efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот Aronaks » 08 окт 2025 12:06

Не мога да отрека, че харесвам Бала и, че в момента е нужен на Левски. Интересен футболист е, има техника, на моменти прави уникални неща, има хубав удар. Но в никакъв случай не може да му връчим подобна титла - на най-добър. Лошото при него е, че е непостоянен, има мачове в които не го забелязваш, на моменти сякаш се изключва от играта. Смятам, че нито той, нито Сула са точните играчи, които могат да направят много асистенции и, които могат да извеждат нападателите, но за момента се справят добре. Мисля си, че Дон Хулио успява да изкара максимума на играчите, с които разполага, но не можем да отречем, че за разлика от Мъри, Костов и Генчев, испанеца има може би най-добре окомплектования състав, със сравнително равностойни играчи на всяка позиция.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 окт 2025 12:30

Aronaks написа: но не можем да отречем, че за разлика от Мъри, Костов и Генчев, испанеца има може би най-добре окомплектования състав, със сравнително равностойни играчи на всяка позиция.

точно за това според мен са и надеждите ни, че можем да направим нещо повече този сезон.
Добър треньор, съчетано с широчина на състава. Никой не блести, отбора няма звезда/звезди, които да изпъкват над останалите, но пък явно има взаимозаменяемост и добър колектив.
Разбира се, може и да не ни върже в поредица от напечени мачове и да почнем както си му е реда и обичая :) да ги псуваме, кой когото си избере и нарочи :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2025 13:11

Aronaks написа:Не мога да отрека, че харесвам Бала и, че в момента е нужен на Левски. Интересен футболист е, има техника, на моменти прави уникални неща, има хубав удар. Но в никакъв случай не може да му връчим подобна титла - на най-добър. Лошото при него е, че е непостоянен, има мачове в които не го забелязваш, на моменти сякаш се изключва от играта. Смятам, че нито той, нито Сула са точните играчи, които могат да направят много асистенции и, които могат да извеждат нападателите, но за момента се справят добре. Мисля си, че Дон Хулио успява да изкара максимума на играчите, с които разполага, но не можем да отречем, че за разлика от Мъри, Костов и Генчев, испанеца има може би най-добре окомплектования състав, със сравнително равностойни играчи на всяка позиция.

Само двама истински ЦЗ. А не набедени...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 окт 2025 16:50

Аз само ще кажа, че при комбинацията от Бурас, Сула, Бала и Кирилов на терена може да се окаже, че Сангаре е и голаджия :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2025 20:46

Определено прави впечатление, че сякаш има настроение в съблекалнята. Това липсваше при Ники Костов и Генчо. Но не съм съгласен, че са оплектовани като състав. Имаме крило и половина. Не ми се спори пак за Марин и къде му е позицията, но не ми харесва там. Да, успешен е, но много повече за там харесвам един Роналдо. Когото в началото не харесвах. Ако може да го вземем под наем... Много работеше в защита - това ми харесваше. Инак, като един от малкото защитници на Марин тук, много се радвам, че вкарва и подава. От другата страна Ради - несменяем. И ако се счупи - бау.
Фабиен даже не ми се споменава. Иначе ще е интересно да се пробва за център-нападател. Бърз, едър, горе-долу има техника.

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 08 окт 2025 23:03

Блажени са вярващите, че Левски може да стане шампион. Та, Домуса ти взима титлата в последния кръг с “нелеп автогол”, преди това в оставащи 4 кръга цска губи 9 точки и в последния решаваш кръг в Разград, пак лудогорец става шампион. Най-много 2 място + Суперкупа + Купа на България, като това ще бъде доста трудно. Това е програма максимум!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 09 окт 2025 01:54

Ventsi1999 написа:Блажени са вярващите, че Левски може да стане шампион. Та, Домуса ти взима титлата в последния кръг с “нелеп автогол”, преди това в оставащи 4 кръга цска губи 9 точки и в последния решаваш кръг в Разград, пак лудогорец става шампион. Най-много 2 място + Суперкупа + Купа на България, като това ще бъде доста трудно. Това е програма максимум!

