ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025

Мнениеот ivo55 » 06 окт 2025 17:10

Tony_CSKA написа:
MASTER_COOL написа:Тони
Бойко Величков и Пламен Гетов правят селекцията в момента, ще се съгласува и с Христо Янев ;)

Това е просто чудесно. Да набележат качествени играчи. Иначе няма да се разсърдя да вземем Фурие и Ебоа Ебоа, както и Са(л)идо от нашата лига.

Нашият триумвират, който се доказа прав във всяко едно твърдение, свързано с любимия ни клуб, мисля че е редно да подскажем на Бойко Величков да трансферира синята парцалеса в родния ѝ клуб.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 окт 2025 17:50

ivo55 написа:
Tony_CSKA написа:
MASTER_COOL написа:Тони
Бойко Величков и Пламен Гетов правят селекцията в момента, ще се съгласува и с Христо Янев ;)

Това е просто чудесно. Да набележат качествени играчи. Иначе няма да се разсърдя да вземем Фурие и Ебоа Ебоа, както и Са(л)идо от нашата лига.

Нашият триумвират, който се доказа прав във всяко едно твърдение, свързано с любимия ни клуб, мисля че е редно да подскажем на Бойко Величков да трансферира синята парцалеса в родния ѝ клуб.

Това е абсолютно задължително и най-важното условие, за да тръгнем нагоре. Няма да забравим колко щети нанесе неадекватната Златка.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 06 окт 2025 20:24

Ало триумвирата, направо се обръщайте към Папаза щото Бойко тези не може да ги уволни.
Мисля, че Мето има уговорка с някой футболисти които за сега ги смятат за перспективни и затова ще го изчакат да ги докара евентуално зимната пауза, пък после може и да му посочат вратата. А Златка вече е с мноого орязани функций, въпреки това не е лошо да си тръгне.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 окт 2025 22:23

sly написа:Ало триумвирата, направо се обръщайте към Папаза щото Бойко тези не може да ги уволни.
Мисля, че Мето има уговорка с някой футболисти които за сега ги смятат за перспективни и затова ще го изчакат да ги докара евентуално зимната пауза, пък после може и да му посочат вратата. А Златка вече е с мноого орязани функций, въпреки това не е лошо да си тръгне.

Да счита, че сме се обърнали към него. Ако иска инвестицията, която прави да му носи радост и възвръщаемост - да ни послуша.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 окт 2025 17:22

Освен осезаемата разлика в представянето на футболистите, другото, което много ме зарадва в този мач, е, че видяхме четирима българи в игра. И четиримата са наше производство. Само Чорбата влезе за много малко, но и това е нещо, при положение, че не е играл отдавна.
Лека полека трябва да се наложи едно ядро от българчета. Естествено, такива, които поддържат високо ниво.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 08 окт 2025 22:21

Сега през паузата дано Янев ги подготви добре , че имаме много важен мач с Добруджа като гост и после две домакинства на Берое и Монтана, ако ги вземем влизаме в добро настроение в дербито .

Върни се в “ЦСКА”