Байерн и Наполи, с всичките си чужденци, спечелиха местните титли. Уау! Страхотно!
Реал М спечелиха 2 въшливи Суперкупи. Сигурен съм, че феновете още не са изтрезнели от празненствата.
Милан - една Суперкупа, дето никой не я брои за "жива".
Ман Сити - Чарити шийлд. Леле...
Барселона, с испанците в състава, станаха шампиони.
ПСЖ умишлено ги пропуснах. Спечелиха титлата и ШЛ. Изключение.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Няма как всички да станат шампиони или да вземат ШЛ, без значение дали в състава разчитат предимно на играчи от държавата си или на чужденци. Следвах думите на НОМЕР14, а след това и някакво сравнение, като това ме накара да пусна съставите от последните седмици на няколко тима с по-високи цели в държавите си.
Само година по-рано Реал с чужденците взе ШЛ, Ла Лига и Суперкупата на Испания. Като първия трофей им даде шанс да участват в битката за тези 'въшливи' купи.
Това, че ти не броиш определени трофеи за постижение, не означава, че всеки гледа така на нещата. Да ги закрият, ако са толкова безсмислени.
Титлата на Барселона я броим, но тези на Байерн и Наполи не. Страшна логика. :lol:
Само година по-рано Реал с чужденците взе ШЛ, Ла Лига и Суперкупата на Испания. Като първия трофей им даде шанс да участват в битката за тези 'въшливи' купи.
Това, че ти не броиш определени трофеи за постижение, не означава, че всеки гледа така на нещата. Да ги закрият, ако са толкова безсмислени.
Титлата на Барселона я броим, но тези на Байерн и Наполи не. Страшна логика. :lol:
- Странджата
- Контакти:
Не съм този, който открива топлата вода, като казва, че не чужденците са системообразуващият фактор. Но ми прави впечатление, че даже и спрямо тезата, която обединява всички - футболът ни е толкова зле, колкото не е бил, пак има разделение - то или Лудогорец е виновникът, или Левски, или Гонзо, или чужденците, макар и повечето да са съгласни, че нещо сбъркано има у нас самите ... За мене след социалистическия колективизъм,който опусточи душите, остана страшна пустота в съзнанието на българина, който загърби всякакъв общностен дух и прегърна индивидуализма в най-пошлата му форма - аз да съм добре, другите да го ... да не цитирам. Медии, социалки и кой ли не ни занимават само с индивидуални постижения. Даже и във волейбола на първо място са звездите, а не морала на отбора, на екипа, неговите основания. Няма го съзнанието за обща цел, за значимост на живота в единство, заради което трябва да загърбиш личните си предпочитания. Вижте партиите ни - всички те са вождистки формирования и никой не се нагърбва да ги идентифицира по друг начин. Успехът у нас винаги се приписва на личността. С такова съзнание, упорито и целенасоченоо подържано и развивано от "силните на деня", тяхната власт е непоклатима, а нашето падение - необратимо ....
Барселона може да си позволи да играе с местни играчи, защото има достотъчно качествени такива. Български футболисти на ниво Евротурнири има 1-2. Петко Христов, дето искахме да го взимаме, видахте какво представлява. Единствено Чочев и припока Ради показаха някакви футболни умения и то като бъдем снисходителни, предвид възрастта им. Харесва ни, не харесва ни - това е положението.