Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ReBorn1982 » 12 окт 2025 21:47

Dust написа:На пилота му е блеснал радара и вероятно се е заблудил с югославски такъв и е пуснал ракета.

Нали ??! .... ти беше ли в самолета, като му "блесна" българският радар или една жена на пазара ти го разказа ? ....

А бе чудите се какви щуротии вече да измисляте само и само да защитите любимите ви САЩ .....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 окт 2025 21:49

Thsmith написа:Аз предпочитам да се концентрираме върху това, че русия винаги е наш враг, както каза по горе :lol: Сърбите и Цариград са ми маловажни като дискусионни теми : ) :lol: 8-)

Русия е враг само на вас, западните роби. Не говори от името на всички ни.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 окт 2025 21:56

ReBorn1982 написа:А бе чудите се какви щуротии вече да измисляте само и само да защитите любимите ви САЩ .....
Стига, Дъста е един от най-безпристрастните тук... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 окт 2025 21:58

ВЕрно, забравих че той е неутрален ....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 окт 2025 21:59

ReBorn1982 написа:
Dust написа:На пилота му е блеснал радара и вероятно се е заблудил с югославски такъв и е пуснал ракета.

Нали ??! .... ти беше ли в самолета, като му "блесна" българският радар или една жена на пазара ти го разказа ? ....

А бе чудите се какви щуротии вече да измисляте само и само да защитите любимите ви САЩ .....

Колко и да се напъваш, най-много да нацапаш гащите, толкова с мераците за сащ мащ и тем подобни губернии.
Все пак пропускам момента, защото си бил и ти също жив свидетел на събитията и си черпил информация от специални източници.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 окт 2025 22:00

Все ми става смешно, как твърди, че руснаците, войната и прочее хич не го интересували, но постоянно поства все подобни неща и то все от едната страна на барикадата... Иначе, пича е тотално безпристрастен и Русия не го вълнувала грам. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2025 22:54

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Аз предпочитам да се концентрираме върху това, че русия винаги е наш враг, както каза по горе :lol: Сърбите и Цариград са ми маловажни като дискусионни теми : ) :lol: 8-)

Русия е враг само на вас, западните роби. Не говори от името на всички ни.

Аз говоря от позицията на гражданин на България и както Дрънкана показа по горе, русия винаги е враг на нашата страна. Е, за националните предатели и ватнически роби не е, не говоря от тяхно име. Винаги ги е имало и винаги ще ги има. Всеки си има свой Бенедикт Арнолд.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 окт 2025 07:14

Dust написа:Все пак пропускам момента, защото си бил и ти също жив свидетел на събитията и си черпил информация от специални източници.

Ами аз не се напъвам да обяснявам какво точно е станало, защото не знам. Ти си този, на когото му е ясно .... и знаеш всичко явно.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 окт 2025 07:17

Thsmith написа:Аз говоря от позицията на гражданин на България и както Дрънкана показа по горе, русия винаги е враг на нашата страна.

Не само ти си гражданин на България. Има още милиони. Така че няма как да говориш от името на всички. За мен пък най-голям враг ни е САЩ, които само гледат как да ни експлоатират за личните си цели, нищо добро не сме видяли от тях. Иначе сме "съюзници и партньори" ....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2025 10:58

Drunken_Master написа:
tmanolov написа:Срешу шумадийската измет ние се бием почти 1:1 като брой войски и оръдия. Те са в защитни позиции, а и времето е ужасяващо и е бури, снегове, лапавица, трябва да се прекосяват реки и тн, но ние не просто ги бием, ние ги смазваме. Междувременно са смазани и от немските войски, които не са “славянските” смешки ит АУ, строящи преди тива срещу тях, а истинска войска. Като нас!
1:1 може да е само в твоята глава, а тя е абсолютно празна. Пак да повторя, тия може, да ги разправяш на някой от синият форум, те там всичките са безмозъчни...
Българските войски нападат Сърбия на 14 окт. 1915 г. в две основни направления по фронтът представляващ цялата тогавашна българо-сръбска граница – от Тимок до Струмица (близо 400 км). От другата страна на границата – срещу българската 1-а армия (ок. 145 000 души, 440 оръдия и 108 картечници) стоят Тимошката войска на ген. Гойкович (2 пехотни дивизии и 1 отряд от 9 батальона – 49 000 души и 88 оръдия.), разположена от Тимок до Княжевац и на юг от нея – 2-а Сръбска армия на ген. Степанович (3 пехотни дивизии – 44 000 души и 80 оръдия) – общо ок. 93 000 души, 168 оръдия и 94 картечници.
145 000 срещу 93 000 = 1:1,6 съотношение във войниците и 1:2,7 съотношение в оръдията. Какви 1:1 се твърди тук, не е много ясно... но както и да е.
Втора армия провежда Овчеполската настъпателна операция. Едновременно с настъплението на 1-ва армия към долината на р. Морава, 2-ра армия се включва в действията за изваждане на Сърбия от войната. Войските под командването на генерал-лейтенант Георги Тодоров (3-та пехотна балканска, 7-а пехотна рилска и Кавалерийската дивизия – около 70 000 души и 220 оръдия) има задача да разгроми ограничените сили на противника в Македония (Вардарска и Брегалнишка дивизия – 40 000 души със 78 оръдия), да излезе в долината на р. Вардар, да изолира главната му групировка в Сърбия и да не допусне съглашенски войски да й се притекат на помощ.
70 000 срещу 40 000 = 1:1,8 съотношение...

Понеже се сетих откъде си преписвал - колегата Warlord с неговата тема в Бг наука, то да постнем цялата тема, за да се види кое и как - аз мога да извадя и още статистики, но и така са достатъчно смлени и ясни, за който иска да чете, почти навсякъде положението с войките е 1:1, при отбранителни позиции на сърбите и много лошо време. И нашите ги смазват, при отва за отрицателно време, както се казва "Ниш за 3 дни", за разлика от прехвалените орки. А може и да обясниш какво са правили орките в Македония? хайде в Добруджа им е близо, ама в Македония? А какво правят сърбите в Добруджа - и тя ли е изконно Стара Сърбия? Антибългаризмът ти е на едно ниво с жусуи умнокраставите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Свободна зона”