Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Без цензура!
Е, няма край - Гонзо, Бербо, ново начало, промени. Ами къде са тези обещани промени, за които футболните хора трябваше да гласуват. И по какво тези"футболни хора" са различни от електората, който навярно е от държавната администрация , техните семейства и тези около приближените на властта фирми. Останалата част чати и си казва - майната им, за всичко те са виновни.
-
- Контакти:
Странджата написа:Е, няма край - Гонзо, Бербо, ново начало, промени. Ами къде са тези обещани промени, за които футболните хора трябваше да гласуват. И по какво тези"футболни хора" са различни от електората, който навярно е от държавната администрация , техните семейства и тези около приближените на властта фирми. Останалата част чати и си казва - майната им, за всичко те са виновни.
Май не си чел с разбиране. Казвам, че трябваше да им се даде шанс, за да видим дали наистина ще има положителна промяна. Как да има промени, като спечели Гонзо, който е "Боби 2"?
Do Something Different!
- Странджата
- Контакти:
И ти не си ме разбрал - избират го "футболните хора", а Бербатов и сие не можа да ги убеди, че по-различното ще е по-добро за тях.
Иначе за четенето с разбиране да не започваме - имам два доктората в тази област ...Мога само да кажа, че си ми написал отговор в резултат на четене, което се нарича сканиращо.
Иначе да не разбереш някого е процес, в който допълнително трябва да се уточни къде причината - в посланието или в рецепцията. В нашият случай не мога да кажа , че написаното от мен преди твоя отговор, е безукорно - тезата ми не е отчетлива, а размита между две твърдения.
Исках да кажа, че тези промени бяха обещавани, но лично за мене не бяха платформа, която да е била обсъждана като оферта за смяна на властта в БФС. От там е това" къде са". Но може и нещо тогава да съм пропуснал ...
Иначе за четенето с разбиране да не започваме - имам два доктората в тази област ...Мога само да кажа, че си ми написал отговор в резултат на четене, което се нарича сканиращо.
Иначе да не разбереш някого е процес, в който допълнително трябва да се уточни къде причината - в посланието или в рецепцията. В нашият случай не мога да кажа , че написаното от мен преди твоя отговор, е безукорно - тезата ми не е отчетлива, а размита между две твърдения.
Исках да кажа, че тези промени бяха обещавани, но лично за мене не бяха платформа, която да е била обсъждана като оферта за смяна на властта в БФС. От там е това" къде са". Но може и нещо тогава да съм пропуснал ...
Последна промяна от Странджата на 13 окт 2025 12:05, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Странджата написа:И ти не си ме разбрал - избират го "футболните хора", а Бербатов и сие не можа да ги убеди, че по-различното ще е по-добро за тях.
Имайки предвид нивото на образованието в България, може и да имаш пет доктората, но това не е критерий. Живият пример е момчето с двете висши. Не ме разбирай погрешно, при теб си личи, че има наличие на висок интелект.
Do Something Different!
- Странджата
- Контакти:
Само да уточня, че вторият ми докторат не е защитаван България...
- Странджата
- Контакти:
Разбира се , тези докторати не ме правят специалист по футболните дела. И аз като всички съм лаик - по-голям от този, когото обвиняват, че е само с осми клас. Като че ли повечето фенове не са с четвърти ....
П.С Изглежда си ми отговорил, преди да си редактирам поста ...
П.С Изглежда си ми отговорил, преди да си редактирам поста ...
Последна промяна от Странджата на 13 окт 2025 12:10, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
Странджата написа:Само да уточня, че вторият ми докторат не е защитаван България...
Както вече казах, личи си.
Do Something Different!
- Странджата
- Контакти:
Приятен ден! И дано доживеем промени, които да радват - не само във футбола ни ...
-
- Контакти:
Странджата написа:Приятен ден! И дано доживеем промени, които да радват - не само във футбола ни ...
Аз съм позитивно настроен или поне се опитвам да бъда. Желая ти всичко добро.
Do Something Different!
Промените минаха, идва някЪкво начало.
Успешна седмица и на двамата.
Успешна седмица и на двамата.