Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 09:52

LoveAndPeace написа:Това , че обвинявам Сираков , че похарчи тая левскарска енергия , която имаше по онова време и не изпълни обещанията си ..............ме прави човек , който се радва , когато Левски не върви :? :?
Тези (или поне повечето) които негодуваме срещу бившия съхранител на акциите , към момента Мажоритарен собственик , набийте си го в главите , посочваме СТРУКТУРНИ проблеми. Вървенето на отбора , не е благодарение на него , а въпреки проблемите създадени от него или поне позволил да се случат.

Не знам защо си се припознал в тези думи, но явно нещо те е накарало, след като ги приемаш така. Тук предимно се имаше предвид хората, които си дънят едно и също над две години вече.

Само да посоча правилно, че аз също писах критични думи за Сираков, като даже споделих, че ако възможностите му са до второ място в лигата и плейофи в ЛК, то той сам трябва да напусне. Това прави ли ме човек, който се радва, когато Левски не върви? Естествено, че не.

Структурен проблем ли е това, че постоянно се пише за някакви уговорени мачове от разни експерти? Структурен проблем ли е, че през няколко месеца трябва да се сравнява треньорът на Локомотив Сф с този на Левски? Структурен проблем ли е да повтаряме, че Хулио е калитко? Структурен проблем ли е, че трябва да дъним едно и също нещо за една купа и едни 11 мача? За структурни проблеми не съм говорил, а за съвсем други работи, които явно не си разбрал или видял в последните дни.

Структурните проблеми всеки ги вижда и се съмнявам някой да не желае да имаме нов собственик, който да успее да реализира мечтите на феновете.

Левски бие напук на Сираков. Лол. Как звучи само ..... :lol:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2025 10:32

Ти постави знак за почти равенство между мрънкането за различни неща и желанието Левски да не върви.
Структурен проблем , е че Сираков получава пари от "спонсора" на собствения му отбор по няколко линии. Структурен проблем , е че "спонсора" има решаващи гласове при вземането на каквито и да било решения. Структурен проблем , е че евентуален желаещ за спонсор , малък или генерален , трябва да преговаря за това със ............сегашния "спонсор".
"Ако някой си мисли, че ще докараме следващия бащица, който ще изсипва милиони, това няма как да се случи. Този модел нещо куца. Толкова години вече "Левски" се мъчи с този модел. Предпочитам да имам 10 малки спонсора и рекламодателя, отколкото един голям. Гарантирам, че ще ги намерим".

Докара прикрит бащица , 10 малки спонсора не.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 10:34

Това го знаем. Вече сме го виждали написано във форума няколко пъти по-назад в темата. Регъра явно е адски прав за графомана.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2025 10:46

Както и знаем , че когато Левски победи , никой не трябва да посмява да спомене нещо негативно. Победата , замаскира осрания гъз.
Има го споменато няколко пъти назад.
Някой е прав за нещо си.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 10:49

Това не знам кой го е казвал.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2025 11:04

"Отбора е 1ви , върви добре , побеждава. А вие антилевскарите пак за Сираков , късмета на Хулио."
Не , никой не го е писал :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 11:05

Чети всичко, а не избирателно, защото е крайно невъзпитано:

''Нормалните критики, обикновените изречения и фрази, които повтаряте са ясни, ама в случая прекалихте.''

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 11:24

1914.1902 написа:Чети всичко, а не избирателно, защото е крайно невъзпитано:

''Нормалните критики, обикновените изречения и фрази, които повтаряте са ясни, ама в случая прекалихте.''

е, то съшото може да се каже и за дитирамбите към Насо Ануса и Хулио - ок, първи сме и кво, това е нещо ултра невероятно ли, което никога не се е случивало в историята ни? Не се ли прекалява в тази насока? Иначе всеки има право на мнение и когато е подпалтено с факти, а не с "бегай оттук, боклук", си е напълно ок да го изразява, според мен.

Колкото до Хулио, то в момента има в пъти по-запълнен отбор, подсилен с 10 футболиста, за повечето от които са платени пари, т.е. предполага се, че не са пълен пълнеж (какъвто са де, но това си е мое мнение) и са дошли с неговото съгласие и по негово искане (пак предполагаемо), и въпреки този запълнен отбор с по 2 играча на всеки пост (което не е имал нито един тренер в "ерата" на Насо ануса), за момента в първенството е с 1 равенство повече отГенчев, които имаше 8-1-2, спрямо 8-2-1. Като равенството и загубите на Генчев са като гости и в трите случая, при това от първия (делиорманци), третия (ботевЪ) и равен със Спартак Варна, докато Хулио е съшият леш извън София, но от Ботев Враца и Локо Пд, които са пети и шести след 11 кръга. Големият му кАсмет, освен клатенето и многото домакинства, е, че делиорманци стандартно са дръпнали ръчната в началото, което беше изключение само миналата година, когато направиха най-добрия си старт евър в шампионата с 10-1-0

Нищо лично, просто статистика
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 11:28

tmanolov написа:

е, то съшото може да се каже и за дитирамбите към Насо Ануса и Хулио - ок, първи сме и кво, това е нещо ултра невероятно ли, което никога не се е случивало в историята ни? Не се ли прекалява в тази насока? Иначе всеки има право на мнение и когато е подпалтено с факти, а не с "бегай оттук, боклук", си е напълно ок да го изразява, според мен.

Прав си, за тези приказки същото е възможно да се каже. Поради тази причина започнах да пускам темите за мачовете максимално късно, защото се получават такива безсмислени писаници. Макар вече да обмислям дали да ги правя, тъй като експертът по залози сподели, че има определени хора, които крепят този форум, а аз не съм сред тях и не искам да им преча. Ще ми остане да си пиша само за Хановер и Билефелд в чужд футбол.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 11:30

1914.1902 написа:
tmanolov написа:

Прав си, за тези приказки същото е възможно да се каже. Поради тази причина започнах да пускам темите за мачовете максимално късно, защото се получават такива безсмислени писаници. Макар вече да обмислям дали да ги правя, тъй като експертът по залози сподели, че има определени хора, които крепят този форум, а аз не съм сред тях и не искам да им преча. Ще ми остане да си пиша само за Хановер и Билефелд в чужд футбол.

е, отлично знаеш, че пускането на темите е важно, а ти ги правиш отлични, така че тук две мнения няма. А фенските лафове са част от фолклора и е добре да ги има, нали затова сме левскари, а Левски значи свобода
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”