Правилно, може да сме временно лидери, но това нищо не означава все още.
Крайно време е да спрем да говорим за титла.
Ако стане, ок, но цял сезон да се надъхваме и накрая пак зелена(очаквана)титла ще ни донесе само разочарование.
Истината е, че по-слаб Ботев Пд, ЦСКА-Сф, Локо Сф и Славия трудно може да срещнем.
Конкуренцията е направо мъртва.
Половината отбори са пред фалит, Лигата се тресе през ден от тото-скандали и залагания.
И ако наистина след 21.10 отнемат лиценза на Спартак, както се очаква, ще стане съвсем селско първенството.
Ще има отбори, които почиват всеки кръг, служебни победи 3:0 и т.н.
Единствено 1948 карат на мускули, ние сме другите, които не сме в разпад, и разбира се, Лц.
Всичко друго е тотална утайка.
А към Втора Лига дори не ми се поглежда.
Мъка неземна е там.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 окт 2025 08:03

Bet_Expert написа:Правилно, може да сме временно лидери, но това нищо не означава все още.
Крайно време е да спрем да говорим за титла.
Ако стане, ок, но цял сезон да се надъхваме и накрая пак зелена(очаквана)титла ще ни донесе само разочарование.
Истината е, че по-слаб Ботев Пд, ЦСКА-Сф, Локо Сф и Славия трудно може да срещнем.
Конкуренцията е направо мъртва.
Половината отбори са пред фалит, Лигата се тресе през ден от тото-скандали и залагания.
И ако наистина след 21.10 отнемат лиценза на Спартак, както се очаква, ще стане съвсем селско първенството.
Ще има отбори, които почиват всеки кръг, служебни победи 3:0 и т.н.
Единствено 1948 карат на мускули, ние сме другите, които не сме в разпад, и разбира се, Лц.
Всичко друго е тотална утайка.
А към Втора Лига дори не ми се поглежда.
Мъка неземна е там.

Значи, нека обобщим.

Ние сме един от двата отбора и половина дето не са ужасно зле през тоя сезон. Конкуренция никаква няма. Водим в класирането. Ама да не сме говорели и да не сме се надявали на титла, за да не останем с пръст в уста (или в г*з, според пристрастията). Същевременно ако нямаме амбиции, сме готови за славизация. Нали това казва нашият общ приятел Манолов, когото ти така старателно обгрижваш словесно. Дай кажи последно какво да правим, че да сме наясно с директивата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 окт 2025 09:50

rhaegar написа:
Значи, нека обобщим.

Ние сме един от двата отбора и половина дето не са ужасно зле през тоя сезон. Конкуренция никаква няма. Водим в класирането. Ама да не сме говорели и да не сме се надявали на титла, за да не останем с пръст в уста (или в г*з, според пристрастията). Същевременно ако нямаме амбиции, сме готови за славизация. Нали това казва нашият общ приятел Манолов, когото ти така старателно обгрижваш словесно. Дай кажи последно какво да правим, че да сме наясно с директивата.

Мое ли аз :) моята теза е следната - г.з. играе ол ин, понеже е завършен комарджия, като за момента и на него, и на проксито му Хулио им връзва на куче, което е супер. Проблемът е, че всички знаем, че шампиони няма как да станем по нито един начин, освен шишинка през гонзинка да направят нещо, ама ние това не го искаме. Ерго, след края на кампанията ще има униние, а ако стане и срив - хептен, което никак не е ок. В същото време това хвърляне ол ин изчерпва всичките ни резерви и между този ол ин и онва на ивков - бал съм ги в НАП-а, ние сме Левски бааа и няма да посмеят да ни фалират, няма никаква разлика.

Та надеждата е да вземем титлата и да сме шампиони, за да влезем в групи (другият начин за влизане в групи е хипофантастика), щото без групи сме чао (ако се класираме за ЕКТ, което приемаме априори). Това няма общо със славизацията - тя си е в ход, временно леко в застой, ще се развие пролетта с пълна сила, когато гъзолизците ще почнат с "ми то опитахме, ама виждате как е" и "е, вие сега какво искате, да станем шампиони ли - ми вижте им на ония отбора". И те така - аз път напред с насо ануса не виждам, всичко друго са симптоми, а не реално лечение на нашите проблеми! И колкото повече стои като "мажоритар", толкова повече ще се славизираме, точно като държавата ни, но да не влизам в политика
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 окт 2025 10:21

Колко е хубаво да си поддръжник на някаква теза. Ако вземем че спечелим нещо-значи късмета яко е покрил дон Хулио и г.з. ако пък не спечелим нищо: Казахме ви ние-славизация, фалитизация, хазартизация. Абе профанизация.

Върни се в “Левски”