efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот vvessel » 06 окт 2025 18:14

W84me написа:
vvessel написа:Първо, Генчев стоя доста по-кратко време от Веласкес. Хулио направи 2 подготовки.
Второ, Веласкес разполага с много и различни футболисти: Костадинов, Кирилов, Сула, Рупанов, Фабиен , отскоро и Бурас.
Трето, отбора на Генчев до октомври играеше по един начин, след това по друг. Както и отбора на Хулио играеше по един начин пролетта, съвсем по друг след лятната подготовка и с новите играчи.
Ясно ми е на къде теглиш, но тези сравнения са за ученици 9-ти - 10-ти клас.

Първо и единствено - Веласкес е водил Виляреал и Удинезе и е треньор от 20 години. Мисля, че дотук спора трябва да спре.

И е постигнал?
Нормално е испански треньор да води испански отбор. Важното е какво е направил, докато е водил.
Ако тръгнем по тази елементарна логика, Генчев игра в групите на Лига Европа две поредни години и стана шампион на България.
Спора тръгна от съвсем друго място и виждам, че някои хора се опитват да изкарат, че имаме извънземен треньор, но реално до тук Хулио не е постигнал нищо. Има победа над петия в Азербейджан и това е. Чакаме да видим тая година до къде ще я докара в борбата за купата и титлата и тогава ще слагаме оценки.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 06 окт 2025 18:22

Първия в Азърбайджан е първи и в ШЛ, така че по-спокойно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 окт 2025 18:32

Абе не знам, ама за пръв път от много време отбора изглежда тактически грамотен. Нагледахме се как противника ми оставя да владеем топката и сами да се нулираме.
В някои мачове ни върза в последните минути, ама не виждам какво лошо има в това. В други пък изпускахме чисти голови положения.
Поне това е сериозна разлика.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 окт 2025 18:32

vvessel написа:
W84me написа:
vvessel написа:Първо, Генчев стоя доста по-кратко време от Веласкес. Хулио направи 2 подготовки.
Второ, Веласкес разполага с много и различни футболисти: Костадинов, Кирилов, Сула, Рупанов, Фабиен , отскоро и Бурас.
Трето, отбора на Генчев до октомври играеше по един начин, след това по друг. Както и отбора на Хулио играеше по един начин пролетта, съвсем по друг след лятната подготовка и с новите играчи.

Първо и единствено - Веласкес е водил Виляреал и Удинезе и е треньор от 20 години. Мисля, че дотук спора трябва да спре.

И е постигнал?
Нормално е испански треньор да води испански отбор. Важното е какво е направил, докато е водил.
Ако тръгнем по тази елементарна логика, Генчев игра в групите на Лига Европа две поредни години и стана шампион на България.
Спора тръгна от съвсем друго място и виждам, че някои хора се опитват да изкарат, че имаме извънземен треньор, но реално до тук Хулио не е постигнал нищо. Има победа над петия в Азербейджан и това е. Чакаме да видим тая година до къде ще я докара в борбата за купата и титлата и тогава ще слагаме оценки.

Ми не, няма да дойде испански треньор, водил успешно испански отбори. Няма да дойде и в Разград, Ловеч, и дори в Истанбул и Атина не е много вероятно да отиде

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 окт 2025 18:39

vvessel написа:И е постигнал?

Постигнал е повече от 95% от треньорите в България. За справка - топ гуруто Илиан Илиев няма отстранен отбор в Европа!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2025 21:39

vvessel написа:
csimoen2 написа:
vvessel написа:
csimoen2 написа:
Според теб кой е по-добър треньор, от това, което си гледал начело на Левски?
1. Генчев
2. Хулио

Елементарен въпрос.

Въпросът е твърде елементарен за да се отговори еднозначно. Ако питаш кой е по-висок или по тежък, това може да се измери. Но, кой е по-добър е твърде относително. Освен това се коментира съвсем друго нещо. Дали Генчев щеше да задържи второто място.

