Черно море и Добруджа уредиха спаринг - Срещата ще се проведе на 8-и октомври, сряда, от 15 часа на стадион "Младост" във Варна.
https://sportal.bg/news-2025100707225582299
Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
greenpeak написа:Черно море и Добруджа уредиха спаринг - Срещата ще се проведе на 8-и октомври, сряда, от 15 часа на стадион "Младост" във Варна.
https://sportal.bg/news-2025100707225582299
......да бяха погледнали прогнозата за времето

Черно море победи Добруджа с 3:0 в контролна среща, която двата отбора играха на стадион "Младост"
Точни за "моряците" бяха Фелипе, Густаво Франса и Кристиян Михайлов.
https://dsport.bg/cherno-more-vkara-tri ... tagSection
-
- Контакти:
След огромната кампания срещу Илиан Илиев от БФС и медии начело с онова рядкоземно изкопаемо Ромето - Турция буквално се подигра с 6 парцала с новото треньорче на БФС - не знам точно как се казваше и какъв опит има. "Виновника" Илиан го няма сега да бъде плют. Нареждал отбора отзад и сме играели анти-футбол - ае идиоти, Турция можеше да ни ушие 10 гола! Нареждаше ги отзад, защото толкова могат тези катъри, представете си какво ни чака сега в Испания ако този смешко новия не ги нареди отзад.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Много фенчета на измислените "грандове" не пропуснаха да оплюят Виктор Попов - видите ли първото полувреме сме играли добре, но автоголът ни прекършил :mrgreen: А той бил виновен и за третия и за четвъртия гол :evil: И в Спортала писаха нещо подобно, тук има един капитан Пуйол, не го знам откъде е тоя смешник, се скъса да го псува, и други имаше
Но така е било винаги, дори по царско време шопските вестници са писали че Монаков бил виновен за загубата от Испания с 0:13 :mrgreen: Тези са готови да сготвят и употребят всеки читав треньор, виновни са им преди всичко играчите, дето не са минавали през "грандовете". Да се оправят сега с Гонзо и Сашко Етапа
Но така е било винаги, дори по царско време шопските вестници са писали че Монаков бил виновен за загубата от Испания с 0:13 :mrgreen: Тези са готови да сготвят и употребят всеки читав треньор, виновни са им преди всичко играчите, дето не са минавали през "грандовете". Да се оправят сега с Гонзо и Сашко Етапа
-
- Контакти:
Да, прав си. След като го няма Илиан Илиев, сега виновника е Виктор Попов. Поне така каза анонимника водещ отбора от тъча. За цял мач сме си подали топката 89 пъти - по-малко от веднъж в минута и то срещу Турция, не срещу Испания или Аржентина на Меси. Викаха Илиан паркирал автобуса и играел грозно - аз тази вечер сериозно казвам - не партикаме ли не автобус, а танк пред вратата ще ни е*ат майката Ла Фурия. Излязат ли с титулярите, с Ямал, Уилямс, Педри и сие - както и да играят на 1 крак 10 гола ги шибват.....ако излязат резервите - ще се мъчат да се докажат, също не ни мърдат 10 гола.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Същите тези, дето плюят Виктор, много удобно пропускат как пейката Петров го разминаваха цял мач като колче, особено при първия гол. Пропускат и да кажат нещо лошо за двойката дървета в центъра, която беше трагикомична. Петко Христов нали отказа да играе, по спомен имаше някакви драпания с Илиев. Нека да не се вясва повече, нищо ценно не е загубено с отсъствието му. Много удобно се пропуска и това, че Чочев и ''големият'' баш талант, дето всеки казва ''вземи го ти'', Марин Петков бяха и те под всякаква критика. Най-грозни, обаче, бяха пишман четките, които всички се скъсаха да правят на ''диаманта'' Стоянов, който е една лоша версия на Малинов. Венци трябва да продава, пък който се връзва на плюенето му си е за негова сметка. Турицов май и него се пробват да го разкарат и хоп- веднага националче.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Най разумното за Виктор е да последва Илиян и да остави дебел Венци да реди спокойно състава , аз лично мач на националите не съм гледал не толкова заради футболистите , а заради безсмисления шум ,който се вдига от сикаджийската минджа и дс спорт спИциалистите , начело с Томету , Вальо анорексията и тем подобни боклуци ...
ex Popeye
Замислих се вчера, покрай останалите популярни селекционери на чужди национални гарнитури. И се запитах кои са нашите треньори от златното поколение покрай САЩ 94? Подминавайки неуспелите Пенев, Стоичков, Хубчев и Балъков - ми то един Илиан Илиев само е успял треньор, действащ и досега бре ...
Как да се пренесе всичко на сегашните футболисти???
Как да се пренесе всичко на сегашните футболисти???
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки