efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот Aronaks » 09 окт 2025 13:56

Bet_Expert написа:
rhaegar написа:
Bet_Expert написа:Правилно, може да сме временно лидери, но това нищо не означава все още.
Крайно време е да спрем да говорим за титла.
Ако стане, ок, но цял сезон да се надъхваме и накрая пак зелена(очаквана)титла ще ни донесе само разочарование.
Истината е, че по-слаб Ботев Пд, ЦСКА-Сф, Локо Сф и Славия трудно може да срещнем.
Конкуренцията е направо мъртва.
Половината отбори са пред фалит, Лигата се тресе през ден от тото-скандали и залагания.
И ако наистина след 21.10 отнемат лиценза на Спартак, както се очаква, ще стане съвсем селско първенството.
Ще има отбори, които почиват всеки кръг, служебни победи 3:0 и т.н.
Единствено 1948 карат на мускули, ние сме другите, които не сме в разпад, и разбира се, Лц.
Всичко друго е тотална утайка.
А към Втора Лига дори не ми се поглежда.
Мъка неземна е там.

Значи, нека обобщим.

Ние сме един от двата отбора и половина дето не са ужасно зле през тоя сезон. Конкуренция никаква няма. Водим в класирането. Ама да не сме говорели и да не сме се надявали на титла, за да не останем с пръст в уста (или в г*з, според пристрастията). Същевременно ако нямаме амбиции, сме готови за славизация. Нали това казва нашият общ приятел Манолов, когото ти така старателно обгрижваш словесно. Дай кажи последно какво да правим, че да сме наясно с директивата.

Казвам ти(въпреки, че ме иронизираш), просто трябва да бъдем по-смирени.
Защото Левски е доказал през годините, че дори нарисувана титла може да изгуби, и то на Герена.
Както може да загуби нелепо и поредица финали за Купата от видимо по-слаби тимове.
Та, директивата е, да го караме по-кротко с приказките за титла.
Пък, ако я спечелим, ще има да празнуваме, щото 17 години си е доста време вече.

Както казва Дон Веласкес: Скромно и с уважение!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 окт 2025 14:16

helic написа:най-добре е да направиш тоя анализ след 15тия кръг. Иначе анализа ти е субективен с уговорките "лесна програма", "не чак толкова лесна програма" и т.н.

И след 15 кръг пак е възможно да е имал лесна програма - на Генчо всичките му криви мачове беше гост, без Черно море ("вечното дерби" е все тая кой е домакин - докъде се докарахме с припощината), което даде огромен коНфорт на Хулио (плюс уредения мач в делиорманци още в началото). Сега също има(ше) много лесна програма, плюс дозата късмет - за мен всякакви голове в последните минути са късмет (други му викат класа, за мен класа е да си си решил мача в първите 60 минути). Та така, но всеки сам си решава какво, как и защо, аз се старая да съм обективен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 окт 2025 14:22

tmanolov написа:[ ...за мен всякакви голове в последните минути са късмет (други му викат класа, за мен класа е да си си решил мача в първите 60 минути). Та така, но всеки сам си решава какво, как и защо, аз се старая да съм обективен

Колкото и да го пишеш, пак няма да е вярно - това за късмета. Късмет ли беше, че задната ножица на един дето струва €22 милиона ни отстрани срещу Брага? Ако ние имахме футболист, за който сме дали €22 милиона, можеше ние да ги отстраним. Ама ние футболист за такива пари нямаме...Ерго, случи се нещо логично. Да, парите не играят казват. Футболът си има собствена логика. Между другото, според теб онзи гранде мач между между Пул и Милан... Пул с късмет ли спечели?

Ако "Левски" отправя по един удар за мач, и този удар става гол, ок - късмет. Ма те целят вратаря поне 6-7 пъти на мач. По-скоро това е късмет. Да уцелиш вратаря на 7.2 метра.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 окт 2025 14:28

tiamat написа:Ама кой е казал 100% сме шампиони бе?? Хората се надяваме и оценяваме това, че засега се движим сравнително добре.

БГЛ - може, но интелигентните хора са наясно с процесите. Виж футболягата - той е типичен БГЛ, вярващ в заквасването на морето (ако не е трол, какъвто, надявам се, не е). Очеизвадно е, че имаме огромен ръст на разходите - и като транфери с пари, и като заплати. Палмите извадиха 3 милиона извънредни, за да покрият минуса, а ЕКТ донесоха също извънредни 5 милиона, които шяха да са макс 2, ако не беше литъл Урсула с мача на живота си, т.е. имаме 6 милиона отгоре тази година (уж били част дадени още миналата, но нейсе), които догодина я се повторят, я не се, а и догодина имаме да плащаме онези към 3 милиона годишно към НАП и СО.

