Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Аз, въпреки че съм в София тоя уикенд и нямаше какво да правя вечерта, дори не си го пуснах по телевизора. А на стадион по-скоро няма да стъпя, отколкото да гледам националите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Преди няколко седмици бях за три дни във Валенсия. Уикенд, слънце, хората масово излезли навън... В в протежение на града и центъра има някакво русло на река, пресъхнало. Цялото е направено на паркове, един след друг...чак до градчето на изкуствата и науката, където има изключителна модерна архитектура. Та между парковете, футболни терени ! Перфектни. Пълни с деца, младежи, играят, тренират, родители, , публика... По улицата се движи хлапенце 3-4 години, подритва футболна топка, баща му го подкрепя, връща му пасчета...Минувачи се усмихват и им правят път. И не е само във Валенсия това, а навсякъде ! И в най-забутаното селище е така. Къде има микроскопично място - площадка за падел. Където е малко повече - минифутбол ! От три годишни децата вече искат да ритат, така се създава футболната култура на една нация, не е само въпрос на пари, защото испанците например НЕ СА БОГАТИ . Дори в индивидуален план, на фона на българите, издишат ! Така че нямаа да стане и само с наливане на пари, дедо Цар ви каза преди четвърт век, но всички му се обидихте. Necesario cambiar el chip - трябва да се смени чипа. :mrgreen: Ми прав се оказа дедо Цар, докато не стане - ще сме футболният срам на Евразия.
Вече на свежа глава, накратко за тоя цирк. Футболистите са тотално смазани от психологическа гледна точка. Че физически не отговарят изобщо на това темпо, което вече се изисква в съвременния футбол, знаят го и малките деца. Поне обаче да имаха нюх и желание да се борят. Нюх и желание да направят нещо. И това нямат. Някои ще ми кажат, че през първото сме седяли доста добре и дори сме вкарали гол. За това си има съвсем резонно обяснение, ще го изложа по-долу. Но идеята е много проста. Няма ДЮШ, треньорите са некадърни, талантливите деца се отхвърлят и се взимат некадърни такива на родители-пачкаджии. Още стотици фактори мога да изреждам.
Селекционера няма смисъл да го обсъждам. Как е взел лиценз да тренира, идея нямам. Наложил някакъв безумен селски футбол, която в съвременния такъв не се практикува вече от 15 години (юруш топката напред и каквото стане), и тръгнал да бори изключително грамотен в спортно-техническо отношение отбор. Говньо пък излиза от стадиона чак в 2 часа вечерта, а мача е свършил около 0 часа. Какво е правил там толкова време, не знам, явно се е надявал да избяга и да няма медии по това време. Да де, ама само дето го хванаха по бели гащи, после си изплямпа обичайните простотии. Ако си беше направил труда да отиде в едно малко градче в Хърватия, ПРИМЕРНО, просто щеше да му се изкриви фасона. Тамошния футболен отбор ще има поне едно 15 тренировъчни игрища, пълни с деца, играещи от сутрин до вечер. Изобщо не говорим за държави тип Испания/Германия/Англия и т.н. Ако IQ-то му беше по-голямо от 5, щеше да подпише едно договорче с хърватската федерация за обмен на опит и българските треньори да заминат там, за да научат как се прави. Естествено, това хич нямаше да е достатъчно, защото нямаме нито инфраструктура и нито нищо, както споменах по-горе. Поне щеше да е една стъпка напред обаче. Ама не му беше в интерес.
