Какви са тия коефициенти?
Лудите имат да връщат за Купата ли?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
NOMER14 написа:Какви са тия коефициенти?
Лудите имат да връщат за Купата ли?
Сега звънях на Манджука да го питам кво става - не ми вдига, прави се на много зает
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Като гледам стартовите състави, всичко освен двойка ще е невероятно тото или липса на малшанс
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
realno написа:ВЕрно ли, че догодинаа ще има обединение на двете ментета носещи комунистическото четирибуквие? Ако това стане дали ловешкия имитатор няма да умре за да слее с Числото, че да имат възможност да играят в ЕКТ с лиценза му . :)
Това го прогнозирах юли месец
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Това л...о, което коментира не е ли същото, което ни развали гледането на световното по волейбол?
- obi4am_pirin
- Контакти:
Нещо скриха, кой и как разби устата на Годой
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
-
- Контакти:
Сектор г позициониран от 30 ред нагоре! :mrgreen:
Видял да не върши глупости,че ще ядоса някой у вара....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Не млъкна тоя боклук!