vvessel написа:honda написа:Не искам да омаловажавам работата на Генчев ...
...
Казваш че не искаш, но със следващите си изречения правиш точно това. Освен това типично в твой стил пускаш "информация" от съблекалнята за която само ти знаеш . С тези ченгеджийски приоми не знам кой убеждаваш, но не и мен.
Сухата статистика е, че за 19 мача Генчев има 40 точки, а за 17 мача Хулио има 32. Както и да го смяташ , точките са повече. Шампион става не този , който бие преките съперници, а този който има най-много точки. Както и във футболните мачове не се гледа притежание на топката, ъглови удари и пр., а се броят головете.
Така че всички неща които Хулио прави до този момент в мачовете са една добра статистика и нищо повече. Нека до Нова година направи 40 точки, колкото имаше и Генчев миналата година и ще бъде едно добро начало за сезона. Ако питаш мен това трябва да е минимума, защото отбора беше подсилен с качествени футболисти, които правят разлика от отбора на Генчев, освен това до момента програмата ни е доста удобна. Само три излизания извън София от които имаме една победа срещу изпадащия Ботев Пловдив.
Пак казвам, че е рано да се дават оценки на Хулио, защото не е минало и една трета от първенството а за купата изобщо не сме играли. Да видим до къде ще стигне и в двете надпревари и тогава да обобщаваме кой колко е добър.
Пред фактите и Боговете мълчат.
В случая боравиш с факти.
А не с инфо от "кухнята", която само еди кой си знаел.
Чистата статистика доказва, че си прав.
Апропо, хондата често пъти се опитва да манипулира, чрез удобно изкривени истини или спестени такива.
Лека вечер!