blue avalanche написа:blue avalanche написа:1914.1902 написа:Няма как всички да станат шампиони или да вземат ШЛ, без значение дали в състава разчитат предимно на играчи от държавата си или на чужденци. Следвах думите на НОМЕР14, а след това и някакво сравнение, като това ме накара да пусна съставите от последните седмици на няколко тима с по-високи цели в държавите си.
Само година по-рано Реал с чужденците взе ШЛ, Ла Лига и Суперкупата на Испания. Като първия трофей им даде шанс да участват в битката за тези 'въшливи' купи.
Това, че ти не броиш определени трофеи за постижение, не означава, че всеки гледа така на нещата. Да ги закрият, ако са толкова безсмислени.
Титлата на Барселона я броим, но тези на Байерн и Наполи не. Страшна логика. :lol:
ПП. Нещо ми подсказва, че Байерн и Наполи не се натъпкаха с чужденци, за да спечелят местната титла. Че ПСЖ не събраха Меси, Неймар и Мбапе, за да спечелят титлата. Ама, какво ли разбирам аз?
Наполи сигурно са се натъпкали с чужденци, за да вземат Шампионската лига? И то начело с Конте, който е доказан евробоец. 8-) Иначе миналия сезон те не участваха в ШЛ.
ПСЖ взе ШЛ с чужденците, Байерн не взе ШЛ с тези чужденци, Барселона не взе ШЛ с тези испанци. Какво точно искаш да коментираме?
Как да го напиша, че да е по-ясно: не може всички тези отбори да спечелят едновременно трофея от Шампионската лига. Най-вероятно ще го вземат съвсем скоро и Барселона, и Байерн Мюнхен, но няма как да се докаже, че това зависи дали играеш с чужденци или с играчи от твоята държава.