Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
Не "плюеш" по роднини, което е добре :twisted: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Не "плюеш" по роднини, което е добре :twisted: :lol:
просто съм обективен - и мен редовно ме плюят, че съм говедо, особено след участието ми като жокер на Нончо при Ники Кънчев, който също ми е далечен роднина, а отгоре на всичкото и познат по професионална линия, но не се усети кой съм :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ти не си скрита лимонка, ти си цяла Лимонова градина :lol: :mrgreen:
С такива роднини е цяло чудо , че си левскар ;)
tmanolov написа:Aronaks написа:MASTER_COOL написа:Dust написа:Нелепо е да се пише с ирония само защото Насар е цесекар.
Това е все едно да бях казал за огромният успех на волейболистите ( 70-80 % левскари), че са изковали традиционното второ място заложено в ДНК-то им. :oops: :evil:
Не ми се занимава да броя, но може и да сте първи по втори места :lol:
няма как да са първи, защото умряха 2016 -точно пък от теб не съм очаквал подобно припознаване :oops:
Карлос може да е тъп припок, но е велик щангист и най-вече българин, даже по-българин от 90% от спортистите ни, oт сорта на Гришо, Кюрдъ, Интересчийски и т.н., които също са достигнали изключителни постижения. Иначе и Блатер е прав - това наистина е спорт, който го тренират и гледат под 1% от световното народонаселение, също като на бронзовите добичета, но за нас те са си повод за гордост и така и трябва да бъде!
П.С. Представям си го краля н норвегия как слуша Bulgari U Nazi - кви ли пък нацисти да са тези от Булгари :mrgreen:
Хахаха това последното беше добро. Вече и аз се припознах.....докъде стигнахме :lol:
MASTER_COOL написа:Ти не си скрита лимонка, ти си цяла Лимонова градина :lol: :mrgreen:
не само съм левскар, аз съм трето поколение левскар, а четвъртото вече расте :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Тежестите не са от 10те или дори 20те най-популярни спорта, но са олимпийски спорт с голяма история. Особено сега с всички фитнес трендове и със стотици милиони блъскащи по цял свят има редица клипове на щангисти, които са "viral" във въпросните среди. Насар е феномен в този спорт и има негови клипове със стотици хиляди, дори милони гледания на които съм попадал в инстаграм и ютюб, тъй че има достатъчно хора извън България, които знаят този човек.
Водната топка например също не е сред най-популярнине спортове, но сърби, хървати, унгарци и всякакви такива се кефят на успехите си там. Наскоро четох и за един спорт наречен "Korfball", който е популярен основно в Нидерландия, които са спечелили 11 от 12 световни първенства :дд. Това вече е друга бира.
На мнение съм обаче, че трябва да се отчита популярността на спорта в награди като Спортист на годината. Помня преди 2 години какъв рев беше във Фейсбук, когато Везенков спечели напълно заслужено наградата за Спортист на годината след като стана MVP на Евролигата, всяка седмица играеше в препълнени зали пред на 10 000 души и стана едва вторият българин, направил трансфер в NBA. Това са огромни успехи в може би втория или третия най-популярен спорт в света. Ганьо вероятно не може да ги осъзнае и се започна рев защо наградата не е за "вицесветовната" шампионка Нургюл Салимова или Карлос Насар.
Да започнем с това, че Нургюл е станала втора на турнир, който не е баш световно първенство, а просто съдържа в името си "world championship" и служи нещо като за класиране на баш световното :дд.
Карлос пък пропусна половината година заради контузия и единствения аргумент за него срещу MVP на Евролигата би бил олимпийско злато, но просто годината не беше олимпийска.
Разбира се масата българи във фейсбук (а и като цяло) не са особено интелигентни и няма как да очакваш от хора неспособни да напишат правилно пет поредни думи да мислят аналитично.
Отделно и нашите медии носят основна отговорност за това, защото поради липсата ни на достатъчно успехи в комерсиалните спортове възхваляват прекалено много успехи в непопулярни такива. Например когато Нургюл и няколко други жени спечелиха европейското по шах настана истерия от радост по медии и социални мрежи и беше отчетено наравно или дори повече с победата на Гришо над Алкараз около месец по-рано :дд. В същия турнир в който нашите жени спечелиха, Сърбия също стана европейски шампион, но при мъжете. Това или не биваше отбелязвано в големите им медии изобщо, или биваше отбелязано изключително слабо и така "между другото". Но предполагам когато имаш Джокович, Йокич и редица елитни отбори и спортисти в повечето спортове ти е все тая за европейското по шахмат :дд.
Парадоксалното е, че когато сме имали истинска звезда и световен шампион в този спорт в лицето на Веско Топалов ( който до ден днешен е на десето място в класацията за най-високо достигнато ELO за всички времена), той не е получавал това внимание, което получава Нургюл Салимова например, която е поне засега все още много далеч от него.
И критиката ми не е към Нургюл, тя е много талантлива шахматистка и има потенциала да влезе в топ 10 при жените. Критиката ми е към българските медии.