лафчетата как сме щели да разкешим смешки тип Сангаре, Маринчо, Бала, Лима и т.н. - айде някъде другаде, не на мен. Имаме 2-ма конвертируеми -литъл Урсула, ама за вратари пари не се дават, а и в национала го разковаха в последните мачове, и макун, който дори не е титуляр в традиционно най-слабия и единствен никога не класирал се за Световно национален отбор на Венецуела. Т.е. кинти от балъци - йок. А смешката, как сме щели да залагаме картинката (коя от всички) и сме щели да вземем пари (от кого, че само НАП признават картинки за обезпечения), ги оставям за наЙвниците.

Ситуацията в Левски е абсолютен леш в лонг търм и сме като оня, дето искал да плаща в перли, ама то и перлите ни са едни перли:

Един човек отишъл една вечер в доста скъп ресторант, седнал и започнал да си поръчва на богато - ракии, салати, сухи мезета, предястия, после основно с бутилка вино, десерт, коняк, кафе... В един момент към масата се приближил келнерът и попитал:
- Господине, ще може ли да оправим сметката, че заведението затваря след малко?
- Няма проблеми, но бихте ли попитали управителя, дали мога да платя с перли?
Келнерът отишъл при управителя и след малко се върнал:
- Няма абсолютно никакъв проблем да платите с перли щом така ви е по-удобно.
- Добре! - казал човекът.
- Тогава дай една порция миди и стискай палци.

та стискаме палци и дано върже, иначе чакаме любимците на реалната буля да дойдат и да ни оправят - за пореден път, а ние ще приемем с благодарност, както досега, щото Левски значи свобода :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 окт 2025 14:33

metodito написа:
tmanolov написа:[ ...за мен всякакви голове в последните минути са късмет (други му викат класа, за мен класа е да си си решил мача в първите 60 минути). Та така, но всеки сам си решава какво, как и защо, аз се старая да съм обективен

Колкото и да го пишеш, пак няма да е вярно - това за късмета. Късмет ли беше, че задната ножица на един дето струва €22 милиона ни отстрани срещу Брага? Ако ние имахме футболист, за който сме дали €22 милиона, можеше ние да ги отстраним. Ама ние футболист за такива пари нямаме...Ерго, случи се нещо логично. Да, парите не играят казват. Футболът си има собствена логика. Между другото, според теб онзи гранде мач между между Пул и Милан... Пул с късмет ли спечели?

Ако "Левски" отправя по един удар за мач, и този удар става гол, ок - късмет. Ма те целят вратаря поне 6-7 пъти на мач. По-скоро това е късмет. Да уцелиш вратаря на 7.2 метра.

оф, Мето, не си ти, когато си жаден :mrgreen: Да ми дава за пример най-уредения евър тото мач в историята на футбола Милан и Пуул - баси. Мето, само за твое инфо, когато се срещнаха следващия път на финала съшите тимове, бях толкова ол ин за Милан, че ти е бедна фантазията колко пари извадих тогава - имаха хората да връщат вересията и си я върнаха. Със здраве - 1984, големият сняг, няма да се повтори, освен като фарс :geek:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 окт 2025 15:17

Мдаа, Милан и Пуул уредили мач от 3-0. Какво става, Манолов? Ако Шевченко беше праснал топката, какво?
Но каза 1984 г. Тогава в последния кръг Морето поведе на Черноморец с 3-0 и казвам на аверите в казармата още преди кръга, че мачът е двойка. Много ми се смяха при 2,3 на 0, а те бяха от тия градове. А нещата бяха ясни - Морето не иска да стане 11-и, за да не играе плейофи с 14-ия Слабия и остави Шумен да играе с тях. Като почнаха Черноморец да вкарват, ония ме гледат като бог, но четвъртият много трудно станал. Носят се легенди за него, щото бургазлии не искали да бият, защото към момента не играеха за нищо. Спечелих баса 1 бутилка Плиска.Освен това наказаха Ботев Враца за нередовен играч - бащата на Краеви, но им отнеха толкова точки, че да не слязат в плейофа. Но загубих друг бас в началото на сезона, че Черноморец Бургас няма да са в шестицата. С наказанието на Враца това не се случи. Накрая ги вкарахме и изпихме.
На другия ден бихме чурбата с 3-1 под вещото ръководство на Дитрих Паули. А тогава чурбата стартира първенството с 3 загуби и равен в четвъртия кръг в последната минута.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 09 окт 2025 15:59

tmanolov написа:
helic написа:най-добре е да направиш тоя анализ след 15тия кръг. Иначе анализа ти е субективен с уговорките "лесна програма", "не чак толкова лесна програма" и т.н.

И след 15 кръг пак е възможно да е имал лесна програма - на Генчо всичките му криви мачове беше гост, без Черно море ("вечното дерби" е все тая кой е домакин - докъде се докарахме с припощината), което даде огромен коНфорт на Хулио (плюс уредения мач в делиорманци още в началото). Сега също има(ше) много лесна програма, плюс дозата късмет - за мен всякакви голове в последните минути са късмет (други му викат класа, за мен класа е да си си решил мача в първите 60 минути). Та така, но всеки сам си решава какво, как и защо, аз се старая да съм обективен

криви мачове също е субективизъм.
За теб едни мачове може да са криви, за мен същите да са прави :)
До момента в тези 11 мача, дон Хулио е играл срещу всички в първата девятка от временното класиране с изключение на Черно море.
За дон Генчев не съм сигурен дали беше така, мързи ме и да проверявам :)

Що се отнася до головете в последните минути и късмета, клише е, ама футбол се играе до последния съдийски сигнал и всяка една от изиграните минути има по равно количество секунди в нея :) , не ли?
Ако се уповаваме на нашия фолклор и миналото, "Пазете се от Гунди в последните секунди" би трябвало да означава, че Гунди не е бил добър играч, а всъщност късметлия :)

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 09 окт 2025 16:11

Тоя tmanolov е страшен форумен олигофрен, признавам! :mrgreen:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 окт 2025 16:39

helic написа:
tmanolov написа:

криви мачове също е субективизъм.
За теб едни мачове може да са криви, за мен същите да са прави :)
До момента в тези 11 мача, дон Хулио е играл срещу всички в първата девятка от временното класиране с изключение на Черно море.
За дон Генчев не съм сигурен дали беше така, мързи ме и да проверявам :)

Що се отнася до головете в последните минути и късмета, клише е, ама футбол се играе до последния съдийски сигнал и всяка една от изиграните минути има по равно количество секунди в нея :) , не ли?
Ако се уповаваме на нашия фолклор и миналото, "Пазете се от Гунди в последните секунди" би трябвало да означава, че Гунди не е бил добър играч, а всъщност късметлия :)

Ми то не е трудно да се провери кой, кога и срещу кого е играл - на Генчев програмата беше в пъти по-трудна (понякога се чудя що ли вадя данни за олигофрени - не към теб, разбира се) - махаме първите 2 кръга, защотот огава е смешно да говорим за места в класирането и почваме:

3-ти кръг
Генчев е гост на 3-ия Локо Пд, Хулио е домакин на 11-ия Славия
4-ти кръг
Генчев е домакин на 11-ия Крумовград, Хулио е домакин на 8-ия Спартак Вн
5-ти кръг
Генчев е гост на 8-мия (но с 2 мача по-малко, т.е. играл само 2 мача, които са 2 победи) Лудогорец, а Хулио е гост на 11-ия Ботев Враца
6-ти кръг
Генчев е домакин на 15-тия Хебър, Хулио е с отложен мач, който се играе след 10-тия кръг, като тогава е гост на 13-тия Ботев Пловдив
7-ми кръг
Генчев е гост на третия Спартак Вн, Хулио е домакин на третия - 1948
8-ми кръг
Генчев е гост на седмия 1948 - тук се отлагаха кръгове и беше мазало, заради мача с припоците, Хулио е гост на шестия Локо Сф
9-ти кръг
генчев е гост на 11-тия Славия, Хулио е домакин на втория Лудогорец
10-ти кръг
Генчев е домакин на 6-тия Арда, Хулио е гост на 5-тия Локо Пд
11-ти кръг
Генчев е гост на 4-тия Ботев Пд, Хулио е домакин на 7-мия Берое

как да ти кажа - то не е много трудно да им се прецени програмата, нали? пък и да се видят клизмите, с които губеше единия, а другият биеше - липса на малшанс за олигофрени, както би казал Лилави венци 99, пардон Божи 86 :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2025 16:54

Славизацията е в оправданията в края на сезона, когато, за пореден път, НЕ спечелим нищо.
"Съдиите, БФС, Домусчиев, Боко, Шоко, глобалното затопляне, цените на петрола...". Абе, световният заговор срещу нас. Обаче, ние сме готини пичове, на които все някой им пречи.
Ако питате Венци, Славия са най-българския отбор, с постоянен феърплей, най-рязан от съдиите.

Върни се в “Левски”