ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
Играха като отбор за първи път за разлика при престоя на Керкез. Физически стояхме добре(явно не е бил там проблема) С десет човека срещу Лудогорец в това състояние в което сме си беше направо изненада че създадохме толкова положения. Янев ги нареди правилно, всеки си знаеше задачите, имаше идеята как трябва да играем и всичко си дойде на мястото.
Янев се справи много добре и за мен.
- Даде лентата на Иванов
- Постави Сегер зад нападателя
- Пусна Питас отляво, но му даде свобода да влиза и навътре, а и в определи моменти да изскача и на върха на атаката.
Но Янев направи една грешка за мен. Той реши да замени Сегер, който не беше чак толкова активен като 10-ка, а остави слабия в дефанзивен план Жордао, който беше и с жълт картон. Той можеше да изкара Жордао и да пусне Петко по-напред, а Сегер да го изтегли по-назад.
При по-голяма смелост можеше дори да пусне Борносузов вместо Годой. (Ако е бил в групата де)
И аз мисля, че трансферът на Жордао е спорен. На нас ни трябваше много стабилен футболист, по-скоро с профил на чист дефанзивен халф ( силната му страна да в игра в защита) предвид другите ни халфове. Това се знаеше в клуба, но......
Другият провал на Томанов е с крилата. 4-5 години вече нямаме ярко изразени типични крила. Миналия сезон Томаш игра без крила поради липсата им. Това се знаеше много добре в клуба и беше приоритет в селекцията. Но ето че сега играем с едно типично крило, което бе взето за бек.
Брахими е низвергнат във втория отбор и при Янев поне май няма да го бъде. С Додай не знам какво става, но така или иначе явно не е готов в момента за титуляр поради младостта си и неопитността.
- Даде лентата на Иванов
- Постави Сегер зад нападателя
- Пусна Питас отляво, но му даде свобода да влиза и навътре, а и в определи моменти да изскача и на върха на атаката.
Но Янев направи една грешка за мен. Той реши да замени Сегер, който не беше чак толкова активен като 10-ка, а остави слабия в дефанзивен план Жордао, който беше и с жълт картон. Той можеше да изкара Жордао и да пусне Петко по-напред, а Сегер да го изтегли по-назад.
При по-голяма смелост можеше дори да пусне Борносузов вместо Годой. (Ако е бил в групата де)
И аз мисля, че трансферът на Жордао е спорен. На нас ни трябваше много стабилен футболист, по-скоро с профил на чист дефанзивен халф ( силната му страна да в игра в защита) предвид другите ни халфове. Това се знаеше в клуба, но......
Другият провал на Томанов е с крилата. 4-5 години вече нямаме ярко изразени типични крила. Миналия сезон Томаш игра без крила поради липсата им. Това се знаеше много добре в клуба и беше приоритет в селекцията. Но ето че сега играем с едно типично крило, което бе взето за бек.
Брахими е низвергнат във втория отбор и при Янев поне май няма да го бъде. С Додай не знам какво става, но така или иначе явно не е готов в момента за титуляр поради младостта си и неопитността.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
До вчера ни късаха нервите с нежеланието си.. днес плаче от яд, че е пропуснал да донесе победата за ЦСКА.. е това ако не е промяна..
И то тази, която най - много желаехме, да дават всичко от себе си.., защото, аз не мога да се сърдя, че не е успял, когато съм видял, че се е раздал! Яд ме е, но не мога да го виня, защото видях искрата, която искам да виждам.. видях да се борят за ЦСКА, както го правим ние! Явно го видяха и много други.. не случайно много от червените по трибуните останаха след мача за да поздравят отбора и то такива, които от доста време не го бяха правили.. тва показва много!
И не, не сме щастливи от равния.. няма как щом не сме победили! Но сме доволни от старанието и, че поне през тази пауза тежестта в гърдите ще е по-малка, защото се прокрадва светлина!