Селекционера няма смисъл да го обсъждам. Как е взел лиценз да тренира, идея нямам. Наложил някакъв безумен селски футбол, която в съвременния такъв не се практикува вече от 15 години (юруш топката напред и каквото стане), и тръгнал да бори изключително грамотен в спортно-техническо отношение отбор. Говньо пък излиза от стадиона чак в 2 часа вечерта, а мача е свършил около 0 часа. Какво е правил там толкова време, не знам, явно се е надявал да избяга и да няма медии по това време. Да де, ама само дето го хванаха по бели гащи, после си изплямпа обичайните простотии. Ако си беше направил труда да отиде в едно малко градче в Хърватия, ПРИМЕРНО, просто щеше да му се изкриви фасона. Тамошния футболен отбор ще има поне едно 15 тренировъчни игрища, пълни с деца, играещи от сутрин до вечер. Изобщо не говорим за държави тип Испания/Германия/Англия и т.н. Ако IQ-то му беше по-голямо от 5, щеше да подпише едно договорче с хърватската федерация за обмен на опит и българските треньори да заминат там, за да научат как се прави. Естествено, това хич нямаше да е достатъчно, защото нямаме нито инфраструктура и нито нищо, както споменах по-горе. Поне щеше да е една стъпка напред обаче. Ама не му беше в интерес.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Ако ве ни бива технически и тактически, поне физически да показваме нещо...
Левски изглежда смешно срещу юношите на АЗ, националите изглеждат трагично физически спрямо който и да е отбор.
Левски изглежда смешно срещу юношите на АЗ, националите изглеждат трагично физически спрямо който и да е отбор.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- obi4am_pirin
- Контакти:
miro_rz написа:Овчата глава обесняваше на почивката, че нямало как Турция да ни вкара.
Пешо левскаря в левски на левскарите обясни, че най-накрая си намерил мястото в някакъв каст. Явно треньорството не е за всеки.
damyanov1963:
- damyanov1963
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:Лелее, наще не че не могат да минат центъра, те не могат да стигнат до центъра.
Даже и до периферията.му!
Нищо не разбираш от футбол...Между другото вкарахме гол
Ти или 78-ми, като голям разбирач позна, че новия треньор ще вкара Армейския Дух :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не можеш да вкараш армейски дух при левскари!Те от малки са учени как да бъдат втори!
Кои левскари бе, трима имаше, единия вкара гол и един го извади от титулярния състае, останалата плява беше с армейския дух :lol: , един друг отбор с Лекарски дух стана Вице Световен Шампион, но ти си непоправимо тъп, незнаеш какво пишеш, когато написах, че наще не могат да стигнат до центъра, което беше самата истина, ми написа че нищо не разбирам от футбол :lol:
Толкова си умствено изостанали, че не можеш да ми отговориш на елементарни въпроси, като например този - Според тебе подписа ти не се ли отнася за твоите отбори, сега ще добавя и националния
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
AgePeeBG написа:Макетата се насочват уверено към САЩ, Канада и Мексико. Ние сме на последно място с 0 точки и г.р 1:12.
Говньо, благодарим ти!
Ама да знаеш, точно "Говньо" е виновен ..... преди беше Перуката .... преди него Батето .... утре ще дойде следващият и той ще е виновен, отсега е ясно ....
Вие не разбирате едно простичко нещо - българските клубове не произвеждат абсолютно нищо. Е ми как да стане тогава ??!
Това е така, но пак да се повторя. Как клубовете да "произвеждат" като няма Материял ? Какво до произвеждат без заготовки ? Трябва количество, за да се отсее от него качество. Трябва масов детски футбол и мерак, децата от малки трябва да искат да ритат ! Трябва между блокове, квартали, поляни, където има поне 100 кв.м. да има играещи деца ! Това не става нито от Гонзю , нито от БФС дори, това е въпрос на манталитет на нацията, на ценности, на семейството. Какво купувате на децата се - футболна топка или смарт часовник ? Едно време да имаш истинска футболна топка / 10 лв. в спортните магазини/ беше мечта :!: Какви са мечтите на българчетата днес ? Няма я основата, приятел ! Клубовете са надстройката, те са по-късно...българските клубове не произвеждат абсолютно нищо. Е ми как да стане тогава ??!
Какво да се произведе. Седнете 5 минути и погледайте Биг Брадър или Ергена. Там ще видите материала!