Е как ще ти е трудно да отговориш на въпроса????
Нали си гледал и единия и другия, и как иарае Левски при тях?

Въпроса не е към темата за второ място, а при кой треньор Левски, лично на теб, по ти харесва как играе?

Първо, Генчев стоя доста по-кратко време от Веласкес. Хулио направи 2 подготовки.

Не искам да омаловажавам работата на Генчев- той свърши добра работа с организацията в защита , физическата подготовка , използването на статични положения. Неговия принос не трябва да бъде отричан.
Но в мачовете срещу отбори от топ 4 Левски вкара 1 гол и спечели 0т. Тотално изпусна съблекалнята. Отбора беше разделен на групички , стигна се дори до юмручни разправи в съблекалнята. Реален треньор на отбора беше Ал.Колев. Желанието му да бъде освободен Бала меко казано будеше недоумение ( почти половината голове на Левски по времето на Генчев станаха с активното участие на ...Бала) . На негово място Генчев искаше да бъде привлечен Серкан Юсеин . Решение ,което едва ли има рационално обяснение. В момента Бала е най-добрия ни играч и за мен най-добрия играч ППЛ ,заедно с ЦН на числото. Серкан Юсеин трудно може да бъде наречен титуляр в Арда и за календарната 2025 има 3 асистенции и 0 гола от около 30 мача.
Правиш някакви сравнения колко точки Левски бил спечелил при Генчев и при Веласкес , сериозно ли сравняваш точките спечелени в мачове срещу отбори от топ 4 , с точките спечелени срещу отбори от долната половина на таблицата. При изиграване на първото завъртане от мачовете срещу всички отбори ние бяхме 4-ти извън зона Европа ( в интерес на истината трябва да споменем ,че гостувахме на всички преки конкуренти) и сс загуби на Герена от отбори като Берое и Септември .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2025 21:42

E бяхме четвърти с равни точки с втория и третия. Силно е вероятно Генчев да беше стигнал също до второто място, с оглед на срива при останалите претенденти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2025 21:52

rhaegar написа:E бяхме четвърти с равни точки с втория и третия. Силно е вероятно Генчев да беше стигнал също до второто място, с оглед на срива при останалите претенденти.

Бяхме 4-ти с равен брой точки с втория и третия след изиграване на 4 мача от второто завъртане , тези 4 мача бяха срещу Локо(Сф) , Ботев(Вр) , Крумовград и Локо(Пд) - съвсем резонно ги спечелихме и настигнахме морето и Ботев.
Срещу отборите от топ 6 при Генчев спечелихме всичко на всичко 1 победа ( много трудно срещу Арда на Герена). Срещу отбори от топ 4 спечелихме точно 0т.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2025 22:04

honda написа:
rhaegar написа:E бяхме четвърти с равни точки с втория и третия. Силно е вероятно Генчев да беше стигнал също до второто място, с оглед на срива при останалите претенденти.

Бяхме 4-ти с равен брой точки с втория и третия след изиграване на 4 мача от второто завъртане , тези 4 мача бяха срещу Локо(Сф) , Ботев(Вр) , Крумовград и Локо(Пд) - съвсем резонно ги спечелихме и настигнахме морето и Ботев.
Срещу отборите от топ 6 при Генчев спечелихме всичко на всичко 1 победа ( много трудно срещу Арда на Герена). Срещу отбори от топ 4 спечелихме точно 0т.

Е, аз имам предвид при освобождаването на Генчев. Кво значение има завъртането в случая?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 окт 2025 22:35

rhaegar написа:
honda написа:

Е, аз имам предвид при освобождаването на Генчев. Кво значение има завъртането в случая?

Калитарят Хулио има невероятните1:1:1 в 3 мача с топ 4, като два от мачовете е домакин и в два от мачовете не успява да вкара гол. Засега му връзва с цървулските тимчета и Насо ануса не си играе тото игричките. Засега. Ще видим докога
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”