LoveAndPeace написа:Това , че обвинявам Сираков , че похарчи тая левскарска енергия , която имаше по онова време и не изпълни обещанията си ..............ме прави човек , който се радва , когато Левски не върви :? :?
Тези (или поне повечето) които негодуваме срещу бившия съхранител на акциите , към момента Мажоритарен собственик , набийте си го в главите , посочваме СТРУКТУРНИ проблеми. Вървенето на отбора , не е благодарение на него , а въпреки проблемите създадени от него или поне позволил да се случат.
Не знам защо си се припознал в тези думи, но явно нещо те е накарало, след като ги приемаш така. Тук предимно се имаше предвид хората, които си дънят едно и също над две години вече.
Само да посоча правилно, че аз също писах критични думи за Сираков, като даже споделих, че ако възможностите му са до второ място в лигата и плейофи в ЛК, то той сам трябва да напусне. Това прави ли ме човек, който се радва, когато Левски не върви? Естествено, че не.
Структурен проблем ли е това, че постоянно се пише за някакви уговорени мачове от разни експерти? Структурен проблем ли е, че през няколко месеца трябва да се сравнява треньорът на Локомотив Сф с този на Левски? Структурен проблем ли е да повтаряме, че Хулио е калитко? Структурен проблем ли е, че трябва да дъним едно и също нещо за една купа и едни 11 мача? За структурни проблеми не съм говорил, а за съвсем други работи, които явно не си разбрал или видял в последните дни.
Структурните проблеми всеки ги вижда и се съмнявам някой да не желае да имаме нов собственик, който да успее да реализира мечтите на феновете.
Левски бие напук на Сираков. Лол. Как звучи само ..... :lol: