Вече няколко години се вземат изритани футболисти от родното първенство в чужбина, ритащи за неизвестни отбори в слаби държави, които в повечето случаи са резерви. И някой и друг от родното първенство, който трябва да се продаде или случайно е в добра форма.
За да играеш в националния, трябва да имаш манталитет на победител в клубните си отбори. Колцина са тия, които имат в кариерата си повече победи отколкото загуби.
Освен това всичко започва от здрава съгласувана защита с як опорен халф пред нея.
11/0 са ъгловите досега.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Знаем, че Мартин Георгиев е играл в Барселона, но не знаем в кой спорт!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Знаем, че Мартин Георгиев е играл в Барселона, но не знаем в кой спорт!
За пръв път го чувам и виждам тоя и оня - Чернев ли беше
Никога в живота си не съм гледал толкова слаб отбор. Тези по нищо не приличат на футболисти. Дори аматьорите имат повече футболни качества, да не говорим за хъс.
Пълен туристически пакет.....сега да вземат и по една фланелка от домакините и обратно към Родината
- 1Neutralen
- Контакти:
Тези не трябва да помирсват теререн до края на живота си. Такова нежиждано петно лепнаха на България, което много дълги години няма да може да бъде заличено.
Колко от тия момчета са били шампиони? А не са били, знаем защо...
Това треньорче не може да бие младежите на Азербайджан, ние го пращаме да бие мъжете на Испания.
Гонзо, и моите нерви не издържха - защо го сложи тоя.
Това треньорче не може да бие младежите на Азербайджан, ние го пращаме да бие мъжете на Испания.
Гонзо, и моите нерви не издържха - защо го сложи тоя.
-
- Контакти:
AgePeeBG написа:Аз такова жалко поведение от хора, които претендират да са национален отбор по футбол, не съм виждал НИКОГА. То не само е обида, ами не знам какво е. Това подобие на треньор, дето не знам как си е взел лиценза, буквално ни прави да изглеждаме като Сан Марино. По абсолютно същия начин протичат мачовете на ония клетници.
С Джуджето да си бяхме останали, щеше да е по-добре.
Аз по-слаб национален отбор също не съм виждал.
Нещата са трагични!
1Neutralen написа:Тези не трябва да помирсват теререн до края на живота си. Такова нежиждано петно лепнаха на България, което много дълги години няма да може да бъде заличено.
Момчетата не са виновни - те за пръв път се събират в такава формация, а някои не се и познават.