подобно поведение на този "потенциален клиент" и всякакви подобни нему не би трябвало да бъде толерирано по никакъв начин.
Не оспорвам правото на изразяване на въпросния индивид, само казвам че не одобрявам и толерирам простотията му.

Никакво толериране, в затвора направо трябва да влезе тоя злодей!
Сангарето дори не разбира кво са му написали, напоследък много е взел да се оплаква от расизъм, горкия. Надявам се куцата черна пантера да замине още зимата, ако вкара още 2 гола до януари може и некой идиот да се излъже и верно да ни даде 1 млн. евро за него, а не като митичната оферта, която уж сме отказали. Всичко над 700 хил. за тоя трябва моментално да се приеме и да бъде закаран към летището. Лошото е, че вероятно ще ни докарат некой подобен за негов заместник.

А ти май си поредният прогресивен екземпляр, може да се хванеш под ръка с реалното и кочиното и да станете членове на хелзинкския комитет. Може пък да се съгласят да ви плащат за всеки антибългарски пост във форума.

дали съм прогресивен екземпляр и с кого ще се хващам под ръка, хеле пък и към хелзинкския комитет, си е абсолютно моя работа
А изпълненията на тоя екземпляр нямат нищо общо с елементарната човещина и и отношение, което всеки наричащ себе си нормален човек би трябвало да има.
Аман от сбърканяци на тая територия.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 окт 2025 22:45

helic написа:А изпълненията на тоя екземпляр нямат нищо общо с елементарната човещина и и отношение, което всеки наричащ себе си нормален човек би трябвало да има.
Аман от сбърканяци на тая територия.

Така е. Да засипваш с хвалби Сангаре в интернет, с истинското си име и снимка е нечовешко и много срамно.
Но, спокойно, ръководството на Левски става все по-чувствително по такива теми. Все пак там се представят играчи с ИИ клипчета с черни пантери от Уаканда, назначават се умнокрасиви(и дебели) трибунаджии, а също и прогресивни холивудски герои като Климентчо. Наскоро за пръв път даже видях негър в сектор Б. Много красиво и мноогобразно! Може да сложим и капитанска лента с дъга в подкрепа на прайда. Тъкмо ще изпреварим тенденцията, преди Уефа да направят пъстрите ленти задължителни за всички отбори.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2025 23:06

ananas написа:..... Наскоро за пръв път даже видях негър в сектор Б. Много красиво и мноогобразно! Може да сложим и капитанска лента с дъга в подкрепа на прайда. Тъкмо ще изпреварим тенденцията, преди Уефа да направят пъстрите ленти задължителни за всички отбори.

На СП 22 в Катар англичаните играха със Сенегал. Сигурен съм, че единият отбор беше Англия, другият беше ...африкански, ама дали Сенегал, дали друг, не е важно сега.
Преди началото на срещата дъ бритиш хомосекшуъл кляка на коленце в името на черните, докато самите черни от Сенегал, или който отбор беше там, седи на крака и не му пука.
След това в близки кадри се видя невярващия Хари Кейн и паралелно с него един черен(сенегалец), който буквално си почесва ... шланга, докато чака мачът да започне. :mrgreen:
Толкова за лицемерните джендерастии и подкрепи. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 окт 2025 23:21

TristaNNN написа:
ananas написа:..... Наскоро за пръв път даже видях негър в сектор Б. Много красиво и мноогобразно! Може да сложим и капитанска лента с дъга в подкрепа на прайда. Тъкмо ще изпреварим тенденцията, преди Уефа да направят пъстрите ленти задължителни за всички отбори.

На СП 22 в Катар англичаните играха със Сенегал. Сигурен съм, че единият отбор беше Англия, другият беше ...африкански, ама дали Сенегал, дали друг, не е важно сега.
Преди началото на срещата дъ бритиш хомосекшуъл кляка на коленце в името на черните, докато самите черни от Сенегал, или който отбор беше там, седи на крака и не му пука.
След това в близки кадри се видя невярващия Хари Кейн и паралелно с него един черен(сенегалец), който буквално си почесва ... шланга, докато чака мачът да започне. :mrgreen:
Толкова за лицемерните джендерастии и подкрепи. :mrgreen:

Да не е било с Франция? Изображение

Иначе да, Сенегал на 1/8.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 окт 2025 00:12

Гарантирам, че белите бяха Англия. Просто никога няма да забравя изражението на Хари Кейн, когато черните останаха прави. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 окт 2025 00:16

Дано в този момент да е осъзнал колко е прост.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 окт 2025 12:06

На какво отгоре сте расисти бе? В каква държава живеете - 1300 години стъкмяваха и пак като на африканско племе. Със Слави, Азис, сценариста и сие депутати, народните любимци, видни от всички страни и с някоя чалгаджийка за знаменоска ми. Една свещичка за Борбата и Задето не запалихте, ама сте велики, само дето величието си търсите в съдрания джоб!
Последна промяна от Странджата на 16 окт 2025 12:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 16 окт 2025 12:59

Странджа, гадна и мерзка работа е расизЪма и ксенофобията, не че последното не съм го изпитвал на собствената ми гърбина.

Така се стекоха нещата, че само с пембени хора не съм работил и не съм завързвал познанства и даже приятелства, просто защото такива (пембени) хора няма. Има а и познавам чудесни хора от доста народи, всички раси и поне по разпространените религии, но най-големите мискинлъци са ми правени от българи.

За расистчетата по-горе, млади са, поддават се на еФФтина пропаганда, но НЕ е редно да им се прости. Все пак модерното обществото се крепи на някои норми и съответните документи като Атлантическата харта дала основата, декларацията на ООН и европейската конвенцията за правата на човека.

Всякаква омраза стигаща до ескалация и войни са ми дълбоко противни...все пак сме само камъче в небето.
Последна промяна от olimpi на 16 окт 2025 15:27, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 окт 2025 13:48

Расизмът, както и инфлацията, дори са здравословни ипрепоръчителни, когато са умерени. Аз лично порблем с бачкерите нямам - дали са черни, бели или жълти - все ми е тая. Имам проблем с маймуните от всякакъв род и сорт, независимо дали са наричани уайт траш, мангали, кюмюри или жълтъци. Апропо, замисли се защо почти никой не мрънка срещу жълтите (а по-големи свине от тях не съм виждал - тези заклаха прасе на пресечка на Витошка, ако трябва да екстраполирам местоположението на улицата в Хонконг спрямо София, и си го хапнаха на секубдата с кеф, даже опашки имаше) - ми щото бачкат, а не лежат на социалки и не мрънкат колко били ощетени и прецакани от the white supremacists...

Дълга и широка - в много голяма стешен сегашните чернилки следва да благодарят коленопреклонно на белите, че са ги купили от други черни на пазарите в Африка и вместо да бъдат избити като добитък в нечий "дворец" от кал в Африка, наследниците им сега са хубавото, мекото и удобното в развития свят. Дълга и широка, дълга и широка е...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 окт 2025 16:19

И сложно, и много просто. Бъди човек, после българин. Ама и за едното и за другото ти трябва малко християнска закваска - обичай ближния си ... А по презумпция всички, които не са като тебе, да са втора и трета ръка, независимо от това, че ти си ширпотреба, че и по-долу - какво е?

Върни се в “Левски”