За справка през 2022 Везенков също печели наградата за "Спортист на годината". Тогава нито е бил MVP на Евролигата, нито е стигнал до НБА. Срещу себе си има бореца Кирил Милов, спечелил сребро на световно или европейско, не помня вече. Недоволни тогава нямаше не за друго, а защото успехът на бореца не беше хайпван от медии и телевизии.
Водната топка например също не е сред най-популярнине спортове, но сърби, хървати, унгарци и всякакви такива се кефят на успехите си там. Наскоро четох и за един спорт наречен "Korfball", който е популярен основно в Нидерландия, които са спечелили 11 от 12 световни първенства :дд. Това вече е друга бира.
На мнение съм обаче, че трябва да се отчита популярността на спорта в награди като Спортист на годината. Помня преди 2 години какъв рев беше във Фейсбук, когато Везенков спечели напълно заслужено наградата за Спортист на годината след като стана MVP на Евролигата, всяка седмица играеше в препълнени зали пред на 10 000 души и стана едва вторият българин, направил трансфер в NBA. Това са огромни успехи в може би втория или третия най-популярен спорт в света. Ганьо вероятно не може да ги осъзнае и се започна рев защо наградата не е за "вицесветовната" шампионка Нургюл Салимова или Карлос Насар.
Да започнем с това, че Нургюл е станала втора на турнир, който не е баш световно първенство, а просто съдържа в името си "world championship" и служи нещо като за класиране на баш световното :дд.
Карлос пък пропусна половината година заради контузия и единствения аргумент за него срещу MVP на Евролигата би бил олимпийско злато, но просто годината не беше олимпийска.
Разбира се масата българи във фейсбук (а и като цяло) не са особено интелигентни и няма как да очакваш от хора неспособни да напишат правилно пет поредни думи да мислят аналитично.
Отделно и нашите медии носят основна отговорност за това, защото поради липсата ни на достатъчно успехи в комерсиалните спортове възхваляват прекалено много успехи в непопулярни такива. Например когато Нургюл и няколко други жени спечелиха европейското по шах настана истерия от радост по медии и социални мрежи и беше отчетено наравно или дори повече с победата на Гришо над Алкараз около месец по-рано :дд. В същия турнир в който нашите жени спечелиха, Сърбия също стана европейски шампион, но при мъжете. Това или не биваше отбелязвано в големите им медии изобщо, или биваше отбелязано изключително слабо и така "между другото". Но предполагам когато имаш Джокович, Йокич и редица елитни отбори и спортисти в повечето спортове ти е все тая за европейското по шахмат :дд.
Парадоксалното е, че когато сме имали истинска звезда и световен шампион в този спорт в лицето на Веско Топалов ( който до ден днешен е на десето място в класацията за най-високо достигнато ELO за всички времена), той не е получавал това внимание, което получава Нургюл Салимова например, която е поне засега все още много далеч от него.
И критиката ми не е към Нургюл, тя е много талантлива шахматистка и има потенциала да влезе в топ 10 при жените. Критиката ми е към българските медии.
За справка през 2022 Везенков също печели наградата за "Спортист на годината". Тогава нито е бил MVP на Евролигата, нито е стигнал до НБА. Срещу себе си има бореца Кирил Милов, спечелил сребро на световно или европейско, не помня вече. Недоволни тогава нямаше не за друго, а защото успехът на бореца не беше хайпван от медии и телевизии.
Другите държави са наказани.
MASTER_COOL написа:Dust написа:Нелепо е да се пише с ирония само защото Насар е цесекар.
Това е все едно да бях казал за огромният успех на волейболистите ( 70-80 % левскари), че са изковали традиционното второ място заложено в ДНК-то им. :oops: :evil:
То и волейболния Левски няма нищо общо с подуенския клуб
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Абсолютна глупост е написаното от мен, съвсем нарочно. Но исках за момент да съм като Блатера, ако може да погледне той отстрани колко е жалко и смешно да пишеш глупости.
- obi4am_pirin
- Контакти:
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:https://m.pirinsko.com/futbolistite-na-pirin-blagoevgrad-otkazaha-da-trenirat-zaradi-neizplateni-zaplati-i-premii-167218/?fbclid=IwY2xjawNSO0FleHRuA2FlbQIxMQABHuoI5H9kvN2vSmyPvdoWi-9M6R2uH2IQ_atFJ6fQPTfZL6jAEO3QCpD9URM8_aem_dn9tXatAU7wpVts_91ci0A
И аз обичам Пирин(ско).
Без майтап, единствената бира, която ми прилича на бира, за разлика от чешките, холандски, белгийски и немски ментета.
Винаги е прецакван Пирко
Няма го този бизнес който да го издържа финансово
Няма и управленски капацитет
При финансов и управленски такъв, домакинските мачове ще са пред 4-5000 хиляди човека
Зная го защото помня еуфорията когато Белогур взе отбора и какви охашки се виеха пред касите.
Феновете се разочароваха от сегашните "управленци".
Всичко е по приятелска, роднинска или партийна линия...
Кофти
Aз за бира му говоря, той ни занимава с отборчето си.
Я кажи, според тебе подписа ти не се ли отнася за твоите отбори?
Тебе специално не те занимавам. Нямаш капацитет.
Ти внимавай твоя да не прелее.
Все в другите чинии гледаш... Пребори ги тези комплекси
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции