Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2025 14:16

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:Само ходилата и да не бяха като лопати :)

И да не е на езерото Комо (вероятно, макар че може да е и Маджоре или Гарда), щото там по това време си е вече валежно и духащо :mrgreen:

Аз бях само на Исео, със сигурност не е там.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 окт 2025 14:31

bubka написа:
ReBorn1982 написа:
DoSomethingDifferent написа:Можеше да се пробва с Берба, Стенли и Марто, поне да се види, че се опитва нещо различно.

Че те са същите некадърници като Гонзо. Я ми кажи след отказването им от футбола какво са направили ??! .... аз не съм чул нищо. Нещо в бизнеса или управление в спорта ??! .... какво точно са постигнали ??!

Кой трябва да дойде?

Аз не виждам който и да дойде, какво ще се промени. Нещата са много дълбоки и не опират само до футбол. За съжаление, не виждам изход.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2025 14:34

ReBorn1982 написа:
bubka написа:
ReBorn1982 написа:
DoSomethingDifferent написа:Можеше да се пробва с Берба, Стенли и Марто, поне да се види, че се опитва нещо различно.

Че те са същите некадърници като Гонзо. Я ми кажи след отказването им от футбола какво са направили ??! .... аз не съм чул нищо. Нещо в бизнеса или управление в спорта ??! .... какво точно са постигнали ??!

Кой трябва да дойде?

Аз не виждам който и да дойде, какво ще се промени. Нещата са много дълбоки и не опират само до футбол. За съжаление, не виждам изход.

Изхода е само през вратата. Кой ще остави някакъв президент на БФС да оправя футбола, за сметка на Държавата?
Кой както иска да го разбира.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 окт 2025 14:43

DoSomethingDifferent написа:, а Бербатов управлява фондация, която е помогнала на доста деца. И не на последно място, знаят английски. Самият факт, че ги приравняваш с Гонзо, не говори добре....

Управлението на благотворителна организация няма нищо общо със спорта и икономиката. Надявам се правиш разликата.

Факт е, че и тримата нищо не правят след кариерите си, нищо с което да ги забележим. А това че знаят английски нищо не значи в случая.

Единствената разлика е, че сега е Гонзо и мощно го псувате вие, като дойде Бербатов, ще го псуват левскарите. А реално и двамата са последният ни проблем. Нито те са проблемът, нито са решението.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2025 14:53

Тези тримата играха при резила ни на Евро'2004, а Мартин когато вкара единствения ни гол от дузпа в последния мач, вече без значение се радваше все едно го е вкарал на финала,
Сигурно така щеше да се радва и като президент на единствения ни гол с/у Турция, защото най-вероятно Бербо щеше да е абдикирал, както го направи от националния, като футболист.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 окт 2025 14:58

ReBorn1982 написа:
DoSomethingDifferent написа:, а Бербатов управлява фондация, която е помогнала на доста деца. И не на последно място, знаят английски. Самият факт, че ги приравняваш с Гонзо, не говори добре....

Управлението на благотворителна организация няма нищо общо със спорта и икономиката. Надявам се правиш разликата.

Факт е, че и тримата нищо не правят след кариерите си, нищо с което да ги забележим. А това че знаят английски нищо не значи в случая.

Единствената разлика е, че сега е Гонзо и мощно го псувате вие, като дойде Бербатов, ще го псуват левскарите. А реално и двамата са последният ни проблем. Нито те са проблемът, нито са решението.

Добре, а ти какво предлагаш? Ето, аз предлагам Бербатов. Хубав, лош, според мен е две класи над Гонзо във всяко едно отношение. И дори да не оправи футбола ни, все пак предпочитам президент на БФС да бъде по-интелигентен човек.
Do Something Different!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2025 15:04

ReBorn1982 написа:

Абсолютно - само Стенли донякъде може и да има някакъв шанс да свърши нещо, както да речем Ники Илиев в Левски, но пак е в сферата на фантастиката. Мартин, колкото и да го харевах като футболист, е изключително тъпо парче, дето за едното еване си беше оставил парите на частната си банкерка - сега ѝ го нахендриха с 200 на жената за всички банкови измами през годините - 15 години затвор! То за тежки изнасилвачи и убийци по пътя дават 3 условно, на тази 15 години :shock: За Барбукоглу каквото и д акажем, следва първо да питаме жена му, пък и е рекламно лице на бетинг компания. А, то и кюрдЪ е/беше, така че всичко е точно - дан тан ряпа да яде, вземем ли властта - тогава ще стане такъв живот, че само си викам "Дано" :oops:

Път напред няма, ставаме тип Литва, латвия и тн - ходят там някакви презадоволени шматки на трибуните, щото нямат какво да рпавят вкъши, за да видят някоя световна звезда от отбора-гост. За другото трябва смяна на чипа, както спомена един оранжев колега в един изключително точен пост 10-на страници назад в темата!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2025 15:13

Викаха му Бербатов к****, сега искат да управлява футбола ни :lol:
Също, като с ГГ, даже един техен фен написа в подписа си, че и с***** ще му правят, пък, като го осъзнаха и него...
Абе припошка работа от всякъде.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 окт 2025 15:21

Разбирам ви напълно, и за промития ви мозък, и за сините очила. Но поне не лицемерничете, буквално вие и сателитите ви направихте Гонзо президент, а сега: ‘Гонзо такъв, Гонзо онакъв’. Мазно лицемерие. Стиснете очите и знаете какво…
Do Something Different!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2025 15:27

DoSomethingDifferent написа:Разбирам ви напълно, и за промития ви мозък, и за сините очила. Но поне не лицемерничете, буквално вие и сателитите ви направихте Гонзо президент, а сега: ‘Гонзо такъв, Гонзо онакъв’. Мазно лицемерие. Стиснете очите и знаете какво…

Вие имате опит и знаете по-добре какво...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”