Приятен ден и успешна седмица..ЦСКА е отбора
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Критериите ни много са паднали и вече 0 на 0 в София срещу изморен Лудогорец го считаме за някакъв успех. Да не забравяме, че миналата година също направихме 2 на 2 с тях в София през есента, но проблемите ни след това си продължиха. Нека първо да бием последния в класирането Добруджа, пък тогава да говорим за прогрес. Съставът ни си остава препълнен с ментета, които играят под и без това ограничените си възможности, поради огромното напрежение в ЦСКА и целият организационен хаос в клуба. Не искам да бъда "черна станция", но един мач не може да бъде критерий за каквото и да било. Едва когато направим няколко поредни прилични мача откъм игра и резултати можем да бъдем сигурни, че нещо се променя към по-добро.
Предстоят ни още тежки месеци и бъдете сигурни, че голяма част от ментетата на Мето ще се чудим и тях как да ги разкарваме.
Златка и Томанов също вече трябваше да са борсата. Продължим ли с тях ни чакат още срамни сезони.
Предстоят ни още тежки месеци и бъдете сигурни, че голяма част от ментетата на Мето ще се чудим и тях как да ги разкарваме.
Златка и Томанов също вече трябваше да са борсата. Продължим ли с тях ни чакат още срамни сезони.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Принципно си прав, но трябва да се кажат и добри думи когато има защо.
Момента е деликатен и само с общи усилия ( ръководство, футболисти, треньори, фенове и журналисти ) , може да се преодолее кризата.Не става само на нож.
Ясно е, че следващия сезон - нито Златков, нито Томанов ще са в клуба.
Папазки забавя, но не забравя ;) Не обича резки завои и се случват постепенно рокадите. Което за мен е правилно като цяло.
Засега Бойко Величков върши чудесна работа по мое скромно мнение.
Ицо Янев също работи добре и е факт, че се забелязват наченки на нещо по-организирано като игра.
Реално паузата идва в добър момент. След нея трябва да се гонят няколко поредни победи, за да се подготвим за вечното дерби. Там вече трябва да направим всичко по силите си, за да се противопоставим достойно на кандидат шампиона.
Момента е деликатен и само с общи усилия ( ръководство, футболисти, треньори, фенове и журналисти ) , може да се преодолее кризата.Не става само на нож.
Папазки забавя, но не забравя ;) Не обича резки завои и се случват постепенно рокадите. Което за мен е правилно като цяло.
Засега Бойко Величков върши чудесна работа по мое скромно мнение.
Ицо Янев също работи добре и е факт, че се забелязват наченки на нещо по-организирано като игра.
Реално паузата идва в добър момент. След нея трябва да се гонят няколко поредни победи, за да се подготвим за вечното дерби. Там вече трябва да направим всичко по силите си, за да се противопоставим достойно на кандидат шампиона.
MASTER_COOL написа:Принципно си прав, но трябва да се кажат и добри думи когато има защо.
Папазки забавя, но не забравя ;)
Въпросът е защо не са аут още отсега. В крайна сметка в момента трябва да се работи по зимна селекция. Златка ли ще преговаря? Томанов ли ще набелязва футболисти? В следващите мачове Янев ще вдигне отбора, в това съм сигурен. Това не трябва да бъде камуфлаж за изключително слабите организация и изпълнение по подготовката на сезона.
Аз съм сигурен, че Величков и Янев могат да свършат работата, която се изисква от тях дори с тези двамата вредители, но трябва да им се помага, а тези двамата пречат, много пречат.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Тони
Бойко Величков и Пламен Гетов правят селекцията в момента, ще се съгласува и с Христо Янев ;)
Бойко Величков и Пламен Гетов правят селекцията в момента, ще се съгласува и с Христо Янев ;)
MASTER_COOL написа:Тони
Това е просто чудесно. Да набележат качествени играчи. Иначе няма да се разсърдя да вземем Фурие и Ебоа Ебоа, както и Са(л)идо от нашата лига.
Салидо и Пинеда от Берое(задължително) Централният защитник на Берое който им е капитан също в списъка, Коуто от Варна и изрусеният негър от КърджалиTony_CSKA написа:MASTER_COOL написа:Тони
Това е просто чудесно. Да набележат качествени играчи. Иначе няма да се разсърдя да вземем Фурие и Ебоа Ебоа, както и Са(л)идо от нашата лига.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Салидо и за мен е топ футболист. За Пинеда не съм сигурен, но ако го сравняваме с Тасев, Брахими и Додай , по - добър е :lol: