Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Странджата » 13 окт 2025 11:41

Е, няма край - Гонзо, Бербо, ново начало, промени. Ами къде са тези обещани промени, за които футболните хора трябваше да гласуват. И по какво тези"футболни хора" са различни от електората, който навярно е от държавната администрация , техните семейства и тези около приближените на властта фирми. Останалата част чати и си казва - майната им, за всичко те са виновни.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 окт 2025 11:54

Странджата написа:Е, няма край - Гонзо, Бербо, ново начало, промени. Ами къде са тези обещани промени, за които футболните хора трябваше да гласуват. И по какво тези"футболни хора" са различни от електората, който навярно е от държавната администрация , техните семейства и тези около приближените на властта фирми. Останалата част чати и си казва - майната им, за всичко те са виновни.

Май не си чел с разбиране. Казвам, че трябваше да им се даде шанс, за да видим дали наистина ще има положителна промяна. Как да има промени, като спечели Гонзо, който е "Боби 2"?
Do Something Different!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 окт 2025 11:56

И ти не си ме разбрал - избират го "футболните хора", а Бербатов и сие не можа да ги убеди, че по-различното ще е по-добро за тях.
Иначе за четенето с разбиране да не започваме - имам два доктората в тази област ...Мога само да кажа, че си ми написал отговор в резултат на четене, което се нарича сканиращо.
Иначе да не разбереш някого е процес, в който допълнително трябва да се уточни къде причината - в посланието или в рецепцията. В нашият случай не мога да кажа , че написаното от мен преди твоя отговор, е безукорно - тезата ми не е отчетлива, а размита между две твърдения.
Исках да кажа, че тези промени бяха обещавани, но лично за мене не бяха платформа, която да е била обсъждана като оферта за смяна на властта в БФС. От там е това" къде са". Но може и нещо тогава да съм пропуснал ...
Последна промяна от Странджата на 13 окт 2025 12:05, променено общо 1 път.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 окт 2025 12:03

Странджата написа:И ти не си ме разбрал - избират го "футболните хора", а Бербатов и сие не можа да ги убеди, че по-различното ще е по-добро за тях.
Иначе за четенето с разбиране да не започваме - имам два доктората в тази област ...Мога само да кажа, че си ми написал отговор в резултат на четене, което се нарича сканиращо.

Имайки предвид нивото на образованието в България, може и да имаш пет доктората, но това не е критерий. Живият пример е момчето с двете висши. Не ме разбирай погрешно, при теб си личи, че има наличие на висок интелект.
Do Something Different!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 окт 2025 12:06

Само да уточня, че вторият ми докторат не е защитаван България...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 окт 2025 12:07

Разбира се , тези докторати не ме правят специалист по футболните дела. И аз като всички съм лаик - по-голям от този, когото обвиняват, че е само с осми клас. Като че ли повечето фенове не са с четвърти ....
П.С Изглежда си ми отговорил, преди да си редактирам поста ...
Последна промяна от Странджата на 13 окт 2025 12:10, променено общо 2 пъти.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 окт 2025 12:08

Странджата написа:Само да уточня, че вторият ми докторат не е защитаван България...

Както вече казах, личи си.
Do Something Different!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 окт 2025 12:12

Приятен ден! И дано доживеем промени, които да радват - не само във футбола ни ...

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 окт 2025 12:16

Странджата написа:Приятен ден! И дано доживеем промени, които да радват - не само във футбола ни ...

Аз съм позитивно настроен или поне се опитвам да бъда. Желая ти всичко добро.
Do Something Different!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2025 12:49

Промените минаха, идва някЪкво начало.
Успешна седмица и на двамата.

Върни се в “Левски”